Rita eyeliner korrekt för uttrycksfulla och förföriska ögon

Eye make-up idéer och trender-eyeliner Eyeliner Make-up på kvällen

Eyeliner är en klassisk sminkmetod och går aldrig ur mode. Det är särskilt populärt just nu. Det gör ögonen mer uttrycksfulla och attraktiva. De flesta kvinnor har dock svårt att tillämpa det. Hur måste en kvinna rita eyeliner korrekt? Här är några användbara tips om hur du bäst gör det.

Rita eyeliner korrekt – perfekt för alla tillfällen

Makeup-tips för ljusa ögon-ögonfransar ritar svart eyeliner korrekt

Eyeliner är populärt både som smink i vardagen och kvällen. Detta beror på att det, beroende på färg och form, passar alla tillfällen. Eyelinerna ger en elegant och samtidigt dramatisk look, men går ändå bra med den känsliga, naturliga sminken. Därför, när den används korrekt, kan den vara diskret och snygg.

Dra i eyeliner rätt för ett förföriskt utseende

Retro make-up eyeliner-svart eyeliner som ritinstruktioner

En klassiker är “kattens ögon” som många Hollywood -stjärnor faller tillbaka på för stora framträdanden.

Eyeliner instruktioner

rosa ögon-eyeliner ritningsinstruktioner för kvällsmake-up

Naturligtvis behöver inte eyeliner vara svart. För fester med dina vänner kan du prova fler färgglada varianter, till exempel blått, grönt, silver eller guld. Ta bort eyeliner före sängen så att porerna kan andas.

Vilka typer av eyeliner finns det??

Förläng ögonbrynen, applicera sminkögon med glansig eyeliner

Det finns olika typer av eyeliner, beroende på hur den appliceras:

  •  Eyeliner typ Kajal: Den är formad som en penna och är bäst för nybörjare eftersom den är lättare att applicera än de andra typerna. Men bara tunna linjer är möjliga med det och det håller inte så länge.
  • Flytande eyeliner: det klassiska sättet med en mjuk borste. Det är det svåraste att applicera eftersom det kräver noggrannhet och en stadig hand. Fel är lättast att se där. Du kan korrigera dem med öronproppar doppade i micellär eller sminkborttagare.
  • Eyeliner med pensel: Du kan applicera pulverformig eyeliner med en tunn sminkborste. Den rökiga effekten uppnås här. Du behöver mer erfarenhet här

Hur man bäst applicerar eyeliner?

Festmakeup-gulfärgade eyeliner-läppar läppglans

För att kunna rita eyeliner korrekt är det viktigt att ha tålamod och en stadig hand. Förtvivla inte om det inte fungerar så bra till en början. Med tiden kommer du att få kläm på det. Vissa professionella makeupartister rekommenderar att du först applicerar foundation, sedan eyeliner och slutligen några lager mascara för ett uttrycksfullt utseende.

Applicera en vit eyeliner-festmakeup korrekt

Eyeliner kan appliceras på olika sätt. Du kan först applicera en tunn linje i början av ögonlocket med en tunn borste och sedan spåra den med en eyeliner. Eller så kan du börja direkt med eyeliner genom att applicera flera prickar och slutligen sammanfoga dem. Naturligtvis kan du också rita eyeliner direkt som en tunn linje, som du sedan tjocknar.

Ljus hudtyp-fräknar smink tips-betona ögon

Observera att tjocka ögonlock är inte lämpliga för små ögon, medan bredare ögonlock kan hantera tjocka ögonlock. Du kan utelämna eyeliner mot näsan eller låta den bli väldigt tunn. Detta kommer att mildra effekten. För en mer dramatisk look, låt eyeliner sopa upp i ytteränden.

Applicera eyeliner korrekt - ögonskugga med guldeffekt