Modern belysning i trädgården förvandlar utomhusområdet

Trädgårdsbelysning subtilt cool design

Foto av: Mckay Landscape Lighting

de Belysning i trädgården och framför husets ingång är ett absolut måste dessa dagar. Vi ger dig några tips om var armaturer måste installeras och hur du kan ställa in accenter med dekorativa LED -ljuskedjor.

Belysning i trädgården – praktiska tips

blå idéer för fasadbelysning

Foto av: Yogesh Wadhwana

de Belysning i trädgården är lika viktigt som belysningen i huset. Ett genomtänkt belysningssystem markerar de viktiga områdena, förhindrar snubblande olyckor och kan helt omvandla utomhusområdet. Husets fasad bör därför vara väl upplyst. De inbyggda golvlamporna är perfekta för trapphuset. Regeln är – planera minst en golvlampa för varje steg. Om du har en stödmur kan du montera LED -stränglampor på den – så ser du till att dina gäster kommer att se dem. Poolen i trädgården är ett bra sätt att svalka sig under dagen – men poolen kan vara farlig på kvällen. Förutom att belysa själva poolen, belys området runt poolen där det är blött och det finns risk för att det glider.

Belysning i trädgården – betona de olika zonerna

blå LED -belysning gräsmatta

Foto av: Phil Kean Designs

Med rätt val för Belysning i trädgården du kommer att se till att de olika zonerna i trädgården är markerade. Vårt tips – kombinera flera belysningssystem. LED -blomkrukor kan subtilt skilja uteplatsen från trädgården, lyktor kan monteras längs trädgårdsvägen. Lampor och lampor som installeras på olika höjder tillför intressanta accenter i trädgården Belysningssystem med rörelsesensorer sparar el och skyddar huset från stöld. Lampor med solpaneler är mycket effektiva – du bör definitivt ta reda på i förväg om det finns tillräckligt med solljus i regionen för att driva lampan. Annars kan det hända att lamporna bara lyser upp trädgården halva natten.

Trapphus med belysning

Belysning infällda lampor hus ingång

Foto av: Soloway Designs

Sollampor belyser ingången till huset

Belysning trädgård trapphus sol ljus

Foto av: via järn

Stödmur med inbyggda lampor

Belysning stödmur vägg natursten

Foto av: Mckay Landscape Lighting

 Räcke med LED -ljuskedja

Balkongräckebelysning uteplatsrottingmöbler

Foto av: Environmental Lights

Belysningssystem med rörelsesensorer

Trädgårdsljus sten kakelgolv

Foto av: Sutton Suzuki Architects

Golvbelysning

Trädgård pergola pool terrasser träd

Foto av: Land&Vatten design