Exklusiva parasoller – elegant skuggsystem för trädgården

Exklusiva parasoll trädgårdsparaply-ljusblå-lutbar-markiser-solskydd-trädgård

Tillräcklig skugga under de soliga dagarna är av stor betydelse för varje trädgårdsägare som vill tillbringa sommaren i trädgården. Idag introducerar vi Flexy Twin – det är de exklusiva parasoller för trädgårdar eller uteplatser som har en vacker och innovativ design. De ger också solskydd för stora områden och är därför perfekta inte bara för privata, utan också för affärsändamål.

Exklusiva parasoll från den italienska tillverkaren

Exklusiva fristående parasoller-gröna-markiser-trädgård-trädgårdsmöbler-äpplen

Tillverkaren av Flexy Twin är det italienska företaget FIM. Det är ett familjeföretag som har förmedlat kärleken till parasoll från far till son i generationer. Samtidigt står FIM för god produktkvalitet och användning av den senaste tekniken vid design och tillverkning av trädgårdsparasoller.

Exklusiva parasoller med två lutbara markiser

Exklusiv stor-elegant-design-solskydd-uteplats-flexytwin

FIM -parasoll är stabila och har en elegant design. Masten är tillverkad av pulverlackerad aluminium och två låsbara markiser är fästa på den. De kan lutas efter behov, vilket gör att skuggans riktning kan regleras. För affärsbruk på hotell eller restauranger kan några Flexy Twin -parasoll kopplas ihop.

Trädgårdsparaply med belysning för kvällstimmarna

exklusiva-parasoll-trädgård-solskydd-regnskydd-belysning-trädgårdsmöbler-flexytwin

Markiserna är lätta att öppna och stänga tack vare ett remskivsystem. Grunden för dessa parasoller kan antingen vara fristående eller stoppad i marken. Hela konstruktionen är gjord av aluminium och rostfritt stål och skärmen kan utrustas med belysning på begäran.

Exklusiva parasoll för trädgården

exklusiva-parasoll-flexytwin-blå-grön-trädgård-design-solskydd

Alla FIM -produkter är designade och tillverkade i Italien med endast material av hög kvalitet för utomhusbruk. Detta säkerställer parasollens livslängd även i dåliga miljöförhållanden.

Parasols Flexy Twin för affärsbruk

exklusiva-parasoll-vit-företag-användning-restaurang-strand-hav-flexytwin

* Läs mer på tjänstemannen hemsida från FIM.