Makeup -tips – de vanligaste misstagen att undvika

Tips för smink Undvik de vanligaste sminkfelarna

Gillar du att sminka dig? Eller gör du bara detta vid speciella tillfällen? Vi försökte användbart i den här artikeln Tips för sminkning att samla in åt dig så att du kan undvika pinsamma sminkfel. Låt dig inte se ut som apor av okunnighet!

För speciella tillfällen eller olika fester är majoriteten av kvinnorna desamma – nästan alla är intresserade av vad de ska ha på sig eller hur de ska sminkas. Var och en av oss skulle vilja se bra ut, låt oss inte säga perfekt. Förutom rätt kläder tänker vi också på rätt smink, som borde göra oss vackrare. Just av denna anledning har vi bestämt oss för att samla de bästa smink-tipsen för dig, så att fruktansvärda misstag kan undvikas. Här listar vi 5 av de vanligaste sminkfelarna, med hopp om att du från och med nu ska lära dig att undvika dem.

Tips för sminkning

1. Se alltid till att din hud är väl hydrerad innan du rör på smink.

smink tips undvika misstag melissa joan hart

Om du ignorerar detta skulle din hud se ännu torrare ut eftersom flingorna på den uttorkade huden då skulle bli ännu mer synliga. För att undvika denna obehagliga effekt – exfoliera alltid huden ordentligt i förväg (detta hjälper till att ta bort döda celler från hudytan) och hydrera sedan det fint. För detta ändamål föredrar du att använda produkter utan alkoholhalt eller produkter som är vattenbaserade.

2. Använd aldrig sminkprodukter som är för mörka för din hudfärg.

smink tips undvika misstag mörkare tunt ansikte

Vissa kvinnor gör misstaget att köpa smink som är några nyanser mörkare med tanken på att ge sig själva en fin sommarfärg. Resultatet är precis tvärtom – konstig fläckig hud. Om du vill köpa smink, gör det i dagsljus och testa nyansen på baksidan av din hand, nacke eller haka. Huden där har samma färg som i ansiktet.

3. Överdriv inte med den mängd du lägger på ansiktet.

Smink-tips undviker misstag Milla Jovovich

Detta gäller alla ansiktszoner! Regeln gäller – högst en ansiktszon bör betonas. Som? Valet är helt upp till dig – kinder, läppar eller ögon. Ta ögonen, till exempel. Om de framhävs dramatiskt med mörka skuggor, skulle damen då behöva en färglös läppglans (eller något rosa), samma igen för kinderna. Detta håller accenterna på ögonen, de lockar uppmärksamhet utan att du ska se grotesk ut.

4. Undvik att använda för mycket kohl på dina ögonbryn.

smink tips undvika misstag när du ritar ögonbryn

För mörka ögonbryn är det första man märker … och efter det kunde ingenting komma ut. Det visar sig att för många kvinnor gör detta misstag. Bättre att välja en färg som är nära hårets färg. Använd en tunn ögonskuggborste.

5. Allt måste se ut som en helhet i ansiktet.

leighton meester smink undvika misstag ögon läppar

Detta är makeupartistens största hemlighet. Tack vare denna konst uppnår de det perfekta utseendet.

De bästa smink -tipsen och -tricken består av dessa huvudregler:

– Se till att din smink appliceras korrekt, särskilt runt hakan.

– Rodnaden ska appliceras mycket försiktigt och diskret.

– Du måste också vara väldigt exakt med ögonskuggorna – tillåt inte fula sneda linjer.

 smink tips undvika misstag KESHA MAKEUP

smink tips undvika misstag pulver miley cyrus

make up misstag svarta ögon lila läppstift

smink misstag christina aguilera blont hår lockar