Top 10 syyt vatsa rasvaa

Vatsarasva! Näyttääkö se hyvältä? Oletko ärtynyt vatsarasvasta? Tiedätkö sen syyn? Vatsarasva on ylimääräisen virallisen terminologian mukaan keskusrasvaa, ja se on selvää vatsan rasvaa, joka antaa tuloksen vyötärön koon nostamisesta. Vatsarasva voi kuvata sydänsairauksia, korkeaa verenpainetta, insuliiniresistenssiä ja myös Alzheimerin tautia koskevia ongelmia.

Vatsan rasvan syyt

Top 10 syyt vatsa rasvaa:

1. Ylensyönti:

Myös syöminen voi johtaa painonnousuun, mikä voi patentoida vyötärösi kasvua. Tämä pätee erityisesti, jos et ole onnistunut löytämään riittävästi liikuntaa tiettynä päivänä. Painonnousu perustuu kaloreiden helppoon periaatteeseen.Se ottaa erityisesti liikaa kaloreita, mutta ei polta tarpeeksi vastustaakseen sitä.

2. Hormonaaliset muutokset:

Vaihdevuosiin liittyvät hormonaaliset muutokset ovat yksi yleisempi syyllinen ylimääräisen vatsarasvan jälkeen. Vaihdevuodet vähentävät sukupuolihormonien, esimerkiksi estrogeenin, tuotantoa, mikä johtaa suuremman vatsarasvan kasvuun. Vaihdevuodet johtavat myös muutokseen paikassa, jossa kehosi varastoi rasvaa..

3. Stressi:

Naisilla, jotka ovat erityisen alttiita stressille, mutta muuten terveitä ja jotka eivät ole ylipainoisia, on erityisen todennäköisesti ylimääräistä vatsarasvaa. Tietyt naiset ovat erityisen alttiita stressihormonin kortisolin omaisuudelle, joka on vastuussa rasvan kertymisestä elimiisi sekä äärimmäisen määrän vatsan rasvaa.

4. Ikääntyminen:

Iän myötä kehosi dehydroepiandrosteronin, tai muuten DHEA: na tunnetun, valmistuksen havaittiin vähenevän. Vaikka DHEA: n vatsarasvaa koskevien tulosten tulokset ovat levottomia, pienet terveydenhuollon ammattilaiset katsovat, että DHEA: n lisäravinteet voivat auttaa vähentämään vatsan rasvaa.

5. Sokerin saanti:

Sokerin syöminen, erityisesti runsas fruktoosimaissisiirappi, lisää insuliinin tuotantoa, mikä voi nopeuttaa sisäelinten vatsarasvan kertymistä. Pysy kaukana sokerilla makeutetuista virvoitusjuomista ja karkkeista sitomaan korkean fruktoosipitoisen maissisiirapin syöminen.

6. Magnesiumin puute:

Kehomme tarvitsee magnesiumia yli 300 kemialliseen reaktioon, mukaan lukien sydämen rytmin pysyminen vakaana ja mukautuva verensokeritaso..

7. Ylimääräisen suolan syöminen:

Lisäsuola saa veden siirtymään verenkierrosta ihoon. Lähes 90 prosenttia ihmisistä syö enemmän kuin ehdotettu 2300 mg natriumia päivässä. Vältä siis suolan ottamista muista lähteistä, kuten säilykkeistä, deli -lihaista, salaattikastikkeesta ja vielä joukosta maitotuotteita, jotka muistuttavat raejuustoa.

8. Istuva elämäntapa:

Vatsan rasvan ensisijainen syy on istumaton elämäntapa, joka on selvä elämäntapa siinä, että henkilö ei pysty treenaamaan usein, muuten ei saa ollenkaan treeniä. Istuva elämäntapa koostuu yleensä siitä, että istutaan sohvalla ja katsellaan ylijäämää, luetaan ylimääräistä tai muuten käytetään tietokonetta liikaa.

9. Teet väärän harjoituksen:

Säännöllinen juoksu muuten Spin -luokka on suuri sydämellesi; kardioharjoitukset eivät kuitenkaan tee paljon vyötäröllesi. ”Tarvitset sekoituksen painoja ja sydän- ja verisuonitreeniä. Voimaharjoittelu lisää lihasmassaa, mikä saa kehosi palamaan lihavammaksi. “Lihas polttaa ylimääräisiä kaloreita kuin rasva, ja näin luonnollisesti poltat ylimääräisiä kaloreita koko päivän lisäämällä lihaksia.

10. Unen puute:

Täydellisesti aikuisten on nukuttava noin seitsemän – yhdeksän tuntia joka yö. Kun et saa riittävästi unta, kortisolitasosi (stressihormoni) nousee ja saa sinut haluamaan sokerisia ruokia. Jotta stressihormonin kortisolin taso pysyisi normaalina, yritä parhaasi mukaan saavuttaa ehdotetut unetunnit joka yö.