9 kaunista ja mukavaa allastuolia

Rakasta näitä kauniita ja mukavia oleskelutiloja tai tuoleja uima -altaan lisäksi! Haluaa saada erilaisen ja modernin kosketuksen vanhoihin puutuoleihin! Kyllä, kun sisustus muuttuu, puiset tuolit korvataan nyt tyylikkäillä ja vallitsevilla allastuoleilla. Valmistettu metallista, pehmeästä nahasta, kuidusta jne. Ne antavat uuden ilmeen altaan koristeluun.

Parhaat ja modernit uima -altaan tuolit:

Tässä on muutamia ajan tasalla olevia uima-altaan tuoleja, jotka saattavat tarttua visioon ensi silmäyksellä.

1. Wicker Lounge Pool Tuolit:

allastuolit

Rikas ulkonäkö, tällaiset uima -altaan tuolit ovat kevyitä. Niissä on tyylikäs ja sileä muotoilu, joka on valmistettu puusta ja kuitumateriaalista. Loungen yläosassa on tyynykeppi, ja siinä on myös rullattu tyynymuoto pään lepäämiseksi.

2. alumiini allas tuolit:

Alumiiniset allastuolit

Suunniteltu alumiini antaa upean valvotun ilmeen uima -altaan kalusteille. Allastuolien loungessa on kovettunut muotoilu, jonka sivuilla on alumiinia. Tuolin yläosassa on verkkomuotoinen peite, jonka mukana tulee pieni tyyny, joka on kiinnitetty sivuun lepäävilla käsivarsilla.

3. Kuituallastuolit:

Fiber allas tuolit

Haluatko yhdistää klassisen ja voguish -ilmeen lounge -tuoleihisi! Teräsreunuksilla suunnitellun tuolin päällä on kuitutäytettä, joka tekee söpöistä kaarevista malleista. Tuoli voi auttaa sinua pääsemään eroon tuolin ylimääräisestä vedestä ja antaa sinulle kuivan vaikutelman.

4. Ryhmäputkiallastuolit:

Ryhmäputkiallastuolit

Mennään ryhmän tai perheen kanssa uima -piknikille! Tässä on uusi lounge -muotoilu, joka auttaa sinua myös lepäämään vedessä. Kyllä, allastuolin uimurissa on pyöreä muotoilu, joka on valmistettu kuidun putkimateriaalista. Tuoli on myös kannettava, koska se voidaan taittaa kokoon, kun sitä ei käytetä.

5. Kelluvat uima -altaan tuolit:

Kelluvat uima -altaan tuolit

Kelluville allastuoleille annetaan uusi muotoilu, joka muistuttaa sohvasarjoja. Tuolissa tai salissa voi kuljettaa kolme henkilöä kerrallaan, ja siinä on myös mukavat istuintyynyt. Hartsin kaltaisesta materiaalista valmistettu sohva on kevyt ja erittäin kestävä.

6. Kudottu allastuolin lounge:

Kudottu allastuoli -lounge

Tämä kuitumateriaalista valmistettu kudottu uima -allastuoli antaa ainutlaatuisen kosketuksen allaskalusteiden kokoelmaan. Tuolin sängyssä on kaareva yläosa, joka antaa sinulle hyvän suojan kuumassa auringossa. Sängyn tuolin oleskelutilassa on sileät puuvillapeitteet ja tyynyt lepäämään rauhassa.

7. Suunnittelijan allastuoli:

Suunnittelija allas tuoli

Tämä kevyt kuljetettava lounge -altaan tuoli on muotoiltu kevyellä kuitumateriaalilla ja kaarevilla pisteillä. Tuoli on myös kiinnitetty pienellä pudotuskäyräkuviolla, joka antaa jalkoille sopivan lepoajan aurinkoa ottaessa. Käyrä antaa taulukon kaltaisen ilmeen toiselle puolelle myös lisävarusteillesi.

8. Pariskunnan allastuoli:

Pari allas tuoli

Kaareva muotoilu, puinen tuolin pohja on saanut uuden mallin, jossa käyrän päät on varustettu sängyn tyynyillä, jotka antavat sinulle maksimaalisen mukavuuden. Suunnittelu on laajalti valittu kohteisiin, jotka ovat edullisia häämatkalle pariskunnille. Suunnittelu antaa myös suojan yläkaarella.

9. Swing Pool -tuoli:

Swing Pool -tuoli

Rakkaus lepää keinuilla uinnin jälkeen! Kokeile tätä uima -altaan tuolia, johon on kiinnitetty keinu. Metallisista reunuksista valmistettu tuoli saa puuvillaisen tyynynpäällisen, jonka päällä on sateenvarjo. Tuolille annetaan myös käsinoja sivuilla käsiisi.

Uima -altaan tuoleissa on paras muotoilu kehosi rakenteen ja tarpeiden mukaan, jotta saat parhaan ylellisyyden. Kaikissa malleissa on myös vedenpitävä ja UV -suojattu päällyste ja vedos, joka on hyödyllinen auringonotossa uima -altaassa vietetyn ajan jälkeen.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.