Kuinka vähentää vatsarasvaa 7 päivässä? Ruokavinkkejä ja harjoituksia

Entä jos joku sanoisi, että voit vähentää vatsarasvaa luonnollisesti 7 päivässä? Tulet järkyttymään, mutta iloisesti yllättyneeksi! Kaikki haluavat nopeita painonpudotusratkaisuja, ja jo ajatus tasaisen vatsan saavuttamisesta vain viikossa voi antaa meille jännitystä. Eikö niin? Joten miksi odottaa? Lue eteenpäin selvittääksesi, kuinka tämä tehdään.

Mutta ennen sitä annamme sinulle nopean yleiskuvan vatsarasvasta ja sen vaaroista. Kehossa on kolme erilaista rasvaa, joista sisäelinten rasva tai vatsan rasva aiheuttavat suuria terveysriskejä. Sen lisäksi, että se antaa sinulle suuren vyötärölinjan, tämä rasva liittyy myös sydänongelmiin ja diabetekseen.

Tämä artikkeli opastaa sinua käsittelemään tätä ylimääräistä rasvaa saavuttaaksesi ohuemman vatsan ja terveen hyvinvoinnin.

Kuinka vähentää vatsan rasvaa 7 päivässä

Mikä aiheuttaa vatsarasvaa tai vatsarasvaa?

Vatsarasva johtuu monista tekijöistä, jotka liittyvät lähinnä elämäntapahäiriöihin, kuten:

 • Huonosti hoidettu ruokavalio
 • Helpotettava aineenvaihdunta
 • Henkinen stressi
 • Virheellinen asento
 • Fyysinen passiivisuus

Kuinka menettää vatsarasvaa viikossa?

Alla on parhaat ja yksinkertaiset menetelmät vähentää vatsan rasvaa 7 päivässä luonnollisesti, jolla ei ole myöskään sivuvaikutuksia. Näitä vinkkejä voivat käyttää sekä miehet että naiset:

Kuinka menettää vatsarasvaa viikossa ilman liikuntaa:

Katsotaanpa kuinka vähentää vatsan rasvaa viikossa ilman liikuntaa.

1. Valmista mielesi:

valmistele mielesi

Mieli on koko järjestelmämme prosessointiyksikkö. Mielen käyttäytyminen vaikuttaa koko kehoomme. Joskus emme voi saada asioita kuntoon tiukasta treenistä ja ruokavaliosuunnitelmasta huolimatta. Halutun tuloksen saavuttamiseksi mielen tulee olla mukana harjoituksessamme. Jännittynyt tai häiriintynyt mieli ei koskaan anna sinulle haluamiasi tuloksia. Yritä pysyä henkisesti viileänä ja ottaa kaikki hyvässä vauhdissa. Hyvä musiikki ja meditaatio voivat herättää paljon positiivisuutta mielessäsi.

2. Aloita päivä sarviapilan vedellä:

sarviapilan vettä vatsan rasvan vähentämiseksi 7 päivässä

Fenugreek -veden juominen tyhjään vatsaan, ensimmäinen asia aamulla tiedetään auttavan vatsan rasvan vähentämisessä. Sarviapila sisältää yhdistettä nimeltä Galactomannan, joka on vesiliukoinen. Tämän aineen tiedetään tukahduttavan ruokahalun ja parantavan insuliinin tuotantoa nopean laihtumisen tukemiseksi. Liota vain ruokalusikallinen sarviapilan siemeniä lasilliseen vettä ja jätä ne yön yli. Nauti vettä aamulla vähentääksesi rasvaa viikossa.

3. Kuitupitoinen ruokavalio:

kuitupitoisia ruokia vatsan rasvan vähentämiseksi

Hyvä ruokavalio on ensimmäinen askel suoliston rasvan menettämiseen 7 päivässä? Sisällytä runsaasti kuitupitoisia elintarvikkeita, kuten hedelmiä, vihanneksia, kaurapuuroa, täysjyvätuotteita, jotka voivat parantaa ruoansulatusta. Käytä paljon tummanvihreitä lehtivihanneksia, jotka voivat lisätä iholle ulosteesi ja estää ummetusta. Tyhjentämällä vatsasi voit huomata vyötärön vähenemisen, joka johtuu turvotuksesta.

4. Juo paljon vettä:

juo vettä vatsan rasvan vähentämiseksi 7 päivässä

Vesi on erittäin tärkeä aine, joka säätelee kehon aineenvaihduntaa. Kun pidät kehosi riittävän nesteytettynä, se auttaa poistamaan myrkkyjä ja muita haitallisia jätteitä sen lisäksi, että estetään nesteen kertyminen. Tämä puolestaan ​​auttaa vähentämään vatsan projektioita ja näytät ohuemmalta ja nuoremmalta. Joten jos todella haluat tietää, kuinka vähentää vatsan yläosan rasvaa 7 päivässä, yritä vain juoda runsaasti vettä, lähes 10 lasillista joka päivä. Voit jopa juoda vihreää teetä, yrttiteetä, kuten fenkolia, laihdutushyötyjen parantamiseksi.

5. Ota sitruuna- ja pullo kurpitsa mehu:

kuinka vähentää vatsarasvaa 7 päivässä pullon kurpitsa

Juominen lasillinen sitruunaa ja pullo kurpitsamehua on erinomainen keino vähentää vatsarasvaa vain 7 päivässä. Pullokurpitsa on vähäkalorinen vihannes, joka on täynnä C-vitamiinia, riboflaviinia, ravintokuituja ja muita terveellisiä ravintoaineita, mikä tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa siten laihtumassa. Voit tehdä tämän lisäämällä Laukin tai pullon kurpitsapaloja tehosekoittimeen sekä ripauksen suolaa ja inkivääriä. Siivilöi neste ja lisää sitruunamehua.

6. Hierontaöljy rasvanpolton stimuloimiseksi:

hieronta öljy

OSTA TÄSTÄ

Vatsasi hieronta rasvaa polttavalla hierontaöljyllä auttaa myös vähentämään potin vatsaa helposti 7 päivässä. Sekoita 2 rkl seesamiöljyä ja sinappiöljyä 1 tl oliiviöljyä. Kuumenna tämä seos varovasti ja levitä koko vatsaasi kevyin pyörivin liikkein muutaman minuutin ajan. Tämä auttaa polttamaan rasvasoluja ja antaa sinulle kiinteän ja litteän vatsan.

7. Riittävä uni:

vähentää vatsan rasvaa 7 päivässä nukkumalla

Uni on erittäin tärkeää yleisen terveyden takaamiseksi. Kiireisen työpäivän jälkeen on tärkeää nukkua 8 tuntia. Kun et nuku hyvin, se häiritsee hormonaalista aikataulua ja vaikutukset voivat olla pahempia kuin voit kuvitella. Eri tutkijoiden mukaan on vahvistettu, että henkilö, joka nukkuu vähemmän, on suurempi lihavuuden riski. Lisäksi tiedemies ehdottaa, että unesi ja ruokailutottumuksesi liittyvät toisiinsa. Joten kun noudatat näitä ruokavaliota ja harjoituksia menettääksesi vatsasi 7 päivässä, nuku hyvin, jotta saat positiivisia tuloksia.

8. Älä nälkää itseäsi:

älä nälkää itseäsi

Se on täydellinen myytti, että itsensä nälkääminen auttaa pääsemään eroon vatsarasvasta ja laihduttamaan vain 7 päivässä. Se, että pysyt poissa ruoasta kokonaan 7 päivän ajan, ei auta vähentämään vatsarasvaa, vaan saa kehon kataboliseen tilaan, jossa lihaskudokset hajoavat energiantuotantoa varten. Siksi on tärkeää, että naiset ja tytöt saavat vähintään 1500 kaloria päivässä, kun taas miehet tarvitsevat vähintään 1700 kaloria päivässä.

9. Syö pienempiä aterioita useammin:

Uskotaan, että aterian jakaminen pienempiin osiin on hyödyllistä keholle kuin suurten aterioiden nauttiminen. Rajoitettu määrä ruokaa ei rasita ruoansulatusjärjestelmääsi ja edistää ruoan parempaa hajoamista ravinnon imeytymisen lisäämiseksi. Huomaa kuitenkin, että näiden aterioiden on oltava annoskokoisia. Roskaruoat ovat ehdottomasti kiellettyjä.

10. Korkea proteiini- ja vähähiilihydraattinen ruokavalio:

Kuluta seuraavan viikon aikana vähemmän hiilihydraatteja, koska ylimäärä voi muuttua rasvahapoiksi. Energian polttoaineeksi voit korvata hiilihydraatit proteiineilla, jotka voivat edistää lihasvoimaa. Valitse ruokia, kuten Tofu, Paneer, linssit, keitot, kana jne..

11. Vältä ehdottomasti näitä elintarvikkeita:

Vältä näitä ruokia vähentääksesi vatsarasvaa 7 päivässä

Sokeri ja transrasvat ovat tärkeimmät syylliset pullistuvien vatsien takana. Korkea sokeripitoinen ruokavalio pitää insuliinipitoisuuden korkeana kehossa, ja siksi henkilöllä on taipumus tuntea nälkä useammin. Sokeristen elintarvikkeiden ohella sinun on vältettävä myös paistettuja tavaroita, joissa on vaarallisia transrasvoja. Suola on myös toinen painonnousun tekijä. Joten vähennä jalostettuja elintarvikkeita, joissa on paljon natriumia. Sano ehdottomasti ei alkoholille, joka voi vahingoittaa järjestelmääsi vakavasti.

Kotiharjoitukset vatsan rasvan vähentämiseksi 7 päivässä:

Kun haluat irrottaa vatsasi viikon sisällä, sinun on harjoiteltava yksilöllisesti. Sen pitäisi olla sellainen, että se keskittyy oikeisiin alueisiin ilman, että pudotat väsymyksestä. Treenin tulisi koostua sydän- ja verisuonijärjestelmän harjoituksista, jotka pehmentävät kehon rasvaa 7 päivässä. Kymmenen minuutin juoksu- tai soutuharjoitus riittää. Koko kehon harjoitusten tulee seurata, että punnerrukset, leuan nousut ja nousut ovat hyviä koko kehon harjoituksia. Lopuksi, intensiivinen vatsan kanssa istuminen, jalkojen nosto ja ab-crunches tekevät juuri sen, mitä haluat. Tämä harjoitus poistaa paljon hikeä. Kun hikoilet, et menetä vain vettä, vaan myös tärkeitä mineraaleja kehosta. Muista täydentää harjoitustasi runsaalla nesteen saannilla, mukaan lukien glukoosi ja Gatorade, jotta vältetään nestehukka ja mineraalien puute.

1. Crunches:

crunches vähentää vatsa rasvaa 7 päivässä

Mikään ei ole yhtä tehokasta kuin crunches kuin harjoitus vähentää vatsanpentua seitsemässä päivässä. Crunches on ollut vanhin tapa vähentää vatsarasvaa. Ne paitsi vähentävät vatsaasi, myös vahvistavat vatsalihaksia. Se on helppo tehdä ja se voidaan tehdä kotona. Voit tehdä sen seuraavasti.

 • Makaa tasaisesti polvet koukussa ja jalat maassa.
 • Nosta kädet ja aseta ne sitten pään taakse.
 • Hengitä syvään. Kun nostat ylävartalon irti lattiasta, sinun tulee hengittää ulos.
 • Toista sisäänhengitys ja sitten uloshengitys noustessasi.
 • Aloita tekemällä 10 päivässä ja lisää hitaasti määrää.

2. Sivupuristus:

sivutärähdykset vatsan rasvan vähentämiseksi 7 päivässä

Menettää vatsarasvaa viikossa tämän sivurakon takia. Vaikka se saattaa näyttää helpolta, se vaatii tarkkaa harjoittelua tottua siihen. Harjoittele sivukuristusta päivittäin askel askeleelta lyhyen aikaa. Ajan myötä totut tähän tarvittavaan energiaan. Alla olevat vaiheet opastavat sinua tekemään sen helposti.

 • Makaa tasaisesti lattialla.
 • Kallista jalat samalla puolella hartioillasi samanaikaisesti.
 • Sivupuristus keskittyy enemmän sivusi lihaksiin.
 • Aloita 10 kertaa sarjassa joka päivä ja lisää hitaasti toistoja, jotta vatsarasva häviää viikossa.

3. Pystysuora jalkaterä:

pystysuora jalkojen rypytys

Tämä vastaa kysymykseesi, kuinka menettää vatsan alarasvaa 1 viikossa. Pystysuuntaiset jalkojen rypytykset työskentelevät reisien lihaksia kiertämällä jalkaa pystysuoraan ja rakentamalla lihasmassaa. Jotta se olisi kätevää, olemme asettaneet sen vaiheiksi, joilla pääset alkuun. Harjoittele päivittäin tällä tavalla.

 • Makaa tasaisesti matolle tai lattialle jalat ylöspäin kohti kattoa ja sitten
 • yksi polvi, joka on ristissä toisen yli.
 • Hengitä sisään ja nosta sitten ylävartalo lantiota kohti.
 • Hengitä nyt hitaasti ulos.
 • 12-16 rypistymistä kahdessa tai kolmessa sarjassa ovat ihanteellisia joka päivä.

4. Pyöräharjoitus:

pyöräilyharjoitus

Ei! et tarvitse polkupyörää. Kerromme sinulle, kuinka voit tehdä tämän ilman polkupyörää. Polkupyörän rypyt ovat varma tapa kohdistaa vatsalihakset ja vinot, kaikki yhdessä yhdessä helpossa harjoituksessa. Näin se tehdään.

 • Makaa lattialla ja pidä kätesi pään takana tai kyljelläsi rypistysten aikana.
 • Nosta molemmat jalat irti maasta ja taivuta ne sitten polvista.
 • Ota oikea polvi lähelle rintakehää ja pidä vasen jalka poissa.
 • Tuo nyt oikea jalka ulos ja vasen jalka lähelle rintakehää.
 • Sinun on suoritettava vaiheet vuorotellen kahden jalan kanssa.

5. Käänteinen crunch:

käänteiset rypyt vatsan rasvan vähentämiseksi

Käänteiset rypyt ovat hyvä harjoitus vatsan rasvan vähentämiseksi viikossa. Kaikki ne ovat pääasiassa yksinkertaisimman murskauksen muunnosta. Käänteinen crunch vahvistaa vatsalihaksia, mutta myös rasittaa selkääsi ja kaulaasi vähemmän kuin tavallinen rutistus. Tämä harjoitus antaa sinulle joitain kuuden pakkauksen vatsalihaksia ja samalla vähentää vatsaasi.

 • Makaa lattialla jalat täysin ojennettuina ja kädet vartalon sivulle kämmenet lattialla. Pidä kädet paikallaan koko harjoituksen ajan.
 • Siirrä jalat ylös niin, että reidet ovat kohtisuorassa lattiaan nähden ja jalat ovat yhdessä ja samanaikaisesti lattian suuntaiset. Tämä on lähtöasento.
 • Kun hengität sisään, siirrä jalkasi vartaloa kohti ja pyöritä lantiota taaksepäin ja nosta lantio lattiasta. Polvien tulee koskettaa rintaa.
 • Pidä supistusta sekunnin ajan ja siirrä jalat takaisin lähtöasentoon uloshengityksen aikana.
 • Tee tämä 3 sarjaa 15 kertaa päivässä.
 • Tätä pidetään yhtenä parhaista vatsan harjoituksista alavatsan rasvalle.

6. Rullalauta:

rullalautaharjoitus vatsan vähentämiseksi

Rullan päätehtävä on harjoittaa kehoa vatsan, lonkan ja kehon alaselän ympäri. Harjoituksen päätyttyä vatsalihaksesi saavat värisävyn ja olisit menettänyt pari vatsarasvaa. Tässä on kuinka nopeasti voit tehdä tämän. Se on varmasti hauskaa.

 • Makaa matolle tai lattialle sivuttain.
 • Tue kehoasi oikealla kyynärpäällä ja oikealla jalalla. Varmista, että kyynärpää on kohtisuorassa olkapäätäsi vasten ja vasen jalka on oikean jalkasi yläpuolella.
 • Pidä polvet suorina ja lantiosi ei saa koskea maahan.
 • Pysy tässä asennossa noin 30 sekuntia.
 • Kun olet mukava, voit jatkaa tässä asennossa noin 1-2 minuuttia.

7. Uinti:

vähentää vatsan rasvaa osumalla altaaseen

Uinti on paras harjoitus vatsan vähentämiseksi 7 päivässä. Uidessasi vedenkestävyys toimii pehmusteena lihaksillesi ja nivelillesi ja osoittautuu myös loistavaksi sydänharjoitukseksi. Uinti on tehokkain tapa polttaa vatsarasvaa nopeasti, koska se toimii koko kehon lihaksissa. Toinen syy siihen, miksi uinti on paras aktiviteetti polttaa vatsarasvaa viikon aikana, on se, että sen avulla voit polttaa enemmän kaloreita lyhyemmässä ajassa. Mitä enemmän uit, sitä enemmän poltat kaloreita ja pystyt hehkumaan litteään vatsaan vain 7 päivässä.

8. Kävely:

kävely vatsan rasvan takia

Mikä voisi olla parempi tapa kuin 30 minuutin reipas kävely joka päivä? Kävely polttaa kalorisi ja tappaa tarpeettoman hiilen kehostasi. Terveellinen ruokavalio ja nopea kävely kuukauden ajan on tehokkain tapa päästä eroon vatsasta. Se on yksinkertainen, ilmainen ja yksi helpoimmista tavoista tulla aktiivisiksi, laihtua ja samalla tulla terveellisemmiksi. Nopea kävely voi myös auttaa sinua rakentamaan kestävyyttä, polttamaan ylimääräisiä kaloreita ja tekemään sydämestäsi terveemmän. Nopea 10 minuutin kävelymatka tekee taian, eikä sinun tarvitse todella kävellä tuntikausia.

Jooga vatsarasvan vähentämiseksi 1 viikossa:

On monia jooga -asentoja, joiden avulla voit saavuttaa ohuemman vyötärön 7 päivässä. Tässä on kunkin yksityiskohdat ja suoritettavat vaiheet:

1. Puusen asento:

puu aiheuttaa vatsan rasvan vähentämiseen 7 päivässä

Puun asento voi vähentää vatsan rasvaa 1 viikossa. Vrikshasana -jooga tunnetaan puu -joogana ja auttaa parantamaan keskittymistä; yhdellä jalalla seisominen voi olla haastavaa, mutta kokeile sitä. Kokeile tätä jooga -asentoa.

 • Siirrä paino vasempaan jalkaan.
 • Pidä oikea polvi rintakehässäsi, tartu nilkastasi ja tue oikean jalkasi pohja vasempaan reiteen.
 • Jos sinusta tuntuu, ettet saavuta tasapainoa, pidä käsi nilkan päällä samalla kun painat reiteen.
 • Jos löydät oikean tasapainon, pidä kämmenet yhdessä rintakehän edessä.
 • Pidä vatsasi tiukasti selkärangassa ja varmista, että voit silti hengittää helposti.

2. Warrior Pose:

soturi asana

Tämä on toinen jooga vatsan rasvan vähentämiseksi 1 viikossa. Vältä tätä asanaa, jos sinulla on heikko sydän. Ota yhteys lääkäriisi ennen kuin aloitat tämän harjoittelun. Se vahvistaa kuitenkin selkää, olkapäätä, käsivarsia ja reisiä. Taito on löytää oikea tasapaino.

 • Siirrä paino oikealle jalalle.
 • Halaa vasen säärisi rintakehäsi ja jatka sitten suoraan taaksepäin niin, että se on yhdensuuntainen maan kanssa.
 • Ojenna vasen jalka ja osoita varpaat alas.
 • Ojenna kädet kehon etuosassa suorassa linjassa sormenpäistäsi selkään asti ja ulos vasemman kantapään kautta.
 • Pysy asennossa kolme pitkää, syvää hengitystä ja palaa sitten hitaasti asentoosi.
 • Toista toisella puolella samalla tavalla.

3. Veneen asento:

veneen poseeraus

Veneen asento vahvistaa vatsaa, selkärankaa ja lonkan taivuttajia. Se myös stimuloi ruoansulatusta ja parantaa ydinvoimaa; yksi tarpeellisimmista voimista. Se auttaa lievittämään stressiä, mikä voi vähentää vatsarasvaa.

 • Istu lantiolla molemmilla jaloilla edessäsi.
 • Pidä kädet lantiosi ja selän takana, kun nojaat hieman taaksepäin.
 • Nosta nyt jalat lattialta pitäen vatsaa koko ajan.
 • Ojenna molemmat kädet reiden sivuille.
 • Laske jalkasi 45 astetta, kunnes vartalosi näyttää V -kirjaimelta.
 • Pysy näissä 10 pitkässä, syvässä hengityksessä, tyypillisesti 60 sekuntia.

Toivomme, että tämä yksityiskohtainen opas innostaa sinua aloittamaan laihdutusmatkasi. Vaikka nämä menetelmät voivat varmasti auttaa vähentämään vatsarasvaa 7 päivässä, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Tapauksissa, jotka ovat kroonisia tai perinnöllisiä, tulos voi olla paljon hitaampi ja vaatii usein asiantuntijan kuulemista. Voit kuitenkin alkaa noudattaa näitä vinkkejä terveellisen elämäntavan kasvattamiseksi ja tavoitteidesi saavuttamiseksi hitaasti, mutta varmasti!