Skapa trädgården i en planter – enkla idéer för trädgårdsdesign

idéer trädgård design trädgård i planterna tulpaner

Få inspiration från dessa enkla och intressanta Idéer för trädgårdsdesign, och skapa en trädgård i en planterare. Se fram emot de kommande vårdagarna och samla idéer och förslag på en original trädgårdsdesign. Tulpaner, påskliljor och hyacinter är vårens bjällr. I en keramisk blomkruka kan du plantera rosa diascia omgiven av tulpaner. Det är bäst att välja växter med slutna knoppar. Dessa öppnas definitivt om några dagar och fyller din behållare med färg.

Trädgårdsdesignidéer – kär i rosa

idéer trädgård design trädgård i en planter dubbelförpackning

En av de enklaste, men mest effektiva Idéer för trädgårdsdesign är att ansluta två galvaniserade planteringar med ett tvärstycke. Det är det perfekta stället att plantera fleråriga nejlikor. Stimulera tillväxten av nejlikor så att du alltid har färska blommor och ormbunkar i dina blomkrukor. Denna trädgård i planteringen kommer att blomma särskilt på sommaren under solsken och regelbunden vattning.

Trädgårdsdesignidéer – ett vackert utseende

idéer trädgård design trädgård i planteringen rosa röd

En svängarm av träfärgad röd kan lätt bli en accent. Plantera årliga nejlikor och krypande dikondra för att ge din trädgård ett frodigt utseende. Glöm inte att täta behållarens botten med tung plast.

Vårens doft

idéer trädgårdsdesign trädgård i planterings tygkorg

Kolla in detta förslag från det Idéer för trädgårdsdesign på. De vackert doftande växterna är särskilt viktiga för trädgården i planteringen. En vävd korg och hållare kan användas som behållare för en doftande blomma. Du kan hänga denna naturliga parfym var som helst så att du kan njuta av doften. Det finns många alternativ för doftande växter att välja mellan, liksom alla möjliga färgkombinationer som vitt, rosa, lila, rött eller gult.

Blomkruka som vagga

idéer för trädgårdsdesign trädgård i planteringsvagnsgrytan

Kombinationen av vitlila pelargonium och rosa trädgårdsblommor är en riktig fröjd för ögonen och en av de riktigt vackra Idéer för trädgårdsdesign. Du kan lägga växterna i en vaggformad blomkruka. Vaggan skyddades mot fukt av ett lager tätningsmedel. För växter som tål mer kan du borra små hål i blomkrukan. Om det inte är möjligt, häll bara jorden lite med lite vatten.

Varaktig elegans

idéer för trädgård design trädgård i planter verktygslåda

En perfekt trädgård i planteringen kan skapas i den gamla verktygslådan. Skapa en vacker kombination av ett blödande hjärta, den årliga Diascia -växten och grönt lövverk och skapa denna vackra blandning i den gamla verktygslådan. Efter att ha njutit av denna vackra dekoration kan du transplantera blommorna i marken så att de blir en oskiljaktig del av ditt trädgårdslandskap.

Söt parfym

idéer trädgård design trädgård i planterings blomkruka

Leta efter förkylda lökar som redan är planterade och växer. Hyacintväxten är ett riktigt fint urval av Idéer för trädgårdsdesign. Växten luktar vackert och kommer att fungera som en naturlig parfym.

Fast planterat

idéer för trädgårdsdesign trädgård i planteringen vit

När du växer om växande lökar, se till att de planteras ordentligt för bästa effekt.

Rustik charm

idéer trädgård design trädgård i planterna påsklilja

En gammal metallbehållare kan alltid användas som en blomkruka. Du kan till exempel använda en sådan blomkruka till narcisser och skapa en trädgårdsdekoration med rustik charm.

Några regler att följa när du transplanterar blommor