65 merkityksellistä vauvan nimeä, jotka tarkoittavat kuuta pojille ja tytöille

Yhden nimen valitseminen nimien merestä on epäilemättä hämmentävä tehtävä. Jälleen ääntämisen ja oikeinkirjoituksen käsitteleminen olisi vaikeaa, jos menet monimutkaiseen. Kuitenkin vauvan nimen nimeäminen kuun mukaan on nykyään paljon trendikästä. Valitsemalla yhden kauniista kuun nimistä on jälleen hieno ajatus, kun vauva saapuu, kun kuu paistaa taivaalla. Kuulle on eri nimet eri kielillä, ja yhden valitseminen niistä on epäilemättä kiireistä. Nimen valitseminen ihastuttavan taivaankappaleen tai sen salaperäisen, rauhoittavan, mielettömän ja valaisevan luonnon innoittamana lisää varmasti rakkauspaketteja kuun kuvioiden, muotojen ja kokojen perusteella.

kuun vauvojen nimet

Top 65 Moon Baby -nimet:

25 tyttövauvan nimeä, jotka tarkoittavat kuuta:

1. Neoma:

Neoma on yksi laajalti käytetyistä tytön kuun nimistä kreikan kielellä. Nimi tarkoittaa täysikuuta.

2. Kuu:

Tämä saattaa yllättää sinut, mutta nimi on alun perin myös laajalti hyväksytty vauvoille. Nimi on peräisin epäkeskisestä ranskalaisesta alkuperästä.

3. Hala:

Jos etsit tytöille arabialaisia ​​kuunimiä, Hala on ihanteellinen nimi. Nimi tulee myös arabialaisesta alkuperästä.

4. Badriyah:

Jos etsit perinteisiä tyttövauvojen nimiä, jotka tarkoittavat Kuuta, Badriyah on paras ottelu aasialaisen alkuperän kanssa. Nimen merkitys on täysikuu.

5. Amaris:

Yksi kauneimmista tytöistä, jotka liittyvät kuuhun, Amaris, tarkoittaa kuun lasta. Jumala antoi tämän epätavallisen nimen irlanniksi.

6. Jaci:

Jos etsit tytön nimiä, jotka liittyvät kuuhun amerikkalaisella kielellä, Jaci sopisi täydellisesti lapsellesi. Nimi tulee heimon alkuperästä.

7. Lucine:

Toinen amerikkalainen kuuhun liittyvä nimi on nainen, Lucinemeans moon. Nimi on peräisin Amerikasta, joka tunnetaan myös nimellä Lucy ja Lucine.

8. Candra:

Tässä on yksi naisenimistä, jotka tarkoittavat kuun nimeä, otettu muinaisista tarinoista. Nimi on peräisin Indonesiasta, kun taas se tarkoittaa kuun hehkua.

9. Kamaria:

Entä kuun nimet naiset swahilissa? Kamaria on täydellinen nimi, joka kuvaa kuun kauneutta tai jopa kuunvaloa. Se tulee Kenian heimojen alkuperään.

10. Hakidonmuya:

Vielä yksi kuunlapsen nimi, tämä nimi kuuluu amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Tämä nimi tarkoittaa odottavan Kuun aikaa, jonka alkuperä on Amerikassa 1800 -luvulla.

11. Luna:

Jos etsit vahvoja nimiä, jotka liittyvät kuuhun, luna on hohtavin nimi, joka on peräisin Latinalaisesta Amerikasta.

12. Diana:

Diana on nimiluettelosta, jossa on kuu. Nimi tarkoittaa roomalaista neitsyyden, metsästyksen ja kuun jumalattarta, joka on peräisin Ranskasta.

13. Deva:

Diva on yksi Intian kuun nimistä, joka on suosittu hindu -jumalattarena. Nimi on peräisin Intiasta; myöhemmin se kuitenkin toteutettiin muilla Aasian kielillä.

14. Cynthia:

Tässä on toinen Kreikan täysikuun vauvan nimi, joka liittyy Kuuhun. Nimi on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta.

15. Phoebe:

Tämä on jälleen yksi nimi, joka liittyy kreikkalaiseen kuun jumalattareen. Phoebe on yksi kuun nimistä vauva, joka tulee Kreikasta Shakespearen luomusten kautta.

16. Delia:

Tämä on yksi mytologisista kuun nimistä ja merkityksistä, jotka liittyvät Artemisiin ja Apolloon. Nimi on kreikkalaista alkuperää.

17. Selena:

Tämä on yksi latinalaisista nimistä, jotka liittyvät Kuuhun ihastuttavalla vaihtelulla. Lähes jokainen uskonto hyväksyi tämän tyylikkään ja tarttuvan nimen.

18. Aisha:

Aisha liittyy profeetta Muhammadiin, koska se oli hänen vaimonsa nimi. Jälleen tämä on nimi, joka tarkoittaa Kuuta eri maissa, kuten Afrikassa, Amerikassa ja Arabiassa.

19. Puolikuu:

Crescent on yksi kuuun liittyvistä nimistä, jotka liittyvät taivaalliseen kauneuteen. Nimi on peräisin Amerikasta.

20. Aysun:

Aysun on yksi suloisista nimistä, jotka on liitetty Kuuhun turkin kielellä. Nimi tarkoittaa kuun kauneutta, kun se tulee Turkista.

21. Alcmene:

Tämä on yksi nimi, joka sisältyy kuun nimiluetteloon, jonka merkitys kuu saattaa olla. Nimi on peräisin kreikasta, kun taas kieli on latina.

22. Mahina:

Etsitkö havaijilaista alkuperää olevia viileitä kuun nimiä? Nimi tarkoittaa kuunvaloa, kun taas Mahina on johdettu Havaijin kielestä.

23. Maha:

Lyhyt ja makea nimi, tämä on yksi uuden kuun nimistä, jotka ovat peräisin arabian kielestä. Persialaista alkuperää oleva nimi tarkoittaa kuun tytärtä.

24. Pensri:

Tämä on kuu, joka tarkoittaa nimiä, mikä on suosikki nimi thain kielellä. Nimi tarkoittaa itse Kuuta ja on peräisin Thaimaasta.

25. Portia:

Etsitkö kelttiläisiä kuun nimiä? Portia on Uranuksen kuu ja se on peräisin Shakespearen espanjankielisistä draamoista.

25 poikavauvaa, jotka tarkoittavat kuuta:

26. Qamar:

Poikien kuun nimissä Qamar on arabialainen nimi, joka pohjimmiltaan tarkoittaa kuuta. Nimi on peräisin arabian kielestä.

27. Aku:

Aku on paras pojan nimi, joka tarkoittaa Kuuta, mikä tarkoittaa Kuun Jumalaa. Nimi on peräisin babylonialaisesta mytologiasta.

28. Tuncay:

Mietitkö miesnimiä, jotka tarkoittavat Kuuta? Tuncay on nimi, joka tarkoittaa myös pronssikuuta tai täysikuuta. Turkin kielen nimi tulee Turkista.

29. Badru:

Badru on yksi Kuuhun liittyvistä miehen nimistä, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan syntymää täysikuun aikaan. Nimi syntyi Egyptissä 1800 -luvulla.

30. Purnama:

Purnama on nimi, joka on peräisin jaavalaisesta alkuperästä. Tämä kuuluu miesten kuun nimiin, jotka pohjimmiltaan tarkoittavat täysikuuta jaavan kielellä.

31. Jeriko:

Jericho on yksi poikien nimistä, jotka tarkoittavat Kuuta. Tämä israelilainen sana liittyy heprean kielen alkukielellä olevaan sanaan, joka tarkoittaa pohjimmiltaan Kuuta.

32. Ilkay:

Ilkay on turkkilainen kuun pojan nimi, joka liittyy Kuuhun. Nimi Ilk määrittelee ensin, kun taas ay sanassa tarkoittaa kuuta. Se tarkoittaa siis ensimmäistä Kuuta.

33. Pulan:

Etsitkö Chamoryorigin -nimeä, joka liittyy Kuuhun? Pulan on yksi kuun lempinimistä, jotka kuulostavat jazzilta pojalle annettaessa.

34. Nanna:

Nanna on yksi sumerilaisiin liittyvistä mytologisista nimistä. Tämä kuuluu puolikuun nimiin, jotka ovat suosittuja myös kuun jumalana, Enhilin poikana, viisautena ja synninä.

35. Iah:

Kun otetaan huomioon egyptiläinen mytologia, Iah on yksi kuun Jumalan poikien nimistä. Nimi sai myöhemmin edistyneen sanan Thoth.

36. Lehtikaali:

Kale on yksi kausiluonteisista kuun nimistä, joka liittyy yhteen taivaankappaleista, Jupiteriin. Nimen merkitys on myös vapaa mies tai ceorl.

37. Atlas:

Atlas on yksi kuun kierto -nimistä, mikä tarkoittaa pohjimmiltaan Saturnusta, joka on itse sileä kuu. Nimi on melko suosittu kristillisessä uskonnossa.

38. Ripusta:

Hang on aasialainen nimi. Tämä on yksi kuuhun liittyvistä nimistä, jotka ovat laajalti tunnettuja vietnamilaisten keskuudessa ja joilla on sama merkitys.

39. Mahrukh:

Nimi Mahrukh tulee afrikkalaisesta alkuperästä. Tämä on yksi kuuhun perustuvista nimistä, jotka tarkoittavat poikaa, jolla on kuun kasvot.

40. Lontoo:

Lontoo on kuun vauvojen nimet, joilla on merkitys, Kuun linnoitus. Nimi on peräisin Englannista 1700 -luvulla englannin kielellä.

41. Mayar:

Turkista peräisin oleva Mayar on kuunvaloa tarkoittavien nimien joukossa. Nimen merkitys on hehku, joka saadaan Kuusta turkin kielellä.

42. Quacey:

Tämä on yksi harvoin katsotuista skotlantilaisista nimistä, joka liittyy Kuusta saatuun kuunvaloon. Nimeä käytetään hyvin myös Isossa -Britanniassa.

43. Muraco:

Muraco on paras nimistä, joissa on kuu. Tämä amerikkalainen nimi symboloi valkoista Kuuta, joka kuulostaa söpöltä.

44. Oberon:

Shakespearen satuihin liittyen nämä ovat parhaat kuun nimet, jotka liittyvät Uranukseen.

45. Io:

Lyhyt ja makea, tämä nimi on yksi parhaista uuden kuun nimistä, jotka paljastavat aurinkokuntaan perustuvan tulivuoren.

46. ​​Neil:

Yksi parhaista puolikuun nimistä, joka on varsin siisti ja suosittu Neil Armstrongin jälkeen. Nimi tulee amerikkalaisesta alkuperästä ja on Amerikan englannin kielellä.

47. Hilal:

Hilal on paras puolikuun nimi, joka tunnetaan arabiperheissä. Nimi tulee Arabiasta ja arabian kielestä.

48. Triton:

Etsitkö yhtä viileistä kuun nimistä? Entä Triton, joka on yhteydessä Kuuhun, joka kiertää Neptunuksen planeetalla amerikkalaista alkuperää?

49. Meztli:

Meztli on yksi parhaista Kuuhun liittyvistä nimistä. Nimi liittyy Nahuatl -alkuperään, joka tarkoittaa täysikuuta.

50. Janus:

Janus on ihana kuu, joka tarkoittaa nimiä, jotka liittyvät Saturnuksen kuihin. Nimi on kuuluisa myös roomalaisen alkuperän klassisena nimenä.

15 Intian kuun vauvan nimeä:

51. Mayank:

Sanskritin kielestä peräisin oleva klassinen nimi, joka hindiksi tarkoittaa itse Kuuta. Nimi on melko suosittu Intiassa.

52. Shashank:

Tämä nimi tarkoittaa Kuuta Intiassa. Nimi on peräisin Punjabista, joka on johdettu parhaiten pandžabin kielellä.

53. Rakesh:

Alun perin sanskritin sanasta Raka johdettu Rakesh kuuluu Intian kuun nimiin, jotka tarkoittavat täysikuun päivän hallitsijaa. Sana on suosittu gujaratin kielellä.

54. Jyotsna:

Tämä on yksi nimistä, jotka tarkoittavat kuun jumalattarta, joka hindin kielellä tarkoittaa myös kuunvaloa. Sana tulee sanskritin kielellä 1500 -luvulla.

55. Mahvash:

Epäilemättä nämä kuun jumalattaren vauvojen nimet ovat peräisin Persiasta. Nimi on suosittu Pakistanissa, Arabiemiirikunnissa ja Intiassa. Se tarkoittaa samanlaista kuin Kuu Intiassa.

56. Nila:

Nila on tyttöjen kauniiden kuunimien joukossa, mikä tarkoittaa lumoavaa Kuuta. Nimi on peräisin Acharyasta ja lausutaan hindiksi.

57. Purnima:

Vielä yksi nimi, joka tarkoittaa kuun prinsessaa, on Purnima. Nimi symboloi myös täysikuuta sanskritin alkuperän ja hindin kielellä.

58. Himanshu:

Yksi Kuun sukunimistä, mies, Himanshu, on pohjimmiltaan johdettu Gujratista. Nimi on kuitenkin suosittu hindillä, pandžabilla ja muilla intialaisilla kielillä.

59. Uday Chandra:

Yhdistettynä nousevaan Kuuhun, tämä on yksi kuun nimistä, jotka ovat peräisin Intian autiomaasta. Se on suosittu tamilin ja radžastani kielellä.

60. Chandra:

Hindu -mytologiasta peräisin oleva nimi itsessään tarkoittaa Kuuta. Tällaiset kuujumalattaren nimet ovat suosittuja sanskritin, tamilin ja hindin kielillä.

61. Parvani:

Epäilemättä tämän nimen alkuperä on arabia; nimi on edelleen laajalti suosittu Intiassa. Nimi tarkoittaa pohjimmiltaan täysikuuta hindin kielellä.

62. Madhumathi:

Tämä mytologinen nimi on johdettu Acharyasta, joka pohjimmiltaan tarkoittaa ihastuttavaa Kuuta. Nimi on suosittu myös hindin, gudžaratin ja Intian eteläpuolen kielillä.

63. Som:

Tämä nimi on nimiluettelosta, jossa on kuu. Sana on peräisin sanskritin sanasta, jota käytetään myös muilla kielillä, kuten hindi, gudžarati jne..

64. Shashi:

Tämän unisex -sanan alkuperä on sanskritin kielellä. Nimi tarkoittaa pohjimmiltaan kuun jumalattarta ja on suosittu eri intialaisilla kielillä.

65. Chandani:

Tämä nimi liittyy kuun hehkuun; Chandani on suosittu nimi lähes kaikilla Intian kielillä. Nimi tulee sanskritin alkuperästä.

On tuhansia nimiä, jotka tarkoittavat Kuuta tai liittyvät Kuuhun tavalla tai toisella. Niille, jotka haluavat pysyä yhteydessä alkuperään tai etsivät mielekästä nimeä, tämä on paras tapa etsiä oikea nimi. Jälleen on joitakin, joissa on unisex -tilat, mikä tekee valinnan helpoksi. Kun taaperon nimi liittyy Kuuhun, se antaa vauvalle varmasti kaikki ominaisuudet, jotka Kuu sisältää.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Sopiiko kuun vauvan nimi kaksosille? Kirjoita joitain nimistä?

V: Kyllä, voit varmasti etsiä kaksoisnimiä, jotka liittyvät Kuuhun tavalla tai toisella. Joitakin suosittuja esimerkkejä tällaisista nimistä ovat Indrani ja Chandrani, Chand ja Chanda, Chandrika ja Chandani, Badar ja Bader, Lucy ja Lucine, Cyne ja Cyra, Neil ja Nila, Cindi ja Cyndy, Ceilia ja Celina jne.

2. Mikä on Lunan nimen alkuperä? Mikä on siihen liittyvät lempinimet?

V: Luna tulee lähtökohtaisesti latinaksi. Nimi mainitaan myös kreikkalaisessa mytologiassa, mikä tekee siitä yhden nimen, joka tarkoittaa kuun jumalattarta, joka on suosittu syöpämerkillä syntyneiden lasten keskuudessa. Jotkut nimiin liitetyistä lempinimistä ovat Lulu, Una, Loony, Lunar, Lunu jne.

3. Miksi vauvan nimen pitäisi olla merkityksellinen eikä kaunis?

V: Epäilemättä ihmiset juoksevat merkityksettömien nimien perässä. Merkityksellisen nimen valitseminen vauvalle keksi jotain hyvää ja positiivista vauvalle. Jotkut nimet kantavat muinaisia ​​kulttuureja heidän kanssaan, kun taas jotkut uskovat, että nimi ja merkitys vaikuttavat vauvan elämään.