Ruusutyypit: 15 erilaista Gulab Phool -lajiketta Intiassa

Ruusut on luokiteltu moniin eri lajikkeisiin ja jokaisella lajikkeella on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Intian ruusulajikkeita on saatavana makeasta mausteiseen tuoksuun. Näistä ruusuista on aina hyvä arvostaa eikä tuhota niitä. Jotkut parhaista ruusuista ovat oranssi ruusu, aprikoosi ruusu, persikka ruusu, vaaleanpunainen ruusu jne. Kaikki ehdolliset värit ovat ylhäältä alas ja eri tuoksuisia. Pääasiallista läsnäoloa odotetaan Intian vilkkailla alueilla. Jotkut vakiintuneimmista puutarhoista ovat täynnä useita klassisia punaisia ​​ruusuja. Tämä merkitsee luonnon kauneutta.

Ruusukukkien luokittelu:

Ruusut luokitellaan eri lajikkeille. Vanhat puutarharuusut ovat yksi suuren puutarhan vanhimmista punaisista ruusuista. Samaan lajikkeeseen kuuluvat Zephirine Drouhin, Dupuy Jamain, Blush Damask, AimeeVibert jne. Toinen luokka on hybridi- tai nykyaikaiset ruusut, jotka ovat yleensä kahden yhdistelmä. Hybridiruusun päälajike on hybriditee -ruusu, jota käytetään myös teen valmistuksessa. Kolmas luokka on lajiruusut, kuten rantaruusu, monikasvoruusu, koiranruusu jne.

Tämän tyyppisillä ruusuilla on mausteinen tai makea tuoksu ja maku. Intiassa sitä käytetään erilaisten mausteiden valmistukseen. Lisäksi kaikilla näillä ruusuilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen toisistaan. Jotkut ihmiset saattavat yrittää napata tällaisia ​​ruusuja ja käyttää niitä, mutta sitä kohdellaan väärin. Joten on erittäin helppoa luokitella eri ruusut ja kertoa niiden ominaisuudet.

Vaaleanpunaiset ruusut

Ruusujen muodot:

  • Ensimmäinen ruusun muoto on pienoiskoossa ruusu, kuten Venus, jossa on siro varret, kukat ja lehdet. Se kuuluu myös oranssin, vaaleanpunaisen, valkoisen ja keltaisen valikoimaan. Se sopii pienille puutarha -alueille. Pienoisruusuja myydään myös huonekasveina, koska ne kykenevät kasvamaan astioissa.
  • Toinen tyyppi on kiipeilyruusu, kuten Sunset Beauty, jolla on pystykepit ja jäykät tavarat. Nämä ruusut kiinnitetään yleensä pukkeihin, aidoihin ja seiniin.
  • Pensas ja maisemaruusu ovat yksi tunnetuimmista ruusujen muodoista, jolla uskotaan olevan voimakas makea tuoksu.
  • Hybriditee -ruusut ovat yksi Modern Rosesin suosikkiruusuista. Suorat ja pitkät varret saavat sen näyttämään erittäin suositulta leikkokukalta. Tämän luokan suosituin kukka on Peace. Tällaisilla ruusuilla on hyvä maine korkeasta huollosta.
  • Grandiflora -ruusut ovat ruusutyyppejä, jotka sijaitsevat hybridi- ja floribunda -ruusujen välissä. Siinä on suuria ja näyttäviä kukkia, jotka on kuvattu joillakin pitkillä varret. Suosituimmat lajikkeet ovat vaaleanpunainen parfait ja kuningatar Elizabeth.
  • Floribunda (1) ruusut risteävät polyantharuusun ja hybridiruusun välillä. Jokaisen ruusun varren kanssa odotetaan suuria kukkia. Lisäksi nämä ruusut ovat tauteja kestäviä ja näyttävät erittäin viileiltä julkisille puistoille ja tiloille. Se on myös helposti saatavilla markkinoilla. Joten nämä olivat joitakin tunnetuimmista ruusujen muodoista, jotka ovat erityisiä ja ainutlaatuisia luonnolle.

Erilaisia ​​ruusujen nimiä ja värejä:

1. Oranssi ruusu:

ruusutyypit

Intian ruusulajikkeita on runsaasti, ja nämä kauniit ruusut ovat veistäneet maailman. Oranssi ruusu on Grandiflora -tyyppi, jossa on vahva Firenze. Se tuoksuu miedolta tuoreelta omenalta. Ruusun terälehden sisällä on syvän kullankeltainen väri, jonka takana on pronssinen oranssi-punainen.

2. Vaaleanpunainen ruusu:

erilaisia ​​ruusuja

Vaaleanpunainen ruusu on yksi Intian kauniista ruusuista. Toinen nimi on sama kuin “Bonica”. Se on eräänlainen pensas, jolla ei ole tuoksua tai hajua. Lisäksi se kestää sairauksia kestävästi, eli se on myrkytön. Sitä löytyy joiltakin rannikkoalueiden tuuheilta alueilta.

3. Kaksisävyinen punainen ruusu:

ruusun lajikkeita

Se on jälleen Grandiflora -tyyppinen ruusu, jonka valkoiset terälehdet on reunustettu punaisella. Tässä punaista pidetään hallitsevana värinä, jos sitä tarkastellaan kaukaa. Se muistuttaa myös “Cherry Parfait” -ominaisuuksia. Tuoksu on lievä tuoksu, jossa on joitain pensaita. Sen alapuolella on myös tummanvihreitä lehtiä.

4. Aprikoosiruusu:

ruusutyypit värin mukaan

Erilaiset ruusut ovat mahdollistaneet kauneuden parantamisen kaikkialla. Aprikoosiruusun toinen nimi on “Teasing Georgia”. Se on kaksinkertainen tai kupittu kukka, jossa on aprikoosin väri. Lisäksi se liittyy voimakkaaseen tuoksuun ja löytyy lyhyestä kiipeilijästä. Jopa tämän ruusun mehu on saatavilla markkinoilla.

5. persikka ruusu:

erilaisia ​​ruusuja

Peach rose tarjoaa upean yhdistelmän vaaleanpunaista, oranssia ja aprikoosia. Lisäksi voidaan olettaa, että vaaleanpunainen korostaa eniten. Se on Floribunda -tyyppistä, jolla on joitain pensastapoja. Siinä on lievä hedelmäinen tuoksu, joka on erittäin suotuisa. Yksi löytyy pensaasta.

6. Crimson Rose:

ruusukukkien tyypit

Sitä kutsutaan myös “Falstaffiksi”, jossa on karmiininpunainen väri ja kaksoispuomi. Purppura ruusua suosittelee yksi parhaista ruusujen kasvattajista David Austin. Se on eräänlainen Grandiflora -ruusu, jolla on voimakas tuoksu ympäri. Lisäksi karmiininpunainen väri näyttää liian kauniilta ja tekee siitä sopivan yleisölle.

7. Aprikoosin vaaleanpunainen ruusu:

ruusun lajikkeiden nimet

Se on värikäs, koska nimi viittaa aprikoosin ja vaaleanpunaisen yhdistelmään. Sitä voidaan kutsua myös nimellä “Tahitian Sunset”. Ruusun lisäksi siinä on myös tummanvihreitä ja puolikiiltäviä lehtiä. Tämän ruusun tyyppi on hybridi -teelajike ja muoto on pensas. Se tuoksuu anikselta.

8. Koralliruusu:

suosituimmat ruusutyypit

Se on “Rainbow Knock Out”, joka on yksi kukinta. Lähtökohtana on syvä korallinpunainen ja loppu vaalean värin ja keltaisen keskipisteen kautta. Se on myös pensas, jolla on pensas. Lisäksi se kestää täysin hometta ja mustia täpliä. Siinä on kevyt tuoksu.

9. Punainen ruusu:

kaikenlaisia ​​ruusuja

Punaisen ruusun toinen nimi on ‘Interama’. Se on yleensä keskikokoinen ja klassisen punainen. Ruusun suurin halkaisija voi olla 3 tuumaa. Se on eräänlainen Floribunda ja muodostaa pensaan tavan. Sitä käytetään myös lahjaksi jollekin erityistilaisuuksissa.

10. Keltainen ruusu:

ruusujen lajikkeiden luettelo

Se on voikultainen ruusu, joka on aina voittanut palkinnon. Ruusun toinen nimi on “Julia Child”, jossa on kiiltävät lehdet. Se näyttää erittäin viileältä auringonvalossa. Ruusutyyppi on “floribunda”, ja siinä on makea lakritsin tuoksu. Lisäksi se sietää sairauksia kestäviä.

11. Monivärinen ruusu:

parhaat ruusulajikkeet

Tällä ruusulla on juhlava väri sekoittamalla oranssinpunaisia ​​ja keltaisia ​​värejä. Moniväristä omaisuutta kutsutaan myös nimellä “Mardi Gras”. Sitä suositellaan pensasaidoille ja siinä on pippurinen tuoksu. Ruusun keltainen pohja näyttää viileältä 4 tuuman kirkkaan oranssin ja vaaleanpunaisen kukinnan kanssa, joka alkaa aprikoosin silmuna.

12. Oranssi punainen ruusu:

ruusun tyypit ja värit

Se on kirkkaanvärinen ruusu, jota kutsutaan myös nimellä “Modern Fire glow”. Se on myös kaksikupillinen kukka, jonka väri vaihtelee oranssista punaiseen. Lajike sama kuuluu Floribundaan, jossa on joitain pensaita. Se on vapaa kiiltävistä lehdistä. Joten se on yksi edullisimmista ruusuista.

13. Kupariruusu:

Ruusujen nimet

Tämä ruusu on nimetty David Austinin vaimon mukaan ja tunnetaan nimellä “Pat Austin”. Kaksinkertainen ja kupittu kukintaominaisuus tekee siitä yhden Intian hämmästyttävistä ruusulajeista. Siinä on teetä tuoksuva tuoksu, joka on hyvä teen ystäville. Lisäksi kukkaan ei sisälly mitään kuparin kaltaista.

14. Punertava violetti ruusu:

erivärisiä ruusuja

Tämä ruusu on kuuluisa värinsä vuoksi. Kukan toinen nimi on ‘Wild Blue Yonder’. Se päättyy syvään väriin ja alkaa punertavan violetista sävystä. Sitä pidetään myös toistuvana kukkijana Grandiflora -tyypin kanssa. Sitrustuoksu on tämän kukan huippulaatu.

15. Keskikokoinen vaaleanpunainen ruusu:

intialaisia ​​ruusulajikkeita

Keskipitkän vaaleanpunaisen ruusun nimi on “Elle”. Se on kompakti vaaleanpunainen kukka, jossa on erilaisia ​​vaaleanpunaisia ​​sävyjä. Hybriditeelajike on tärkein kukka. Lisäksi siinä on mausteinen tuoksu, joka ei sovellu terveydelle. Sitä käytetään myös joissakin Intiassa valmistetuissa mausteissa.

Mielenkiintoisia asioita ruusuista:

Intian ruusutyypit eroavat toisistaan ​​värin ja tuoksun suhteen, ja niiden mielenkiintoiset tosiasiat selitetään samalla tavalla. Eri väreihin voi kuulua vaaleanpunainen, tummanpunainen, keltainen, oranssi, klassinen punainen, punertavan violetti jne. Kaikki ovat kiehtovia värejä ja antavat tarttuvan ilmeen. Tämän lisäksi tuoksu vaihtelee makeasta mausteiseen. Molemmilla on omat etunsa omalla paikallaan. On hyvä sanoa, että jokainen ruusu tunnetaan ainutlaatuisella nimellä. On aina suositeltavaa, että ruusua ei koskaan saa koskea tai vahingoittaa, muuten se menettää arvonsa.

Ruusutyypit ovat aina suotuisia vain hyvään tarkoitukseen. Ihmiset huomaavat ruusun kauneuden ja eivät välitä herkistä lehdistä. Ruusun arvo on herkissä lehdissä ja niiden roolissa ruusun kasvussa. Yksi parhaista ruusuista on klassinen punainen ruusu, joka on eräänlainen Floribunda. Suurin osa punaisista ruusuista löytyy vain Intiasta. Joten yritä aina pitää ruusun arvo.