Kynätyypit Intiassa – 8 parasta kirjoittamista ja piirtämistä

Kynä on yksi yleinen ja kaivattu väline, jota käytetään kirjoittamiseen tai piirtämiseen. Kynät ovat olleet ihmisten suosituin valinta ilmaisemaan ajatuksiaan ja kuvaamaan tunteitaan. Olisi ollut mahdollista säilyttää ja välittää asiaankuuluva tieto ja tiedot parhaassa muodossa vain kynillä.

Kynätyypit

Kynän historia on nähnyt monia muutoksia sen muodostumassa, jotta se lopulta kehittyy parhaiksi nykyään saatavilla oleviksi kyniksi. Uskotaan, että ensimmäisen kynän keksi joku muinainen egyptiläinen. Aluksi ihmiset käyttivät sulkakynää välineenä tietojen kirjoittamiseen ja välittämiseen. Ajan mittaan kynätyypeissä on ollut monia lajikkeita ja useimmat niistä ovat olleet ihmisten rakastamia.

Kynien nimet ja kuvat?

Seuraavat erityyppiset kynät sopivat kaikille miehille ja naisille:

1. Quill Pen:

Feather Quill Pen -kynät

Nämä kynät voidaan visualisoida ihmisten käyttöön tarkoitettujen kynien aluksi. Sulkakynä oli kynä, joka on valmistettu suuren linnun lentosulmasta. Nämä kynät tehtiin niin, että ne korvasivat täydellisesti ruoko -kynät, joita käytettiin ennen näitä kyniä. Toisin kuin ruoko -kynät, näillä kynillä oli pidempi käyttöikä ja ne helpottivat käyttöä.

Näissä kynissä oli halkaistu kärki ja ne toimivat kapillaaritoiminnan ja painovoiman käsitteellä. Nämä kynät debytoivat markkinoilla 6. ja 19. vuosisadan välillä, ja niistä tuli heti tärkein ja suosituin kirjoitusväline. Löydät myös joitakin näistä kynistä vanhemman sukupolven kanssa, mutta niitä ei käytetä usein nykyään.

2. Dip -kynä:

Dip -kynä

Nämä kynät ovat hyvin samanlaisia ​​kuin sulkakynät, mutta niissä on metallinen kärki ja kahva, joka tekee siitä mukavampaa. Sen voisi sanoa sulkakynien jatkeena. Dip -kynä tuli markkinoille 1800 -luvulla ja siitä tuli heti osuma käyttäjien keskuudessa. Heti kun nämä kynät tulivat markkinoille, ne korvasivat sulkakynät parhaalla mahdollisella tavalla.

Nämä kynät on upotettava mustesäiliöön ennen kirjoittamista, ja tämä on heidän nimensä. Heti käyttöönoton jälkeen näitä kynää käytettiin vain kirjoittamiseen ja ne luetellaan ammattikynien luokkaan. Näitä kynää käytetään nyt pääasiassa kalligrafiaan, sarjakuviin ja kuvituksiin.

3. mustekynä:

Suihkulähde

Kun otetaan huomioon mustekynien villitys ja suosio intialaisten käyttäjien keskuudessa, kynät valmistavat yritykset saivat idean mustekynäksi. Nämä kynät olivat askeleen edellä peruskynät ja dip -kynät kaikilta osin. Ei ole väärin sanoa, että mustekynät nostivat musteen käsitteen uudelle tasolle.

Nämä kynät on suunniteltu niin, että niissä on mustesäiliö. Näissä kynissä on kärki aivan kuten upotuskynissä, mutta niissä käytetään mustesäiliöiden käsitettä musteen käyttämiseen. Tämän kynän ensimmäinen toimiva malli tuli markkinoille 1800 -luvulla. Nämä kynät toimivat edelleen markkinoilla ja ovat edelleen monien käyttäjien suosikkeja.

4. Kuulakärkikynä:

kuulakärkikynä

Ensimmäinen kuulakärkikynä (1) kynä syntyi vuonna 1988. Kynän varhaisissa malleissa oli kuitenkin joitain ongelmia, eivätkä ihmiset vähitellen hyväksyneet niitä. Myöhemmin sen suunnitteluun tehtiin monia parannuksia ja kynän tehostaminen. Kuulakärkikynän uusi ja kehittynyt parempi malli lanseerattiin sitten vuonna 1938 ja se oli hitti käyttäjien keskuudessa.

Markkinoilla on saatavilla monia erilaisia ​​kuulakärkikynätyyppejä. Jokaisessa kynässä on jotain tai muuta ainutlaatuista ominaisuutta. Kuulakynän muste kuivuu heti, kun se joutuu kosketuksiin paperin kanssa. Nämä kynät ovat saatavilla sekä kalliina että edullisina.

5. Rullakuulakynä:

Nämä kynät ovat samanlaisia ​​kuin kuulakärkikynät, mutta niissä käytetään nestemäistä geeliä. Rollerball -kynässä on sileät kärjet, joten se tarjoaa tasaisemman ja paremman kirjoituskokemuksen. Näiden kynien runko on kevyt, mikä lisää näiden kynien suosiota entisestään. Nämä kynät ovat suosituimpia miesten keskuudessa, koska ne sopivat persoonallisuuteensa ja jättävät vaikutuksen toiseen henkilöön.

Vesipohjainen muste kuivuu nopeammin eikä jätä tahraa paperille. Nämä kynät on suunniteltu tarjoamaan kuulakärkikynän mukavuutta ja parempaa ja helppokäyttöisempää runkoa. Näistä kynistä on erittäin helppo ja mukava pitää kiinni ja käyttää niitä kirjoittamiseen ja mielipiteiden ilmaisemiseen.

6. Huopakynät:

Huopakynää huokoisilla kärjillään kutsutaan myös markkereiksi. Kunkin merkin toiminnallisuus määrittää yksittäisten merkkien musteen. Markkinat ovat täynnä erilaisia ​​huopakynätyyppejä, ja jokaisella on omat erikoisuutensa. Nämä kynät on suunniteltu niin, että niitä voidaan käyttää luonnoskyniä lapsille ja niitä voidaan käyttää myös taululla. Löydät helposti merkkejä joko pysyvällä tai ei-pysyvällä musteella.

Nämä värikkäät kynät ovat myös paras vaihtoehto lahjoittaa joku, erityisesti lapsille. Näitä kynät, joissa on ohuimmat kärjet, käytetään yleisimmin piirtämiseen, luonnosteluun ja kirjoittamiseen. Valkotauluilla käytetään kynät, joissa on leveimmät kärjet.

7. Geelikynät:

geelikynien lajikkeet

Geelikynät hallitsevat markkinoita ja käyttäjien sydämiä heti julkaisun jälkeen. Nämä kynät ovat yksi suosituimmista kynistä, joita naiset käyttävät, koska ne tarjoavat parhaan mahdollisen kirjoitusasun ja tarvittavan sileyden. Nämä kynät on suunniteltu siten, että ne hyödyntävät sekä öljypohjaista että vesipohjaista mustetta.

Löydät myös erilaisia ​​geelikyniä eri väreissä. Kehitysajan myötä löydät nyt monia mini -geelikyniä, jotka ovat melko osuvia käyttäjien keskuudessa. Yleisimmät geelikynät ovat mustien kynien, vaaleanpunaisten kynien, vihreiden kynien jne.Värit..

8. Space Pen:

Tilaa käyttävä kynä

Space -kynä on erityinen kuulakärkityyppi, joka on suunniteltu parhaiden ominaisuuksien avulla muuttamaan ja edistämään olemassa olevaa kuulakärkikynää. Nämä kynät ovat niin, että niissä on painesäiliö musteen asianmukaista käyttöä varten ja ne on suljettu ilmatiiviisti. Nämä kynät voidaan luokitella luksuskyniksi, ja jotkut ihmiset käyttävät niitä toimistokyninä.

Houkuttelevin asia tässä kynässä on se, että nämä kynät voivat kirjoittaa missä tahansa kulmassa ja myös silloin, kun painovoimaa ei ole. Lisäksi kynän parantamiseksi tämä kynä on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää myös veden alla kirjoittamiseen.

Top 10 kynämerkkiä Intiassa:

Kirjoittaminen on yksi yleisimmistä tarpeista, joita meillä kaikilla on. Hyvä käsiala on olennainen etu, jota useimmat käyttäjät odottavat kalliilta kyniltä. Voit myös odottaa hyvää kirjoitusta valitsemalla heidän kynänsä huippumerkkeiltä. Vaikka tuotemerkit eivät välttämättä tarkoita hyvää kynää, ne varmasti antavat käyttäjille tarvittavan varmuuden laadusta.

Jos sinäkin olet yksi niistä, jotka mieluummin käyttävät merkkikynää kuin muut, niin tässä on hienojen merkkien nimet, jotka tekevät hienoja kynät. Katso:

1. Sello:

Tämä tuotemerkki on yksi Intian suosituista kynämenetelmistä, joka lanseerattiin vuonna 1995. Löydät laajan valikoiman sellokynistä, joita on saatavana eri edullisin hinnoin alkaen 5 ruplaa. Vuosien mittaan brändistä on tullut yksi nuorempien ja vanhempien sukupolvien suosikkivalinnoista. Yksi tämän kynän suurimmista eduista on sen sujuva kirjoittaminen käyttäjille.

2. Reynolds:

Tämä on jälleen yksi tunnettu brändi, joka tuottaa kohtuuhintaisia ​​kyniä erityyppisille käyttäjille. Reynolds on ollut varsin suosittu käyttäjien keskuudessa toimittamalla hienoimpia ja edullisimpia ylellisyyttä edustavia kynät. Se on yksi Intian luotetuimmista tuotenimistä, jota myös useimmat ammattikäyttäjät käyttävät.

3. Parker:

Vuonna 1888 alkoi yksi ylellisimmistä kynistä, nimeltään parker -kynä. Tämä brändi ei ole vain kuuluisa Intiassa, vaan se on myös yksi parhaista tuotemerkeistä, jotka ovat kuuluisia maailmanlaajuisesti. Tämä kynä on yksi luotetuimmista kynistä miehille, jotka määrittelevät tyylin viehätyksen symbolin kanssa. Nämä kynät eivät ole vain käteviä, mutta ne tarjoavat myös parhaan käsialan.

4. Papermate:

Papermate on yksi niistä tuotemerkeistä, jotka ovat suosittuja lähes kaikenlaisten käyttäjien keskuudessa. Edullinen Papermate -kynä sopii parhaiten opiskelijoille ja ammattilaisille. Nämä kynät löytyvät helposti markkinoilta hintaluokassa, joka sopii kaikentyyppisille käyttäjille. Tässä tuotemerkissä on 11 eri luokkaa, joten voit olla varma, että saat parasta luksusta.

5. Vesimies:

Waterman -merkkiset kynät voivat olla täydellinen lahja rakkaillesi. Ei ole väärin kutsua vesimiehen kynää täydelliseksi yhdistelmäksi ylellisyyttä, tyyliä ja mukavuutta. Jos käytät tätä kynää, jätät varmasti vaikutuksen muihin ihmisiin. Näiden kynien tarjoama mukavuus on yksinkertaisesti vertaansa vailla muiden merkkien kanssa. Voit myös ostaa nämä kynät verkossa ja saatavuus offline -tilassa.

6. Mont Blanc:

Tämä kynätuotantomerkki tuli markkinoille vuonna 1906. Mont Blanc -kynät ovat todella ylellisyyden ja luokan symboli. Ne tarjoavat myös luokkansa parhaita ominaisuuksia, jotka edustavat käyttäjien huomattavaa läsnäoloa. Se on yksi maailman myydyimmistä kynämerkeistä. Nämä kynät kuuluvat kuitenkin korkeamman hinnan kyniin ja ovat saatavilla INR 1 488.

7. Pierre Cardin:

Epäilemättä Pierre Cardin -kynät ovat vain parhaita. Brändin tarkoituksena on kehittää vain luokan kynät, joiden laatu ja mukavuus ovat vertaansa vailla. Nämä kynät ovat erittäin suosittuja yritysalalla työskentelevien miesten keskuudessa. Nämä eivät ainoastaan ​​tarjoa tarvittavaa laatua kirjallisesti, vaan ovat parhaita ulkonäön suhteen. Ne ovat todella mestariteos kynän valmistajissa.

8. Lentäjä:

Pilottikynä on yksi vanhimmista kynistä, jotka hallitsevat edelleen markkinoita. Tämä japanilainen yritys aloitti kynäntuotannon vuonna 1918, ja nyt siitä on tullut yksi markkinoiden luotetuimmista nimistä. Löydät useita lajikkeita kynään ja voit valita yhden valintasi ja persoonallisuutesi mukaan. Tämä merkki valmistaa sekä miesten että naisten kynät.

9. Seepra:

Zebra aloitti kynäntuotannon vuonna 1982. Kynät olivat suurelta osin ihmisten hyväksymiä ja niitä käytetään tähän asti. Seeprakynät ovat melko mukavia laadun ja kirjoitusmukavuuden vuoksi. Nämä kynät ovat myös edullisia kaikentyyppisille käyttäjille, ja ne ovat yksi opiskelijoiden ja muiden ammattikäyttäjien parhaista vaihtoehdoista. Laadukkaat kynät ovat myös yksi muista tekijöistä, jotka tekevät näistä kynistä suosittuja käyttäjien keskuudessa.

10. Sharpie:

Brändi aloitti matkansa yhtenä pysyvänä merkkivalmistajana ja kehittyi myöhemmin useissa muissa kategorioissa. Nykyään markkinoilla on laaja valikoima teräväkyniä, jotka ovat täydellistä laatua. Nämä kynät tarjoavat käyttäjilleen useita vinkkejä ja erottuvat siten muista markkinoilla olevista nimistä.

Kynän valmistukseen käytetyt metallityypit:

Erilaisten kynien lisäksi löydät myös suuren valikoiman materiaaleja, joista nämä kynät on muodostettu. Olipa kyseessä suunnittelija tai minikynä, jokainen niistä on valmistettu eri metallista, jotta he saavat halutut nähtävyydet.

Tässä on joitain yleisimpiä mutta suosituimpia metalleja, joita käytetään parhaiden kynien valmistamiseen:

  • Puu
  • Polystyreenimuovia
  • Messinki
  • Alumiini
  • Ruostumaton teräs

Jalometalleja, kuten kultaa, hopeaa jne. Käytetään myös kalliissa kynissä

Näiden kynien valmistuksessa käytetyt eri metallit tekevät jokaisesta kynästä ainutlaatuisen tyylinsä ja mukavuutensa suhteen.

Lisävinkkejä oikean kynän valitsemiseen:

Erilaiset kynät vaikeuttavat usein oikean ja parhaan kynän valitsemista. Kaikki tuotemerkit lanseeraavat säännöllisesti kauniita kyniään houkutellakseen käyttäjiä. Jos siis etsit vinkkejä valitaksesi tyylikkään, ainutlaatuisen mutta ammattimaisen kynän, tässä on muutamia vinkkejä samaan:

  • Älä juokse vain merkkien perään. Joskus saatat löytää hyviä kynät tunnettujen suosittujen merkkien vierestä.
  • Muista aina määrittää budjettisi, kun haluat valita suunnittelijakynän.
  • Valitse ne hienokirjoituskynät, jotka täyttävät prioriteettisi.
  • Ei ole väliä, jos valitset söpöjä kyniä, mutta varmista, että olet varma niiden otteista
  • Muista aina valita mukavuus mieluummin kuin haluat tyylikkään kynän

Kynä on mielen kieli ja haluat varmasti valita vain laadukkaat kynät sinulle. Eikö olekin? Lisäksi sanotaan, että jos haluat muuttaa maailmaa, ota yläkynät ja kirjoita. Anna eri viileiden kynien tehdä sinusta viileämpi vain olemalla käsissäsi.

Kommentoi alle kynää, josta pidät eniten. Kerro meille myös tarina tai muisti, jonka jaat kynällä. Haluaisimme kuulla rakkaudestasi ainutlaatuisiin kyniin.