9 Mukavat Plus -kokoiset uimapuvut naisille trendissä

Voit nyt osua kuumalle aurinkoiselle rannalle luottavaisin mielin näissä plus -kokoisissa uimapuvuissa. Jos etsit trendikästä tyyliä, söpöjä ja seksikkäitä uimapukuja, tässä on määränpääsi. Nämä on tehty sopimaan ja imartelemaan muotoasi täydellisesti. Siinä on kaikki ominaisuudet, kuten vatsan säätö, ylimääräinen rintakehän tuki ja jopa klooria kestävät kankaat, jotka takaavat käyrätietoisuuden.

Parhaat plus -kokoiset uimapuvut naisille:

Tässä on 9 suosituinta plus -koon uimapuvun mallia,

1. Kukkahameiset Plus -kokoiset uimapuvut:

Kukkahameiset Plus -kokoiset uimahousut

Nappaa tämä kokoelma pehmustettua langatonta yksiosaista plus kokoista uimapukua, joka on valmistettu polyesteristä ja spandex-materiaaleista. Suunniteltu kuvio on Paisley -tyyppinen ja saat mikrojoustavan kankaan. Uimapuvut koostuvat luonnollisesta vyötärölinjasta, jossa on erinomaiset printit.

2. Lehtipainettu Plus -kokoinen uimapuku:

Lehtipainettu Plus -kokoinen uimapuku

Se on 100% hyvälaatuinen muodikas ja liberaali plus -kokoinen uimapuku. Siinä on mukava ja seksikäs ulkonäkö, jossa on seksikkäitä uima -asuja rannalla. Tämä voi olla viehättävä ja tyylikäs lahja rakastajallesi.

3. Rypytetty Plus -kokoiset uimapuvut:

Rypytetty Plus -kokoiset uimahousut

Hanki upea kokoelma uimapuku, jossa on trooppisia lehtiä, olkapään pääntie, jossa on koristeelliset yksityiskohdat. Siinä on irrotettava säädettävä spagettihihna, joka on pehmeä ja helppo käyttää. Siinä on myös pehmustamattomat kupit, jotka sopivat täydellisesti uimapukuihin.

4. Racer Back Printed Plus -kokoiset uimapuvut:

Racer Back Printed Plus Size Uimapuvut

Pidä rantalomasi täynnä hauskaa ja onnea tällä kukkaistakilla, jossa on seksikäs U -pääntie. Siinä on avoimet yksityiskohdat ja muotiautoilijan selkänoja, jossa on kiinteä poika lyhyt uimapohja. Tämä plus kokoinen uimapuku, jossa on kiristysnyöri, sopii täydellisesti rannalle, uima -altaalle ja muuhun vesiurheiluun.

5. Halter Bikini Totem Plus Size Uimapuvut:

Halter Bikini Totem Plus Size Uimapuvut

Hanki muodin trendi takaisin tällä polyesteristä ja elastaanista valmistetuilla bikinityypeillä ja uimapuvuilla. Se on täydellisesti sekoitettu muotoiluun luonnollisen vyötärölinjan kanssa. Tämä paketti sisältää kaksi settiä, joissa on alushousut, jotka sopivat bikiniin.

6. Cold Shoulder Frilled Plus Size Uimapuvut:

Cold Shoulder Frilled Plus Size Uimapuvut

Nosta aistisi rannalle pukeutumalla näihin trendikkäisiin pluskokoisiin uimapukuihin, joissa on laadukas vatsanhallinta ja Bardot -röyhelöpaneeli. Tämä kangas on painettu koko laattojen kuvio kylmä olkapään leikkauksia. Vatsan tukena on verkkovuori, jossa on pehmustettu rintakehä.

7. Rypytetty Tankini Topped Plus Size Uimapuvut:

Rypytetty Tankini Topped Plus -kokoiset uimapuvut

Löydä tämä Tankini -tyylinen plus -kokoinen bikinialaosa, jossa on kolminkertainen röyhelöyksityiskohta edessä ja neliön muotoinen pääntie. Se koostuu neliömäisestä selästä, jossa on säädettävät alusvaatteet. Siinä on irrotettavat kupit, jotka on vuorattu kokonaan.

8. Sweetheart Ruched Plus Size Uimapuvut:

Sweetheart Ruched Plus Size Uimapuvut

Se on muotoiltu strategisesti sijoitetuilla leikkauksilla imartelevassa ruched -yksityiskohdassa. Näissä söpöissä plus -kokoisissa uimapuvuissa on kontrollivuori koko kankaassa. Sen mukana tulee irrotettavat kuppitaskut, jotka sisältävät myös irrotettavat riimuhihnat. Sen yläosassa on vahvistettu elastinen lisätuki.

9. Raidallinen korkea vyötärö Plus -kokoiset uimapuvut:

Raidallinen korkea vyötärö Plus -kokoiset uimahousut

Tässä on suosikki raidallinen kuvio trendikäs plus -kokoinen uimapuku, jossa korkea vyötärö Tankini -tyyliin. Sarja on valmistettu kokonaan nylonista ja siinä on yhtenäinen geometrinen kuvio. Kankaalle painetut koristeet ovat niin ainutlaatuisia ja sen tyyli saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi sen kanssa.

Kun käytät uimapukuja, joissa on yksityiskohdat, kuten yllä mainitut verkkoverkot, sinulla on varmasti luottamus astua ulos rannalle epäröimättä. Yllä olevassa mallistossa on kaikki ominaisuudet, joita voit odottaa löytävän suosikki uimapuvustasi. Vaatteet ja kangas on valittu siten, että ne kestävät pidempään ja tarjoavat haluamasi upean ilmeen.