9 uusinta ja söpöä yksiosaista uimapukua naisille

Etsitkö yksiosaisia ​​uimapukuja tällä kaudella? Olet oikeassa paikassa. Uimapuvun käyttö tekee olosta aina mukavan. Jos haluat olla söpö ja tyylikäs, tässä on hyviä valintoja. Saat monia värejä ja kuvioita eri materiaaleista. Jotkut huippumallit ovat täällä sinua varten.

Paras yksiosainen uimapuku naisille vuonna 2018:

Löydämme täältä mainitut 9 parhaan yhden osan uimapuvut naisille.

1. Yksiosainen uimapuku naisille:

Yksiosainen uimapuku naisille

Voit nauttia lämpimistä kesäpäivistä rannalla tällä kauniilla mustalla yksiosaisella uimapuvulla. Se on erittäin joustava uimapuku, joka on valmistettu 365 hybridipaidasta. Siinä on vetoketjullinen merkintä ja näyttää suloisen kaarevan kehosi. Voit olla mukava tässä kauniissa mustalla painetulla uimapuvulla ja nauttia kesästä.

2. Työnnä ylös yksiosainen uimapuku:

Push up yksiosainen uimapuku

Paranna rantatyyliäsi kokeilemalla tätä viininpunaista yksiosaista uimapukua ja ole kuuma. Tämä on tehty bandeau-pääntiessä, jossa niskalenkki solmion takana ja itsesiteet takana. Se näyttää kaksiosaiselta takaa, mutta on yksiosainen ja kohtalainen pohjapeitto. Materiaali on joustavaa elastista/nailonmateriaalia ja polyesterivuori.

3. Hippie Crochet One-Piece -puku:

Hippie Virkattu Yksiosainen Puku

Jos haluat tutkia villiä puoliasi, kokeile tätä virkattua leikattua mustaa yksiosaista uimapukua. Tämän keskellä on virkattu leikkaus ja se on valmistettu polyamidista ja elastiinista. Lisäksi mukana tulee säädettävät selkähihnat. Saat kaikki saman mekon värit ja lajikkeet.

4. valkoinen auringonkukka pitsi-up uimapuku:

Valkoinen auringonkukan pitsi-uimapuku

Tytöt rakastavat aina pukeutua söpöihin yksiosaisiin uimapukuihin kesäkauden aikana. Auringonkukan muotoilu näyttää kauniilta, ja siinä on riimu -uimapuku, jossa on edessä oleva korsetti. Solmio on valmistettu juuttimateriaalista ja siinä on nauha. Hihnat sitovat kultaisten silmukoiden läpi ja kangas on joustavaa valkoisen materiaalin ja auringonkukan kanssa.

5. Punainen yksiosainen uimapuku:

Punainen yksiosainen uimapuku

Punainen väri tekee kaikista söpöjä. Jos rakastat väriä, voit valita tämän punaisen yksiosaisen uimapuvun. Se on täysin vuorattu yksinkertainen nylonmateriaalista valmistettu uimapuku. Tämä on erittäin mukava käyttää ja kiertyvä etuosa. Ole söpö käyttämällä tätä uimapukua, jossa on loistava nastat. Ole viileä tässä punaisessa mekossa ja nauti tästä kesästä.

6. valkoinen off-Shoulder yksiosainen puku:

Valkoinen Off-Shoulder Yksiosainen puku

Loista tänä kesänä yllään tämä valkoinen yksiosainen uimapuku, jossa on mustia pisteitä. Se on valmistettu olkapään siluetista ja valmistettu nailonista, spandex -materiaalista, polyesterivuori. Kokeile tätä vetoketjullista uimapukua tällä kaudella ja ole rohkea. Kokeile värikkäitä hattuja tämän kanssa nauttiaksesi täydellisestä kesäpäivästä.

7. Keltainen punainen painettu yksiosainen uimapuku:

Keltainen punainen painettu yksiosainen uimapuku

Kokeile tätä söpöä uimapukua tällä kaudella monipuoliseksi. Kokeile tätä keltapunaista painettua hihatonta kauhaa, jossa on alaselkäinen korkea leikkaus, yksiosainen uimapuku. Muotoilu on hyvin erilainen ja joustava polyesteristä ja spandex -materiaalista. Hanki söpö vartalo tällä mekkomallilla ja saa viileä ilme.

8. Naisten korkeakaulainen yksiosainen uimapuku:

Naisten korkeakaulainen yksiosainen uimapuku

Tämä 1 -osainen uimapuku on suunniteltu päivittäiseen treeniin vedessä. Tämä on valmistettu joustavasta polyesterimateriaalista ja se on myös vedenpitävä. Tämä on mukava korkealla pääntiellä ja sisäänrakennetulla rintaliivillä. Mekko on suunniteltu kestämään pitkään korkealaatuisesta materiaalista.

9. Yksiosainen uimapuku smaragdinvärisessä:

Yksiosainen uimapuku smaragdinvärisenä

Voit valita tämän smaragdinvärisen yksiosaisen uimapuvun, jossa on painettu kuvio. Tämä on riimu -tyylinen uimapuku, jossa on koristeellinen muotoilu ja paneeloitu musta leikattu siluetti. Mekolla on viilentävä vaikutus ja se sopii erinomaisesti loistamaan tällä kaudella. Se on valmistettu joustavasta polyesteristä ja elastaanista.

Koska mekkojen mallit muuttuvat päivittäin, sinun on oltava myös trendikäs. Valitse täydellinen kesäinen uimapuku ja saa viileä tyylikäs ilme. Yllä olevat mallit ovat parhaita saatavilla olevia malleja, joita voit löytää mistä tahansa. Etsi vartalollesi ja tyylillesi sopiva tyyli.