15 parasta autovakuutusyhtiötä Intiassa 2021

Mitkä ovat Intian suosittuja autovakuutusyhtiöitä? Tämä on yleinen kysymys, jota useimmiten kysyvät uusien autojen ostajat? Suunnitteletko sijoittamista autovakuutukseen? Intiassa henkilöautovakuutus on nopein viljelijä autovakuutusalueen osalta. Autovakuutus on myös auto- tai liikennevakuutus, muuten ajoneuvovakuutus. Tämä ei ole muuta kuin moottoriajoneuvojen ja muiden ajoneuvojen vakuutusosto, joka tarjoaa suojaa tappioiden ohella ja joka johtaa onnettomuuksiin, varkauksiin, tulipaloihin ja vastuuseen, joka voidaan saada onnettomuudessa. Siksi Intiassa on pakollinen moottoriajoneuvovakuutus, koska se on lakisääteinen pakko.

Intian parhaat autovakuutusyhtiöt

Vakuutuksessa on taloudellisen menetyksen rinnalla puolustus yllättävän tapahtuman sattuessa. Lisäksi henkilö voi hyötyä tästä vastustuksesta maksamalla vakuutusyhtiölle maksun. Ja autovakuutuksen ensisijainen motiivi on antaa rahallinen puolustus vakuutuksenottajalle niiden tappioiden lähellä, jotka aiheutuvat heidän moottoriajoneuvonsa fyysisistä vammoista. Autovakuutus on liikennevakuutus tai ajoneuvovakuutus. Mutta joskus niitä kaikkia voidaan käyttää keskenään.

Autovakuutuksia on monia (1) yrityksille Intiassa, ja sinun on tiedettävä, että palkkio riippuu yleensä auton rakenteen arvosta, valmistuspäivästä ja alueesta, jossa auto on rekisteröity. Joten on pakollista sisällyttää kolmannen osapuolen liikennevakuutus Intian liikennelakiin.

Intian parhaat autovakuutusyhtiöt:

1.Yhdistyneen Intian autovakuutus:

Se on valtionyhtiö, jolla on erittäin korkea korvausten maksukyky, mikä näkyy niiden korkeassa toimintapääomassa ja korkeimmassa ICRA: n hyväksymässä luokituksessa. Tämä yritys tarjoaa myös kaksi vakuutukseen tarkoitettua erikoispakettia, erityisesti vain vastuuvakuutuksen (joka kattaa kolmannen osapuolen lakisääteisen vastuuvakuutuksen) sekä oman vahingon paketin. Lisäksi monet ominaisuudet, kuten alennukset ajoneuvojen käytöstä vakuutetun tiloissa tai sivustoilla, alennus, joka sallitaan Automobile Associationin jäsenelle, varkaudenestolaite tai Vintage-auto ja No Claim Bonus, vaihtelevat 20%: sta 50%: iin riippuen vahinkovapaiden vuosien luvusta.

2. Kansallinen autovakuutus:

NIC tai National Insurance Company on Intian hallituksen vastuulla. Tämä yritys on perustettu vuonna 1906, ja tämä yritys työskentelee rekisteritoimistossaan Kolkatan kaupungissa. Tämä on Intian vanhin vakuutusyhtiö ja yksinkertaisesti PSU-vahinkovakuutusyhtiö. Yhtiö tarjoaa autovakuutuksen henkilöauton liikennevakuutuksen nimissä, ja lisäksi tämä vakuutus peittää auton vaarassa. Tiettyjen tutkimusten mukaan NIC -asema on korkein asiakastyytyväisyydessä autovakuutusten tarjoajien keskuudessa.

Lisäksi se tunnistetaan “PARHAAN PALVELUNA” MOTOR- ja TERVEYS-liiketoimintaluokissa, jotka muodostavat 63% Intian vahinkovakuutusmarkkinoista. Laaja strateginen liitto Intian suurimpien autoyritysten Marutin, Tata Motorsin, Nissanin, Hondan jne. Kanssa ja tehokas palvelutoimitus

3. Uuden Intian autovakuutus:

Nykyään New India Assurance Co Ltd on 100 %: n hallitus. Kansainvälinen yleisvakuutusyhtiö, joka toimii 22 maassa ja jonka pääkonttori sijaitsee Mumbaissa, Intiassa. Se on Intian tärkein autovakuutusyhtiö. Tämä yritys on paras ja erinomainen intialainen vakuutusyhtiö, jonka on arvioinut AM, joka on kansainvälinen luokituslaitos, koska Intiassa on suora vakuutusyhtiö. Tämän yrityksen perusti House of Tatan perustajajäsen Sir Dorab Tata vuonna 1919. Tämä vakuutuskorvauspäätös oli käytössä 3 päivän kuluessa hakemuksesta ja maksu suoritettiin 3 päivän kuluessa vastuuvapauden vastaanottamisesta. Valitus ratkaistiin 15 päivän kuluessa toimituksesta.

4. ICICI Lombard -autovakuutus:

Joidenkin erityistutkimusten mukaan ICICI Lombard on asiakastyytyväisyyden ykkönen yksityisten autovakuutusten tarjoajien joukossa. ICICI Lombard on yhdistetty hanke, joka yhdistää ICICI Bank Limitedin ja kanadalaisen Fairfax Financial Holdings Limitedin. ICICI Lombard GIC Ltd. on Intian suurin yksityisen sektorin yleinen vakuutusyhtiö, ja se on asettanut parhaan sijoituksen asiakkaiden yleisen täyttymisen olosuhteissa ja tunnetaan nimellä “suosituin yhtiö”. Vakuutus sisältää seuraavat ominaisuudet;

  • Ovi -askelmittari
  • Tapaturmavakuutus
  • Välitön politiikka
  • Ei lunastusbonusta
  • Yli 3100 verkkohallia
  • Nollapoisto
  • Autotallin käteinen kansi
  • Luonnon tai ihmisen aiheuttaman katastrofin aiheuttamat vauriot autolle

5. Bharti AXA -vakuutusauto:

Se kattaa varkaudet, tapaturmat ja tulessa pysyvät vahingot, ylivuoto, sekä muut suljetut vaarat, vahinko muiden omaisuudelle ja autoille suojaamalla vakuutuksenottajan oikeudellisten ongelmien lisäksi, jotka voivat ilmetä vakuutuksenottajan auton aiheuttamien suunnittelemattomien vahinkojen vuoksi . Tässä Bharti ottaa 74% panoksen, kun taas AXA kattaa loput 26%. Se kattaa ambulanssimaksut, poistot, laskun hinnan, henkilökohtaisen onnettomuuden perheelle tai matkustajalle, sairaalan käteisen ja tiepalvelun.

6. HDFC ERGO -autovakuutus:

Tämä on myös toinen merkittävä yksityisen sektorin yleinen vakuutusyhtiö Intiassa. Vahvista vankka jakamiskanava ja kalteva asiakaslähestymistapa. HDFC sisältää ylimmän korvaussuhteen yksityisten liikennevakuuttajien välillä. Tämä on ISO 9001: 2008, joka on lisensoitu prosessille, jossa on vaatimusmenetelmä ja lisäksi ICRA -luokitus. Sillä on käteistä resoluutiota yli 1600 verkkohallissa, ikä ja ammatti -alennus, nolla dokumentaatiota, oma tiimi.

kuninkaallinen sundaram, bajaj allianz, policybazaar, tata aig autovakuutus

7. Itämainen autovakuutus:

Tämä yritys on valtionhallinnon omistama ja voitti lähes kaikki alan oletetut palkinnot, kuten “paras pankki- ja rahoituslaitospalkinto” ja paras julkinen yleinen vakuutuspalkinto. Se saa myös iAAA -pisteet ICRA: n kautta, mikä edustaa sen kovaa taloudellista tukea. Yrityksen nykyinen autovakuutus yksityisautopakettivakuutuksen etunimellä yhdessä vakuutuksen kanssa sisältää vahingollisia tekoja, onnettomuuksia, varkauksia ja luonnonkatastrofeja.

8. Tata AIG General Insurance Co.Ltd:

Sen on luonut Tata -konsernin ja amerikkalaisen kansainvälisen vakuutuksen yhdistetty kumppanuus. Se tarjoaa liikennevakuutuksia, jotka antavat lisäsuojaa rakastamallesi ajoneuvolle. Vakuutukset sisältävät yksityisvakuutuksen, hyötyajoneuvovakuutuksen ja kaksipyöräisen vakuutuksen. Kun ne ovat vaurioituneet ajoneuvollesi tai varastettu, ne tarjoavat suojaa. On monia ominaisuuksia, kuten korvausvaatimus 7 päivässä, ilmainen auton nouto, ainutlaatuiset lisäosat, takuu korjauksille.

9. Bajaj Allianzin autovakuutus:

Bajaj Allianz on Allianz AG: n yhdistynyt yhtiö Bajaj Auton kanssa. Tällä on 1200 sivukonttoria poikittain maassa. Tämä on luokiteltu iAAA: ksi ICRA: n kautta sen kyvystä maksaa korvauksia. Yhtiö auttaa 24 x 7 korvausvaatimuksia autolle tekstiviestillä ja puhelinkeskuksilla. Se tarjoaa myös ilmaisia ​​palveluja 1500 autotallissa, hinauslaitoksen, lisäkaton 1 Lakh onnettomuuksissa ja 0% korkoa EMI maksetaan Citibank -luottokortilla.

10. ICICI -pankin autovakuutus:

Saat edun, koska se tarjoaa suunnitelman nopeasti ICICI Pankin verkkosivustolla. Se kattaa alennuksen autoyhdistysten jäsenille ja ARAI: n hyväksymille varkaudenestolaitteille, ilmaisen vaateiden tuen Intiassa 2700 verkkohallissa, osamaksun, kolmannen osapuolen oikeudellisen vastuun, kansallisen keskuspankin edun, tapaturmavakuutuksen ja matkustajille, ovella tutkinta- ja hinausmaksut.

11. Chola MS -autovakuutus:

Chola on toinen Intian kehittyvistä vakuutusyhtiöistä, ja lisäksi se tunnetaan johdonmukaisesta palvelusta. Yhtiöllä on erittäin helppokäyttöinen sivusto, ja vakuutuskulut ovat edullisia. Verkkoportaali tarjoaa myös lainauksia ja uusintavalinnan. He järjestivät maksuttoman numeron. kysymyksiisi. Se kattaa kolmannen osapuolen omaisuuden ja ajoneuvosi vahingot, ympärivuorokautisen avun onnettomuuksissa, ilmaisen vaateen, luonnonkatastrofien ja varkauksien vahingot. Voit helposti ostaa ja kunnostaa autovakuutuksia verkossa.

12. Reliance Yleinen autovakuutus:

Reliance on jälleen yksi jättimäinen nimi liikennevakuutusalalla. Tämä on Reliance Groupin haara, joka on Intian suurin yksityisen sektorin rahoituspalveluyritys. RLIC tarjoaa yksilöllisiä ja ryhmävakuutussuunnitelmia ja sisältää 7 miljoonaa vakuutuksenottajaa. Se kattaa ilmaiset palvelut maan 2100 autotallissa, alennuksen vanhoille asiakkaille, ei korvausvaatimuksia, suunnitelman välittömän julkaisemisen Internetissä, hinausmaksujen palautuksen, ei asiakirjoja ja suoran kyselyn 48 tunnin kuluessa sekä omistetun neuvontapuhelimen sopimuksen tekemiseksi hätäpalvelut.

13. Iffco-Tokio General Insurance Co.Ltd:

Iffco-Tokio-järjestelmä vastaa suurten vakuutusyhtiöiden periaatteita. Se tarjoaa myös vaihtoehdon soittaa maksuttomaan numeroon. apua ja tietoa tarvittaessa. Asiantuntija väittää myös, että Iffco-Tokio sisältää vaivattoman korvausprosessin, IFFCO TOKIO -liikennevakuutuksen ja moottoripyörä- tai skootterivakuutuksen.

14. Royal Sundaram -vakuutus:

Tämä on ensimmäinen Intian henkilökohtainen vakuutusyhtiö, joka liittyy pankkeihin affiniteettialan kumppaneina vähittäistuotteiden mainostamiseen asiakasverkostonsa puolelta toiselle. Se kattaa rajoittamattomat korvausvaatimukset nollapoistoille, peruskansi valinnaisilla lisäosilla, ilmainen tienpuoleinen avustussarja, jopa 50%: n no-bonus-siirto, yli 1800 käteistä autotallia eri puolilla Intiaa, 24 x 7 korvausvaatimukset, vahinko ja varkaus , vastuu kolmannelle osapuolelle, Matkustajat ja maksettu kuljettaja, Hinausmaksut.

15. Shriram General Insurance Car:

Tämä yritys on erikoistunut muuhun autovakuutukseen kuin suhteellisen uusi liiketoiminta on levossa toimintojen lisäämisessä verkkosivustoonsa. Voit ostaa, vahvistaa tai kunnostaa vakuutuksesi suoraan agenttien kautta, koska maksuportti on melko rakentamisen alapuolella verkkosivuston kautta.