Menettää vatsarasvaa kahdessa päivässä: onko se mahdollista? Selvittää

Joskus elämä ei mene suunnitelmien mukaan! Saattaa olla improvisoituja kutsuja houkuttelevalle rantalomalle tai allasjuhliin, jossa odotetaan pääsevän bikinit tai shortsit. Tässä vaiheessa me kaikki haluamme tietää, kuinka menettää vatsarasvaa kahdessa päivässä liittyäkseen hauskaan jengiin. Mutta polttaako rasva vain parissa päivässä? onko se mahdollista?

Monet ihmiset ymmärtävät hyvinvoivan ruumiin tärkeyden vain tällaisina aikoina. Vaikka surffilaudan vatsan saavuttaminen on liian lyhyt aika, voit silti “hallita” menettää tiettyjä kehon rasvoja ja saada näkyviä tuloksia. Tässä artikkelissa autamme sinua oppimaan joitain väliaikaisia ​​tapoja päästä eroon vatsan rasvasta kahdessa päivässä, mikä voi myös auttaa sinua pitkällä aikavälillä laihdutusmatkalla.

Menettää vatsa rasvaa 2 päivässä

Paras tapa menettää vatsarasvaa 2 päivässä:

Tässä on muutamia todistettuja vinkkejä, joiden avulla voit polttaa vatsarasvaa kotona luonnollisesti kahdessa päivässä:

1. Ajoittainen paasto:

Ajoittainen paasto tiedetään olevan yksi nopeimmista tavoista poistaa vatsarasvaa. Se sisältää syömisen ja paaston syklin kiinteänä aikana. Voit valita paasto -ohjelman, kuten 16/8, jolloin paastoat 16 tuntia ja syöt 8 tunnin ikkunan sisällä. Tämän mallin väitetään olevan tehokkaampi kuin syöminen usein pieniä aterioita, koska se puhdistaa kehon ja parantaa aineenvaihduntaa

2. Nukkuminen:

Vaikka se kuulostaa yksinkertaiselta, hyvä 7-9 tunnin laadukas uni on erittäin tärkeä laihduttamiseen. Unen puute voi vaikuttaa ruoansulatuskanavaan ja johtaa huonoon aineenvaihduntaan. Tämä voi olla merkittävä tekijä isolle vyötärölinjalle. Muista siis nukkua hyvin seuraavat kaksi päivää.

3. Pysy aktiivisena koko päivän:

Vaikka et treenaisi, pidä kehosi liikkeessä koko päivän polttaaksesi ylimääräisiä kaloreita. Vältä nukkumista aterian jälkeen ja nauti nopeasta 5 minuutin kävelystä parantaaksesi ruoansulatusta. Sano ei hissille ja mene sen sijaan portaikkoon.

4. Lisää C -vitamiinia:

C -vitamiinilla on tärkeä rooli vatsan rasvan vähentämisessä 2 päivässä. Riittävä määrä tätä ravintoainetta voi polttaa 30% enemmän rasvaa harjoituksen aikana. Joten lisää C-vitamiinin saantiasi lisäämällä ruokavalioosi hedelmiä, kuten limeä, appelsiinia ja granaattiomenaa. Lisäksi voit myös juoda kuumaa sitruunavettä tyhjään vatsaan rasvan laimentamiseksi ja kehon puhdistamiseksi.

5. Hidas syöminen:

Kun syöt nopeasti, otat suuria hengitysilmia huomaamatta sitä. Kaikki ylimääräinen ilma jää loukkuun ruoansulatuskanavaan ja aiheuttaa turvotusta. Syö hitaasti ja ota aikaa pureskella ja syödä. Tämä auttaa menettämään suolen rasvan nopeasti ilman liikuntaa.

6. Harjoitussarja:

Erilaisten harjoitusmuotojen yhdistäminen voi antaa sinulle erilaisia ​​etuja rasvan menetykseen. Älä siis pidä kiinni vain sydän- tai vastusharjoittelusta (painojen nostamisesta). Sen sijaan sekoita ja sovita yhteen erilaisia ​​tekniikoita, kuten rypytyksiä, sivutörmäyksiä, lankkuja, punnerruksia, peto-otteita jne.

vatsarasva

7. Sano ei sokerille:

Sokerin nauttiminen voi lisätä vatsan rasvaa tietämättäsi. Jopa pitkällä aikavälillä se on haitallista terveydelle ja lisää diabeteksen riskiä. Joten vähennä sokeritasoja välttämällä virvoitusjuomia, jälkiruokia ja säilykkeitä. Valitse kokonaisia ​​hedelmiä mehujen sijasta, koska jälkimmäisessä ei ole ravintokuitua ja runsaasti hedelmäsokereita.

8. Rajoita hiilihydraattien saantia:

Monet ihmiset olettavat, että laihdutusruokavalio tarkoittaa hiilihydraattitonta ateriaa. Tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa! Hiilihydraattien poistaminen järjestelmästä voi tehdä kehostasi sattumanvaraisen ja aiheuttaa monia terveysriskejä. Sen sijaan vähennä hiilihydraattipohjaisia ​​ruokia ja lisää ruokavalioon enemmän proteiinia tehokkaiden tulosten saamiseksi.

9. Vältä Gassy Foods:

Tietyt elintarvikkeet, kuten kaali, pavut, kukkakaali, versot, artisokat jne., Liittyvät suoliston kaasuun. Herkkä vatsa reagoi heikosti niihin, mikä johtaa ruoansulatushäiriöihin, ilmavaivoihin ja vatsaan. Pysy kaukana heistä parin seuraavan päivän aikana välttääksesi hämmennystä.

10. Juo enemmän vettä:

Vesi voi auttaa sinua menettämään rasvaa monin tavoin. Ensinnäkin se puhdistaa järjestelmän ja nopeuttaa aineenvaihduntaa hetkellisesti. Toiseksi se saa sinut tuntemaan olosi täyteläisemmäksi ennen ateriaa. Asiantuntijat ehdottavat, että sinulla on vähintään 1-2 litraa vettä, jotta huomaat näkyviä parannuksia vatsan alarasvan vähentämisessä.

11. Vaihda terveisiin rasvoihin:

Hydrattujen öljyjen kulutus voi lisätä transrasvoja, jotka eivät vain istu vatsan alueella, vaan myös tukehtavat valtimojasi. Rajoita näiden elintarvikkeiden saantia ja vaihda mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoihin, kuten kookosöljyyn, jota pidetään yhtenä parhaista terveellisten rasvojen lähteistä.

12. Pysy rauhallisena ja keskittyneenä:

Älä anna ahdistuksen vallata sinua! Kokeile sen sijaan meditaatiota ja pidä mielesi rauhassa. Muista, että stressi ja jännitys voivat rasittaa vatsaasi ja pahentaa ab -rasvaa. Se voi joskus johtaa ”stressinsyömiseen”, tilaan, jossa et voi hallita ruokahaluasi.

Joten kokeile näitä menetelmiä ja toivoa parasta! Sinun on huomattava, että nämä yllä olevat vinkit ovat vain yksinkertaisia ​​elämäntapamuutoksia eivätkä ole ihmeitä nopean vatsan rasvan menettämiseksi 2 päivässä. Niiden kokeilemisesta ei kuitenkaan ole haittaa. Näiden kohtien noudattaminen tietyn ajanjakson aikana voi myös tehdä tuloksistasi pysyviä ja poistaa törmäysruokavaliot!