14 erilaista nenän muotoa maailmassa kuvilla

Tiedätkö, että voit arvata paljon persoonallisuudestasi vain katsomalla nenääsi? Kyllä, kuulit oikein! Jokaiselle ihmiselle on erilaisia ​​nenämuotoja, ja tiedämme jo, että kaikilla ei ole samanlaista rakennetta. Ei vain yksi tai kaksi tai kolme, vaan useita eri tyyppejä ja muotoja. Mielenkiintoista on, että voi arvata ja ymmärtää yksilön luonteen ja piirteet – vain katsomalla nenän muotoa!

Niin vaikuttavalta kuin se kuulostaakin, kerro meille kaikki nenän muotojen tyypeistä ja siitä, miten nenämuotojen kuvaaminen voi myös arvioida henkilön yksilöllisyyttä tai persoonallisuutta ja muita ominaisuuksia.

14 Täydellistä ja parasta julkkisnenämuotoa kuvilla:

Nenän eri tyypeistä ja muodoista riippuen voidaan ennustaa henkilön persoonallisuus ja piirteet. Tässä on naisten, naisten ja miesten useimmat erilaiset nenän muodot.

1. Nubian nenä:

Jos nenän alaosa osoittaa alaspäin ja osoittaa lähes lähelle huulia, sitä kutsutaan Nubian nenäksi. Täällä nenäsilta on näennäisesti hyvin suora, mutta kaikki huomio kiinnitetään reunaa kohti. Niiden, joilla on nuubialainen nenä, sanotaan olevan utelias ja utelias. Ne ovat myös ilmeikkäitä, niiden tiedetään aina kokeilevan uusia asioita ja oppivan uusia näkökulmia. He ovat maanläheisiä ja tunnetaan nöyryydestään.

Tunnetut julkkikset, joilla on nuubialainen nenä, ovat:

Beyonce:

nenän muodot

Barack Obama:

täydellinen nenän muoto

2. Kreikan nenä:

Kreikan nenän termi ja nimi ovat innoittaneet antiikin kreikkalaista taidetta ja veistoksia. Täällä nenä on suoraan eteenpäin ja terävä, kapea. Jos jollakin on kreikkalainen nenä, se tarkoittaa, että henkilö on suoraviivainen, käytännöllinen ja realistinen. He ovat myös salaisia ​​ihmisiä, eivätkä päästäisi irti jostakin julkisesti eivätkä koskaan vuotaneet suutaan. Voit luottaa heihin salaisuuksia ja luonnossa sekä erittäin luotettava. Monet pitävät tätä jopa täydellisenä ja parhaana nenän muodona. Mitä mieltä sinä olet?

Jennifer Aniston:

paras nenän muoto

Arsenalin kapteeni Cesc Fabregas;

paras nenän muoto miehille

3. Koukku Nenä:

Tätä nenän aikaa kutsutaan myös linnun nokkaksi. Tässä nenän pohja kärkeen on taivutettu kokonaan alaspäin. Niiden, joilla on koukku nenä, sanotaan olevan vahvasti mielipideasioita, jotka ovat täynnä ajatuksiaan ja käsityksiään. He ovat myös riskinottajia ja uskovat ja puolustavat aina mielipiteitään. Lisäksi nämä henkilöt ovat myös luovia, diplomaattisia ja ainutlaatuisia.

Prinssi Philip, Edinburghin herttua:

kaunis nenän muoto

Barbra Streisand, Näyttelijä:

täydellinen nenän muotoinen nainen

4. Kaareva nenä:

Kaareva nenä on kuin koukunen, terävä ja kaareva nenän luusta. Se on kuitenkin enemmän osoitettu nenän kärkeen. Ne, joilla on kaareva nenä, ovat erittäin hyviä hallitsemaan ja järjestämään asioita. He ovat tehokkaita, käytännöllisiä, intohimoisia ja ajavat kohti motiivejaan, ja heidän tiedetään olevan johtajia. He ovat vahvasti sidoksissa elämänsä ammatteihin.

Meryl Streep, Näyttelijä:

kaunein nenän muoto

Julia Louis Dreyfus, Näyttelijä:

täydellinen nenän muoto

5. Napin nenä:

Sitä kutsutaan myös taivaalliseksi nenäksi. Tämäntyyppinen nenä on tiivis, lyhyt ja hieno, ja se on yleisimpiä nenää. Niiden, joilla on taivaallinen tai napin nenät, tiedetään olevan määritettyjä. He ovat vahvoja, tahtovaisia ​​ihmisiä. He ovat monitaitoisia, spontaaneja ja ovat aina jumissa tehokkaista suunnitelmista ja toimista. He ovat myös aina päättäneet saada aina haluamansa.

Wayne Rooney, jalkapalloilija:

harvinaiset nenän muodot

Carey Mulligan, Näyttelijä:

houkuttelevin nenä

6. Suora nenä:

Suora nenä on tasainen ja suoraviivainen, leveät sieraimet ja pyöreä kärki. Niiden, joilla on litteä ja suora nenä, sanotaan olevan oikealla tunnepohjalla ja ystävällisesti yhteydessä muihin. He ovat kärsivällisiä, rauhallisia ja hallitsevat aina henkisiä tunteita. He voivat olla hyvin yhteydessä ihmisiin emotionaalisesti. He eivät kuitenkaan suvaitse rakkaidensa huonoa luonnetta.

Keira Knightley, Näyttelijä:

maailman kaunein nenämuoto

Nicole Scherzinger:

nenämuotojen tyypit

7. Kovera nenä:

Jos nenäpussissa on pieni koveruus tai kaari, jonka terävä kärki osoittaa ulospäin, nenäsi on kovera. Vaikka nenä on harvinainen, ne, joilla on tämä muoto, ovat hyvin emotionaalisia, herkkiä ja syviä. Niitä on vaikea käsitellä ja ne voivat loukkaantua helposti ja välittömästi. He ovat introverttejä, mutta erittäin ystävällisiä ihmisiä. Vaikka he eivät koskaan ilmaise tunteitaan ulkomaailmaan usein, he ymmärtävät hyvin muiden tunteita ja auttavat ensin pyydettäessä.

Samara Weaving, Näyttelijä:

kuvataan nenän muotoja

Rooney Mara, Näyttelijä:

erilaiset nenän muodot

8. käyrä nenä:

Se on kaikkein yksinkertaisin kaikista. Tämän nimenomaisen muodon vino nimi on otettu sen jälkeen, kun nenä on näennäisesti tai lievästi murtunut. Nenän silta on erilainen kuin muut tässä nenämuodossa. Ne, joilla on tämä nenän muoto, ovat kuitenkin erinomaisia ​​tarkkailijoita ja kuuntelijoita. He ovat ymmärtäväisiä, anteliaita ihmisiä ja suhteita kohtaan. Heistä tulee hyviä ystäviä ja kumppaneita!

Owen Wilson, Näyttelijä:

Owen Wilsonin nenän muoto

Molly Sims, Malli:

Molly Simsin nenän muoto

9. Lyhyt nenä:

Tämä on lyhin ja pienin nenä, jonka voit koskaan nähdä, jopa lyhyempi kuin napinruusu. Ne, joilla on lyhyt nenä, voivat näyttää kaikki nuorekkailta ja iloisilta, mutta tiedetään olevan hyvin lyhytkarvaisia. He ovat yksityishenkilöitä ja tiedetään pitävän parhaansa itsellään ja niillä on hyvin lyhyt ja pieni sosiaalinen piiri. Silti kun he tapaavat ulkopuolisia, he ovat ystävällisiä. Tämä on yksi houkuttelevimmista ja kauneimmista nenämuodoista naisille.

Angelina Jolie:

Angelina Jolien nenän muoto

Gisele Bundchen:

Gisele Bundchenin nenän muoto

10. Mehevä nenä:

Jos siinä on terävä pää ja kapea juuri, se on mehevä nenä. Se on hyvin selkeä nenän muoto ja se on hyvin havaittavissa havaittaessa. Niiden, joilla on lihava nenä, sanotaan olevan aggressiivisia, nopeita toimimaan ja päätöksentekoon ja erittäin älykkäitä. He ovat myös liian suuntautuneita, intohimoisia ja määrätietoisia ammatissaan.

Albert Einstein:

Albert Einsteinin nenän muoto

11. Roomalainen nenä:

Jos nenäsilta on näkyvämpi kuin sen pohja ja on hieman taivutettu, sitä kutsutaan roomalaiseksi nenäksi. Nenä on myös samanlainen kuin muinaiset roomalaiset veistokset, joten nimi. Niiden, joilla on roomalainen nenä, sanotaan olevan hyvin päättäväisiä ja kuitenkin erittäin kunnianhimoisia elämässä. Heillä on hyvät taidot käytännön maailmaan ja heillä on sanoja, mikä tekee heistä useimmiten pidetyimpiä ihmisiä toisille! Sitä kutsutaan myös Aquiline -nenäksi. Se on miesten ja miesten ihanteellinen ja paras nenän muoto.

Ryan gosling:

Ryan Goslingin nenän muoto

Tom Cruise:

Tom Cruisen nenän muoto

12. Snub -nenä:

Nälkä on erotettu selvästi ohuesta ulkonäöstä ja terävästä päästä, jonka kärjessä on pyöreämpi ja pienempi ja ylöspäin suuntautuva kaltevuus. Ne, joilla on nenä, ovat taitavia ja ymmärtävät asioita liian nopeasti. He reagoivat hieman enemmän kuin muut kaikilta osin ja tunnetaan myös nopeina päätöksentekijöinä.

Jennifer Lawrence:

Jennifer Lawrence nenä

Scarlett Johansson:

Scarlett Johanssonin nenän muoto

13. Itä -Aasian nenä:

Itä -Aasian nenä on otettu Itä -Aasian yleisimmin esiintyvän ja tunnetun nenän muodon jälkeen. Ne ovat luonteeltaan ohuita, litteitä ja hyvin lyhyitä. Ne ovat yleensä pienempiä kuin muut kasvojen piirteet.

Lucy Liu:

Lucy Liun nenä

14. Sipulikuono:

Jos nenän kärki osoittaa ulospäin ja on kaareva, se on sipulikuono. Siinä on turvonnut epäsuhtainen kärki nenän alueen lähellä, mikä antaa sille epämuodostuneen vaikutuksen. Niiden, joilla on tämä nenän muoto, sanotaan olevan egoisteja ja muita enemmän itsekeskeisiä. Heidän tiedetään elävän kuningaskuntaa, mutta he ovat myös hyvin lähellä sosiaalisia piirejään.

Bill Clinton:

Bill Clintonin nenän muoto

Leo McKern, Näyttelijä:

Leo mckem nenä muoto

On varsin jännittävää ja jännittävää nähdä, kuinka erilaiset nenän muodot tarkoittavat yksilön eri persoonallisuutta ja ominaisuuksia. Aivan kuten muutkin fyysiset piirteet, myös nenän muoto kertoo paljon ihmisestä. Se on hauskaa ja myös merkityksellistä. Mitä mieltä sinä olet?