Laserögon i Turkiet? Med god organisation tar operationen bara 3 dagar

Ametropi är mycket vanligt av olika anledningar. Kontaktlinser / glasögon är dock ofta ett hinder i vardagen. Det är därför de flesta ametropimänniskor ser sin enda chans till tydlig syn vid laserögonbehandling.

Masker är särskilt ett hinder för människor som bär glasögon i vardagen

Alla som arbetar intensivt med det kommer att upptäcka att kostnaderna i detta land är över normala budgetar. Ögonkliniker i Europa tar till exempel cirka 4 000 euro för båda ögonen för moderna behandlingar med Femto-LASIK. Men det finns seriösa, erfarna turkiska leverantörer på marknaden som framgångsrikt utför laserögonkirurgi för betydligt lägre kostnader. När det gäller ögonoperation i Turkiet är byrån specialiserad på medicinska resor till Turkiet, Hälsoresor, etablerad som en pålitlig partner. Du kan ta reda på hur resan och vistelsen utomlands ser ut i artikeln nedan.

Kostnader på turkiska ögonkliniker

om du har ametropi, låt dina ögon laseras

Även om ametropi vanligtvis är ett hinder på jobbet, täcker lagstadgade sjukförsäkringsbolag endast kostnaderna i undantagsfall. Så om du vill se klart igen måste du betala själv.

Beroende på vilken teknik som används kan laserbehandling kosta mellan 1 500 och 2 500 euro per öga. Ofta tillkommer extra kostnader för en förundersökning eller exceptionellt höga dioptrierhållfastheter. I slutändan kan ett totalt belopp uppstå som är långt över 5000 euro.

Betala bara ungefär en tredjedel av kostnaden på turkiska ögonkliniker

Huvudvärk från ametropi och glasögon

Beroende på institutet ingår andra tjänster i behandlingskostnaderna hos välrenommerade leverantörer. Kompletta paket erbjuder ofta flygplatstransfer / hotellöverföring, hotellrum och den oumbärliga före- / uppföljningsundersökningen av den behandlande kirurgen. Patienter betalar bara sina flygkostnader.

Dessutom kan ametropia dra nytta av det extraordinära fasta prissystemet i Istanbul och Izmir. Varken diopterstyrkan eller typen av ametropi ligger till grund för beräkningen. Även om resekostnaderna beaktas sparar patienter mellan 1 500 och 2 500 euro för en Femto-LASIK i Istanbul.

Kombinera ögonoperation Turkiet med en kort semester

Kombinera korta pauser i Istanbul Turkiet med laserögonkirurgi

Eftersom en ögonlaseroperation i turkiska institut normalt bara tar tre dagar, har patienterna då möjlighet att tillbringa en avkopplande kort semester. Fascinerande städer som Izmir och Istanbul samt Antalya är kända för sightseeing under flera dagar och för sina sevärdheter.

Patienter kan njuta av sin nyförvärvade synskärpa hemma. Utan glasögon / kontaktlinser kan vardagen utformas med betydligt mer självförtroende.

Förundersökning som test för laseroperation

Förundersökning före laserbehandlingen

Förundersökningen är en viktig punkt som måste utföras före en ögonlaseroperation. Detta gör det möjligt för den lokala ögonläkaren att avgöra om det finns hälsorestriktioner eller problem i ögonen som inte är lämpliga för laserbehandling.

För att spara tid och pengar rekommenderas denna undersökning hemma. Vissa ögoncentra i Tyskland erbjuder denna förundersökning utan förpliktelser. Personer med nedsatt syn kan enkelt ta reda på online om detta kan göras i närheten av sitt hem.

Resplan – investera tre dagar för tydlig vision

ögonlasrar kostar istanbul

Brytningsfel kan njuta av laserögonkirurgi i Turkiet året runt! Om du bara åker till Istanbul eller Izmir för en ögonlaseroperation kan du normalt förvänta dig tre dagars resa / behandling (2 nätter). Tips: På hösten / vintern är flygkostnaderna vanligtvis mycket billigare!

Förloppet för hälsoresan:

– Dag 1: Ankomst och incheckning på det valda hotellet.

– Dag 2: Senaste förundersökning av behandlande specialist, på eftermiddagen laserögonoperation.

– Dag 3: En uppföljningsundersökning på morgonen och vanligtvis på eftermiddagen på returflyget.

Kombinera den bästa kliniken med populära semesterställen

Solnedgång i istanbul

Om du inte känner Istanbul ännu, kommer du att bli förvånad över den fascinerande metropolen. Staden vid övergången från Occident till Orient har visat sig vara en magnet för internationella medicinska turister i mer än tjugo år. Detta baseras huvudsakligen på att globalt erkända och certifierade specialister på brytningskirurgi i Istanbul på Bati Göz Eye Clinic framgångsrikt behandlar patienter. Trots det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda är kvaliteten på de enskilda behandlingarna nästan oslagbar.

Turkiet landmärke Celsus bibliotek nära Izmir

Det gamla biblioteket i Celsus nära Izmir

På grund av den stora efterfrågan har Bati Göz Eye Laser Institute också en annan plats i Izmir. Andra välrenommerade ögonkliniker har utökat sin handlingsradie till exempel Antalya. Destinationer som Side, Kemer och Alanya är idealiska för en efterföljande kort semester.

Bati Göz Eye Clinic – Zeiss lasersystem för mer säkerhet

BATI GÖZ Eye Clinic i Istanbul

Specialister / kirurger från Bati Göz ögoncenter använder endast ögonlasersystem levererade av Carl Zeiss / Tyskland. Detta är främst VisuMax femtosekundlasersystem, med vilket majoriteten av de innovativa ReLEx SMILE ögonoperation utföras.

Det innebär att patienter på Bati Göz Eye Clinic kan dra nytta av olika fördelar. Dessa är till exempel:

-Toppmodern utrustning i klinikbyggnaden och skräddarsydda hygienkoncept som har certifierats av TÜV-Rheinland.

– Certifiering av kvalitetsledning enligt ISO 9001 -standarden.

– Laserprocedurer som är förutbestämda för många typer av ametropi. Dessa inkluderar till exempel iLasik, Femto-LASIK och Wavefront-LASIK samt procedurer för behandling av strabismusoperationer, linsimplantat och hornhinnetransplantationer.

– Health Travels organiserar och tar hand om patienter som en representant för Bati Göz -kliniken.

– I det turkiska ögoncentret, med platser i Istanbul och Izmir, vårdas patienter på tyska och engelska.

Vittnesmål online för mer information

ögon-laser-kalkon-upplevelser

Nöjda patienter delar med sig av sina Erfarenhet av hennes framgångsrika laserögonkirurgi i Turkiet på olika medier. Omfattande erfarenhetsrapporter och framför allt videor kan hittas online i forum som rapporterar om den utmärkta behandlingen och allomfattande vården som är filosofin i turkiska ögoncentra som Bati Göz. Dessa erfarenheter är oerhört hjälpsamma för dem som fortfarande är i tvivel och tar också bort rädslan för brytningsoperationer. Skarp vision är möjlig igen obehindrat!

Olika procedurer för mångsidiga behandlingar

laser olika procedurer för ögon

Det optimala laserförfarandet bestäms under förundersökningen av specialisten på Bati Göz -kliniken.

Femto-LASIK / iLasik

Ur teknisk synvinkel är Femto-LASIK en klassisk LASIK. Den moderna femtosekundlasern används dock för att korrigera hornhinnan. ILasik är en standardteknik som kan användas nästan universellt.

Wavefront LASIK / Wavefront LASIK

Detta är en variant eller alternativ till iLasik / Femto-LASIK. Ametropin mäts mycket exakt med hjälp av en aberrometer före behandlingen. Ögonlasern fungerar mycket mer exakt, snabbare och skonsammare.

De nämnda metoderna kan användas för:

– Framsynthet upp till maximalt +5 dioptrar

– Närsynthet upp till maximalt -8 dioptrier

– Hornhinnekrökning med – / + 6 dioptrier

kan användas.

ReLEx SMILE

Denna laserögonprocedur är en av de mest innovativa inom brytningskirurgi. Den klassiska femto -lasern är modifierad (VisuMax / Zeiss) och används endast minimalt. Detta gör ögonoperationer snabba och skonsamma. På grund av den direkta behandlingen av insidan av hornhinnan (lentikel) minskar också risken för infektion mycket signifikant. Med ReLEx SMILE -proceduren kan till exempel en krökning av hornhinnan med – / + 6 dioptrier och närsynthet med -2 ​​till -10 dioptrier korrigeras.

Behandling av ametropi Välj den bästa laserproceduren