15 erilaista olutlasia, jotka soveltuvat oluen ystäville

Nykymaailmassa ihmiset keskittyvät erityyppisiin olutlaseihin ja niiden erilaisiin etuihin. Olutlasilla on tarttuva rakenne tai muoto, joka saa ihmiset pitämään siitä. Lisäksi uskotaan, että jotkut parhaista olutlaseista, kuten Snifters, Sampling, Yard, Novelty jne., Parantavat oluen tuoksua ja makua. Olutlasissa on aina suositeltavaa valmistaa enintään 50 ml juomaa. Ihmiset voivat valita jokaisen lasin useista tunnetuista ominaisuuksista ja valita paremman. Useimmiten Englanti ja Yhdysvallat käyttävät olutlaseja.

olutlasityypit

Top 15 olutlasilajiketta:

1. Snifters:

snifter olutlasi

Snifters -olutlasi on suosittu olutlasillinen oluen tarjoiluun. Se on pieni ja sipulimainen, mikä antaa sinulle oluen tuoksun. Tällaiset lasit on täytettävä vähemmän olutta juoman nauttimiseksi. Polttimon muoto tekee siitä ainutlaatuisen ja täydellisen juoman. Sitä käytetään yleensä Yhdysvalloissa.

Sopii mihin olutyyppiin: Sopii konjakkiin tai konjakkiin.

2. pikari:

olutlasin lasi

Olutpullo lasit muistuttavat enemmän snifter -lasia, mutta siinä on suuri kulho ja paksu varsi. Varsiä käytetään yleensä estämään lämmön siirtyminen käsiin. Pääasiallinen käyttö näkyy Yhdysvalloissa ja Japanissa. Se on todella mukava lasi käsitellä ja nauttia oluen tuoksusta.

Sopii mihin olutyyppiin: Sopii raskaille ja tummille oluille.

3. Käynnistystyyppi:

erilaisia ​​olutlaseja

Olutlasikokoelmat tuovat esiin toisen lasiosan, joka on yleensä saappaan muotoinen. Lisää olutta voidaan sisällyttää, koska se on kooltaan pidempi. Se on yleensä helpompi juhlia ja toimintoja. Englanti on yksi parhaista saappaatyyppisten lasien valmistajista.

Sopii mihin olutyyppiin: Saksalaiset ja Witbier -oluet sopivat tähän.

4. Maistelu- ja näytelasit:

Se on lasityyppi, jota on saatavana kaikenkokoisina, ja sen muoto on sama kuin tavallisen lasin. Se voi sisältää 2,5–6 unssia olutta kerralla. Suunnittelu on myös sellainen, että voi maistella olutta, joka on päihtynyt. Joten, se on todella erittäin hyödyllinen laseja käytetään Yhdysvalloissa ja Ranskassa.

Sopii mihin olutyyppiin: Raskaat ja saksalaiset oluet sopivat.

5. Weizen -lasit:

olutlasin muodot

Joskus Weizen -lasit sekoitetaan myös pilsner -laseihin, mutta se ei todellakaan ole sitä. Se on hauska olutlasi, jolla on erilainen muoto ja suurempi kaarevuus. Tällaiset lasit on suunniteltu erityisesti vehnäolutta varten ja poistavat myrkytyksen. Sitä käytetään yleensä Kanadassa, Iso -Britanniassa, Yhdysvalloissa.

Sopii mihin olutyyppiin: Vehnäolut sopivat hyvin Weizen -laseihin.

6. Stange -lasit:

Olutlasin nimet määrittelevät monia ominaisuuksia, ja muut oudon lasin nimet ovat outo lasi, sauvalasi tai tikkulasi. Se on korkea ja hoikka lasi, jota pidetään luettelon tylsimpänä lasina. Lisäksi sitä käytetään vähemmän esimerkiksi Englannissa ja Yhdysvalloissa.

Sopii mihin olutyyppiin: Erityisesti herkille oluille, kuten saksalaiselle Kolschille,

7. IPA -lasi:

IPA -olutlasi on pohjimmiltaan uuden sukupolven design -olutlasi. Sen muoto on ainutlaatuinen, ja ihmiset rakastavat juoda olutta siitä. Toinen IPA -lasin nimi on ‘Profound Glass’. Se voi ottaa jopa 30 ml juomaa kerralla. Se käyttää parasta materiaalia valmistukseen ja sitä käytetään yleensä Englannissa.

Sopii mihin olutyyppiin: Se on varattu saksalaisille ja kevyille oluille.

8. Vahva:

Stout -olutlasi on jälleen design -olutlasi, jolla on laaja aukko alussa ja ohut loppu. Se kykenee 50 ml: aan juomaa. Henkilö voi helposti pitää lasia mukavasti, ja sen yleinen käyttö näkyy Washington DC: ssä. Useimmat palkit ovat alkaneet sisältää tällaisia ​​muotoiltavia lasit.

Sopii mihin olutyyppiin: Jotkut vaaleat oluet sopivat siihen.

9. Purkitettu lasi:

Tölkin muotoinen lasi on yksilöllinen olutlasi, aivan kuten tölkin muoto. Voidaan olettaa, että juot olutta tölkistä. Se sopii pitämiseen ja jopa siihen mahtuu hyvä määrä olutta (100 ml). Lisäksi saatavilla on myös eri kokoja ja muotoja.

Sopii mihin olutyyppiin: Sopii kaikenlaisille oluille.

10. Piha:

Piha on iso lasi, jolla on pitkä kaula kuin kirahvi. Lasin pituus voi olla jopa 1 m. Vain merkkituotteet ja oluet sisältyvät tällaisiin lasityyppeihin. Alussa on aukko, jossa henkilö voi juoda. Yleensä isot juhlat sisältävät tällaisia ​​laseja Kiinassa.

Sopii mihin olutyyppiin: Se sopii saksalaisille merkkituotteille.

11. huilu:

Huilu on tavallinen tulppaaniolutlasi, jota löytyy yleensä tunnetuista ja kuuluisista paikoista. Siinä on keskimääräinen aukko, jossa on ohut pitkä pää. Voidaan pitää sitä yksinkertaisena ja täydellisenä lasina kaikentyyppisille oluille. Yleensä Kanada ja Japani käyttävät tällaisia ​​laseja korkealaatuisille ihmisille.

Sopii mihin olutyyppiin: Kaikki olutlajit ovat sopivia.

12. Uutuus:

suunnittelija olutlasit

Uutuus on pyöreä lasi, jonka halkaisija on ylhäältä alas. Se on yksinkertainen ja hyödyllinen lasi, jota voidaan käyttää kotona olutta juoville. Siihen käytetty materiaali on erittäin kovaa ja kovaa. Tämä tekee siitä sopivan vain yksinkertaisille ja kevyille oluille. Lähes kaikissa maissa käytetään tällaista lasia.

Sopii mihin olutyyppiin: Yksinkertaiset ja kevyet oluet sopivat siihen.

13. Säiliö:

Säiliölasi on ainutlaatuisen muotoinen olutmukilasi. Kahva on tarkoitettu pitämään, ja ainoa ero on ainutlaatuisten mallien ja kuvioiden kautta. Siihen mahtuu kerralla jopa 70 ml olutta, eikä sitä saa käyttää yli 50 ml. Yhdysvallat on yksi merkittävimmistä säiliölasien valmistajista.

Sopii mihin olutyyppiin: Saksalaiset ja amerikkalaiset oluet ovat sopivia.

14. juomalasi:

Juomalasi on avoin lasi oluille ja pyöreä pohja. Rakenne on yksinkertainen ja sopii 70 ml oluen kuljettamiseen. Se koostuu puhtaasta kuidusta, joka on luonteeltaan vahva. Yleinen käyttö näkyy oluen juomisessa Englannissa ja Intiassa.

Sopii mihin olutyyppiin: Raskaat ja saksalaiset oluet sopivat siihen.

15. Muovityypit:

Muovisia lasityyppejä nähdään nykyään harvoin. Useimmat ihmiset rakastavat juoda arvokasta oluttaan kuuluisassa lasityypissä. Sitä valmistetaan yleensä Intiassa, ja suurin osa ihmisistä juo sen läpi. Siihen mahtuu jopa 50 ml olutta.

Sopii mihin olutyyppiin: Matalat ja yksinkertaiset olutlajit sopivat.

Mielenkiintoisia asioita olutlaseista:

  • Olutlasit ovat tulleet tunnetuksi muodon ja koon vuoksi. Ihmiset rakastavat juoda arvokasta oluttaan poikkeuksellisessa lasissa. Mielenkiintoisia asioita olutlasista ovat:
  • Jokaisen olutlasin muoto on ainutlaatuinen ja mukava.
  • Jotkut design -olutlasit tekevät siitä tavanomaisen liikkeen rikkaille ihmisille.
  • Siihen mahtuu hyvä määrä olutta.
  • Helppo tuki lasin pitämiseksi kunnolla.
  • Eri lasit sopivat eri olutlajeille.
  • Joten, meistä riippuu, kuinka me yleensä valitsemme paremman lasin meille.

Olutlasit tuovat esiin joukon uusia ja tyylikkäitä hahmoja. Tällaiset lasit sopivat uudelle sukupolvelle, koska nyt on tullut tapana saada kaikki vakiona. Olutlasityyppi on saanut ihmiset valitsemaan parhaan olutlasin ja lisää oluen aromia. Kuuluisat lasit sopivat vain joillekin kuuluisille oluille. Ennen kuin ostat lasin, sinun on otettava huomioon sen ominaisuudet. Tarkista myös, onko lasi saastunut vai ei.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Minkä tyyppinen olutlasi on paras?

V: Sampler -lasia pidetään parhaana olutlasina maailmanlaajuisten ominaisuuksiensa vuoksi. Se sopii, koska olutnäyte voidaan tarkistaa ennen kuin todella päihtyy. Se voi myös pitää 80 ml brinkkiä kerralla ilman ylivuotoa. Joten, se on parempi vaihtoehto, jos valitset juomalasinäytteen.

2. Mitkä ovat Intiassa saatavilla olevat olutlasit??

V: Erilaisia ​​olutlaseja Intiassa ovat Pong -lasit, Pub -olutlasit, Pilsner -olutlasit, Imperial -olutlasit, Tulip -olutlasit, Jumbo -olutmuki, Tall -olutlasit ja muoviset olutlasit. Niillä kaikilla on erilaiset ominaisuudet ja hinnat Intiassa. Sopivin tässä on Pilsner -olutlasi. Joten, voidaan valita kuka tahansa Intian lasivalikoimasta.

3. Mitä ajatella olutlasin valinnassa??

V: On otettava huomioon lasin materiaali, lasin muoto ja lasin koko. Olutlasin tulee olla vahvaa ja kangasta. Muoto ei saa olla poikkeuksellinen, ellet halua esittelyä. Lisäksi lasissa on oltava vähintään 50 ml juomaa. Joten nämä asiat on otettava huomioon ennen valinnan tekemistä.

4. Onko markkinoilla muita olutlaseja? (Muu kuin lasityyppi)

V: Kyllä, on olemassa tiettyjä laseja, kuten Pong- ja muovilaseja, joita pidetään yleensä hävittämisenä. Tällaiset tyypit sopivat, kun matkustat jonnekin ja haluat nauttia olutta. Se olisi hyvä valinta, kun pong -lasit on helppo ottaa ja hävittää. Joten voidaan valita jokin mainituista lasista verkkokaupoista tai suoraan markkinoilta.