70 uutta ja merkityksellistä jumalattaren Lakshmin tyttövauvan nimeä

Useissa tapauksissa näemme usein heidän nimensä tyttölapsille, joilla on jumalatar Lakshmiin liittyviä merkityksiä. Jumalatar Lakshmin tyttövauvojen nimet ovat melko suosittuja Intiassa, ja iät ja sukupolvet, se on perinteisesti suosituin nimi vanhemmille kaikkialla. Lapsen nimeäminen jumalatar Lakshmin mukaan nähdään suotuisana lapsille onnellisen, vauraan ja terveen elämän edessä.

Mutta eikö me kaikki ole niin tottuneet kuulemaan vain kourallisen Lakshmi Deviin liittyviä nimiä? Jos sinäkin aiot nimetä pikkuisen hänen mukaansa, meillä on aivan uudet ainutlaatuiset, trendikkäät ja merkitykselliset jumalatar Lakshmin nimet tytölle. Nämä ovat sekä perinteisiä ja tunnettuja ajattomia nimien ideoita että myös moderneja ja tyylikkäitä. Miksi odottaa? Tutkitaan niitä yhdessä.

jumalatar lakshmi tyttövauvojen nimet

Jumalatar Lakshmin innoittamat vauvojen tyttöjen nimet:

Mennään eteenpäin ja tutkitaan sopivimmat tyttövauvojen nimet alkaen Lakshmi Ji. Ne ovat todella suosittuja sekä ainutlaatuisia ja klassisia valintoja. Voit olla varma, että ne sopivat hyvin vastasyntyneille! Aloitetaan ja tutkitaan yhdessä Laxmi Devin tyttövauvan nimet.

Lakshmi Mata Baby Girl Names Choices:

Olemme ehkä jo kuulleet näistä kauniista ja inspiroiduista tyttöjen nimistä, jotka tarkoittavat Lakshmi Devi ja mata. On kuitenkin myös muutamia nimiä, joita emme ole kuulleet. Niille vanhemmille, jotka pitävät hyvin perinteisestä nimestä, ja niille, jotka haluavat modernin nimen, jolla on perinteinen ja voimakas merkitys, meillä on molemmat valintamme. Tarkista nämä Lord Lakshmi Devi -nimet tytölle ja katso, mikä sopii sinulle parhaiten!

1. Aarna:

Aarna on jumalatar Lakshmin toinen nimi. Aarna voi olla hyvä valinta niille vanhemmille, jotka etsivät modernia ja tyylikästä nimeä, mutta jolla on niin merkityksellisiä ja inspiroivia merkityksiä. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Mesha Rashin alla Krithika nakshatran kanssa.

2. Aarupa:

Aarupa tai Arupa tarkoittaa tyttöä, joka on syntynyt ilman rajoja ja rajoituksia. Tämä ei ole kukaan muu kuin rakas jumalatar Lakshmi. Nimi sopii myös tytöille Mesha Rashin alla Krithika nakshatramin kanssa. Tämä on kaunis tyttövauvojen keskuudessa, joka tarkoittaa Lakshmi Ji.

3. Aashrita:

Sanskritin ja hindin kielillä nimi kirjaimellisesti tarkoittaa henkilöä, joka aina ottaa vastaan ​​tai antaa suojaa. Nimi on toinen suosittu valinta jumalatar Lakshmille. Nimi sopii myös tytöille Mesha Rashin alla Krithika nakshatramin kanssa. Toinen muunnelma ja oikeinkirjoitus samalle nimelle ovat Aasrita tai Aashritha.

4. Abhirami:

Abhirami -nimi tarkoittaa sekä jumalatar Lakshmi Devi että jumalatar Parvathi. Tämä on suosittu nimivalinta useille Etelä -Intiassa syntyneille tytöille. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Mesha Rashin alla Krithika nakshatran kanssa. Toinen muunnelma nimestä on Abirami.

5. Aditri:

Adhitri tai Aditri tarkoittaa jumalatar Lakshmia ja myös naista, jolla on korkein kunnia ja kunnioitus. Nimi on kaunis ja sillä on niin voimakas ja inspiroiva merkitys, mutta se on myös harvoin löydetty valinta. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Mesha Rashin alla Krithika nakshatran kanssa. Rakastamme tätä tyttövauvan Mahalakshmi -nimien joukossa.

6. Aganya:

Aganya tai Aghanya tai Aghanaya tarkoittaa henkilöä, joka on syntynyt tulesta. Nimi symboloi myös ihmistä, jota ei voida koskaan tappaa. Tämä on myös toinen kova nimi jumalatar Lakshmille, joka ei ole vielä suosittu. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Mesha Rashin alla Krithika nakshatran kanssa.

7. Aishini:

Aishini on lyhyt ja söpö nimi, joka symboloi suosikki jumalattareamme Lakshmi Devia. Aish tarkoittaa tässä jumalallista, ja tämä on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Mesha Rashin alla Krithika nakshatran kanssa. Tämä on tuleva trendikäs tyttövauvojen nimien joukossa, joilla on hindulainen jumalatar Lakshmi.

8. Alamelu:

Alamelu tai Alavelu on hyvin tunnettu nimi, jolla on perinteinen suosio. Tämä jumalatar Lakshmin innoittama tyttövauvanimi on ollut klassinen trendivalinta sukupolvien yhdessä. Alamelu tarkoittaa Lootuksen naista, joka on jumalatar Lakshmi Mata. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Mesha Rashin alla Krithika nakshatran kanssa.

9. Amala:

Amala tarkoittaa loistavaa ja on toinen nimi myös jumalatar Lakshmille. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Mesha Rashin alla Krithika nakshatran kanssa. Toinen tämän suositun ja klassisen nimen oikeinkirjoitusvaihtoehto on Amla.

10. Bhagya:

Bhagya tai Bhaagya tarkoittaa onnellisuutta ja myös muita jumalatar Lakshmin nimiä. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Dhanu Rashin alla Moola nakshatran kanssa. Nimen voi lisätä myös Bhagya Lakshmi, Bhagya Shree.

11. Bhagwathi:

Bhagwathi tai Bhagwati tai jopa kirjoitettu Bhagvathyksi tarkoittaa jumalatar Lakshmi ja jumalatar Durga. Se merkitsee myös mainetta, vaurautta, kovaa ja viisautta. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Dhanu Rashin alla Moola nakshatran kanssa.

12. Bhoodevi:

Bhoodevi tarkoittaa äitiä tai maan jumalattarta, joka on jumalatar Lakshmi. Nimi on ihanteellinen tytöille, jotka ovat syntyneet Dhanu Rashin alla Utharashada nakshatran kanssa. Nämä ovat perinteisiä tyttövauvojen nimiä, jotka liittyvät jumalatar Lakshmiin.

13. Chakrika:

Chakrika tai Chakria tarkoittaa henkilöä, jolla on jumalallinen energiapyörä. Se tarkoittaa myös jumalatar Lakshmia. Tämä on täydellinen nimi niille, joilla on Meena Rashi ja Revathi Nakshatra.

14. Chandasri:

Chandasri tai Chandashree tarkoittaa tyttöä, joka loistaa kuin kuu. Se on myös toinen moderni nimi jumalatar Lakshmille. Tämä on täydellinen nimi niille, joilla on Meena Rashi ja Revathi Nakshatra.

15. Daridriyanashini:

Nimi Daridriyanashini on hyvin perinteinen ja ikivanha nimivalinta, jota löytyy myös harvoin. Niille vanhemmille, jotka haluavat tyypillisen ja merkityksellisen nimen, tämä voi olla erinomainen perinteinen idea. Se tarkoittaa ihmistä, joka poistaa köyhyyden ja tuo vaurautta. Se on toinen nimi jumalatar Lakshmille. Tämä on täydellinen valinta, jos lapsesi syntyy Meena Rashin ja Purvabhadra nakshatran alaisuudessa.

16. Debashree:

Debashree tai Debasree on erittäin kuuluisa nimi, joka on suosittu Intian pohjois- ja koillisosassa. Se on toinen täydellinen nimi jumalatar Lakshmille ja viittaa myös jumalalliseen kauneuteen. Tämä on täydellinen nimi niille, joilla on Meena Rashi ja Revathi Nakshatra. Toinen nimen oikeinkirjoitusvaihtoehto sisältää myös Devashreen tai Devasreen.

17. Deeptha:

Deeptha tai Deepta tarkoittaa loistavaa tai joku, joka on kaunis kuin jumalatar Lakshmi. Tämä on täydellinen nimi niille, joilla on Meena Rashi ja Ashelesha Nakshatra. Tämä kuuluu jumalatar Lakshmin nykyaikaisiin vauvojen nimiin.

18. Deethya:

Deethya tai Deetya on erittäin moderni ja hienostunut nimi jumalatar Lakshmi Devi Ji: lle. Se tarkoittaa myös vastausta rukouksiin. Tämä Lakshmi -nimien joukossa on täydellinen nimi niille, joilla on Meena Rashi ja Ashelesha Nakshatra.

19. Dhanasri:

Dhanasri tai Dhanashree, kuten nimestä voi päätellä, tarkoittaa rikkauden jumalattarta. Tiedämme, että se ei ole kukaan muu kuin jumalatar Lakshmi Devi. Tämä on sopiva nimi tytöille, jotka ovat syntyneet Dhanu Rashissa ja Purvashada nakshatrassa.

20. Dwija:

Dwija on ihana ja moderni söpö nimi, joka tarkoittaa jumalatar Lakshmi Ji. Se on hyvin harvoin löydetty nimi, joka sopii täydellisesti tämän sukupolven pienille. Nämä Laxmin nimet vauvalle ovat ihanteellisia Meena Rashissa syntyneille.

21. Eeshta:

Eeshta on toinen harvoin löydetty tyttövauvan nimi, joka symboloi Lakshmi Devi Jiä. Tämä tarkoittaa myös rakastettua tai rakastettua. Se on täydellinen nimi niille, jotka ovat MeshaRashin alla Krithika Nakshatran kanssa.

22. Epshita:

Epshita tai Epshitha tarkoittaa Lakshmi Devi Ji ja myös haluttu. Se on tuleva suosittu suosittu moderni tyttövauvan nimi, jolla on perinteinen merkitys. Tämä kuuluu jumalatar Lakshmin harvinaisiin nimiin ja on ihanteellinen Mesha Rashissa ja Krithika Nakshatrassa syntyneille..

23. Gnaneshwari:

Gnaneshwari kirjoitetaan myös nimellä Gnaneswari, on hyvin perinteinen ja suosittu intialainen kotitalouden nimi. Se tarkoittaa jotakuta, joka on älykäs ja symboloi tai Lakshmi Matan nimeä. Se on ihanteellinen nimi Kumbha Rashin alle.

24. Gomini:

Gomini tarkoittaa teknisesti jumalatar Lakshmi Devia. Se tarkoittaa myös henkilöä, joka omistaa karjaa. Niille, jotka haluavat perinteisen nimen, tämä voi olla hyvä istuvuus. Tämä Malayalamissa suosittu jumalatar Lakshmi -nimi on ihanteellinen tytöille Kumbha Rashin ja Sathabhisham nakshatran alla.

25. Grahathi:

Grahathi tarkoittaa kotitaloutta. Se on myös toinen nimi Lakshmi Devillemme. Se on ihanteellinen tytöille Kumbha Rashissa.

26. Grihitha:

Grihitha sopii myös Kumbha Rashin alaisille ja tarkoittaa hyväksyttyjä keinoja.

27. Hansuja:

Hansuja on hyvin harvoin löydetty nimi, mutta ihana ja kaunis. Se tarkoittaa joutsenia ja myös jumalattareamme Lakshmia. Se on ihanteellinen Karkataka Rashille ja Punarvasu nakshtralle.

28. Harini:

Harini tai Harinee on yleinen trendikäs mutta klassinen nimivalinta, joka tarkoittaa peuroja ja jumalatar Lakshmia. Se on ihanteellinen Karkataka Rashille ja Punarvasu nakshtralle.

29. Haripriya:

Haripriya tarkoittaa henkilöä, jota Hari, Lakshmi Devi Ji rakastaa. Se on ihanteellinen Karkataka Rashille ja Punarvasu nakshtralle.

30. Havisha:

Havisha on Lakshmi Matan nykyinen nimi. Tämä jumalatar Lakshmin nimet alkavat H: lla, on ihanteellinen Karkataka Rashille ja Punarvasu nakshtralle.

31. Himavathi:

Himavathi tai Hymavathy, Hemavathi tarkoittaa kaikki, joilla on kultaa, jumalatar Lakshmi. Kaikki nimet ovat ihanteellisia vain Karka Rashi -tytöille.

32. Indira:

Indira on jälleen suosittu kotitalouden nimi Intiassa, etenkin eteläisissä osavaltioissa. Se tarkoittaa jumalatar Lakshmi, joku, joka on vauras ja Vishnu Jin puoliso. Tämä on täydellinen nimi Mesha Rashille ja Krithika Nakshatralle. Se on myös suosittu jumalatar Lakshmi -nimi Telugussa.

33. Jaganmayi:

Jaganmayi tai Jaganmatha tarkoittaa maailman jumalattarea, mikä tarkoittaa sekä jumalatar Lakshmia että jumalatar Durgaa. Se on ihanteellinen Makar Rashille ja Utharashada Nakshatralle.

34. Jaladija:

Jaladija tai Jaladhija tarkoittaa vettä ja jumalatar Lakshmi. Se on perinteinen nimivalinta ja sopii Makar Rashi -tytöille ja Utharasha Nakshatralle.

35. Jalaja:

Jalaja merkitsee lootusta, joka syntyy vesistöistä. Tämä nimi viittaa jumalatar Lakshmiin epäsuorasti. Nimi sopii Makar Rashi -tytöille ja Utharasha Nakshatralle.

36. Karunya:

Karunya tai Kaarunya tarkoittaa jotakuta, joka on myötätuntoinen. Se tarkoittaa myös ystävällistä ja armollista ihmistä. Nimi on synonyymi jumalatar Lakshmille ja sopii ihanteellisesti Mithun Rashissa ja Mrighashira Nakshatrassa syntyneille.

37. Kamakshi:

Kamakshi tai Kamaakshee on perinteinen intialainen nimi, mutta silti suosittu klassinen valinta. Se tarkoittaa jumalatar Parvathi ja jumalatar Lakshmi, niitä, joilla on rakastavat silmät. Se on ihanteellinen Mithun Rashille ja Mrigashira nakshatralle.

38. Kamalika:

Kamalika on kaunis nimi, joka tarkoittaa lootuksesta syntynyttä. Se on ihanteellinen Mithun Rashille ja Mrigashira nakshatralle. Se on ajaton valinta jumalatar Lakshmin nimien joukossa, jotka alkavat K: llä.

39. Kavishri:

Kavishri tarkoittaa sekä runoilijaa että jumalatar Lakshmia. Se on ihanteellinen Mithun Rashille ja Mrigashira nakshatralle. Toinen oikeinkirjoitus tässä on Kavishree.

40. Kethana:

Kethana tai Ketna, Ketana tarkoittaa asumista tai rakastavaa kotia. Se on myös toinen nimi Lakshmi Devi Ji. Tämä on sopiva nimi Mithun Rashille ja Punarvasu nakshatralle.

41. Kshiraja:

Kshirja tai Kshiraja tarkoittaa ihmistä, joka on syntynyt maidosta. Tämä on ihana ja täydellinen moderni nimi jumalatar Lakshmille, ja me myös rakastamme sitä. Se sopii Mithun Rashissa asuville.

42. Lakshmi:

Entä nimi Lakshmi itse viittaa rakkaaseen jumalattareemme? Tämä on tunnettu ja silti klassinen valinta. Se on ihanteellinen Mesha Rashissa ja Ashwini Nakshtrassa. Voidaan myös säätää sitä ja nimetä Lakshmita.

43. Maaya:

Maaya tarkoittaa rikkautta, vaurautta, myötätuntoa, kiintymystä ja harhaa. Se on toinen nimi jumalattarellemme ja on ihanteellinen Simha Rashille ja Magha nakshatralle.

44. Manjushri:

Manjushree tai Manjusri on myös toinen perinteinen ja perinteinen klassinen nimen valinta, mikä viittaa jumalatar Lakshmi Mathaan. Se tarkoittaa myös jumalallista kauneutta. Se sopii Simha Rashille ja Magha nakshatralle.

45. Mrinalini:

Mrinalini tai Mrunalini on kaunis ja ikuinen ajaton nimi, jota rakastamme suunnattomasti. Se tarkoittaa paikkaa, jossa Lotus kasvaa. Se tarkoittaa myös lempeää, tuoksuvaa ja sopii Simha Rashin syntyneille ja Magha -tähdille.

46. ​​Nandhika:

Nandhika tarkoittaa onnellisia ja iloisia naisia, toinen nimi myös jumalatar Lakshmille. Se on ihanteellinen Vruschika Rashille ja Anuradha Nakshatralle. Tämä tunnetaan jumalatar Lakshmin nimet tamiliksi.

47. Nishidha:

Nishidha on toinen nimi rakkaalle jumalattarellemme ja on hyvä mennä niille, jotka ovat syntyneet Vruschika Rashissa ja Anuradhan tähtimerkissä.

48. Padmavathi:

Padmavathi tai Padmawathi on trendikäs perinteinen intialainen nimi, jolla on kauniit merkitykset ja merkitykset. Se tarkoittaa jumalatar Lakshmin ja myös Lotuksen kanssa asuvan henkilön epithettiä. Se on ihanteellinen Kanya Rashin ja Uttara Phalgunin tähdille. Muita vastaavia nimiä ovat Padma, Padmaja.

49. Parthavi:

Parthavi tai Parthvi on tuleva moderni nimi, joka löytyy pääasiassa Pohjois -Intiasta. Se tarkoittaa maan tytärtä. Se sopii Kanya Rashin ja Uttara Phalgunin tähdille.

50. Prakrithi:

Prakrithi tarkoittaa luontoa. Se tarkoittaa myös jumalatar Lakshmia. Rakastamme tätä merkityksellistä modernia ja harvoin löydettyä nimeä, joka on ihanteellinen Kanya Rashille.

51. Pranshi:

Pranshi on jumalatar Lakshmin moderni nimi ja se on myös harvinaista. Se sopii Kanya Rashi naisille. Tämä on kaunis jumalatar Lakshmi, joka alkaa kirjaimella P.

52. Priyangi:

Priyangi on toinen nimi rakkaalle Jumalattarellemme, ja se on sopiva ja osuva nimi Kanya Rashin syntyneille.

53. Ragini:

Raagini tai Ragini on perinteinen mutta kaunis ja klassinen nimivalinta, joka ei voi koskaan poistua muodista. Se tarkoittaa melodiaa, musiikkia ja myös muuta nimeä Jumalattarellemme. Se on ihanteellinen Tula Rashin syntyneille ja Chitra -tähdille.

54. Rea:

Rea tai myös kirjoitettu Rhea ja Ria, tarkoittavat siro ja jumalatar Lakshmi. Tämä on lyhyt ja söpö moderni nimi tytöille, osuva ja sopiva Tula Rashin ja Swathi nakshatran asukkaille.

55. Saanvi:

Saanvi tai Sanvi tarkoittaa henkilöä, jota aina seurataan ja palvotaan. Tämä viittaa myös rakkaaseen jumalattareemme. Se on moderni ja silti kaunis ja mielekäs nimi, jolla on myös harvoin löydetty suuntaus. Se sopii Kumbha Rashi- ja Sathabhisham -tähdille. Muita nimimuunnelmia ovat myös Sanvika tai Saanvika.

56. Samrudhi:

Se on toinen nimi jumalattarellemme ja se on ihanteellinen Kumbha Rashi- ja Sathabhisham -tähdille. Nimi tarkoittaa myös onnea, rikkautta, onnea ja vaurautta.

57. Shrija:

Sreeja tai Shrija tarkoittaa luovaa tai rikkautta omaavaa. Se on meidän oma suosikki jumalatar ja myös lyhyt ja suloinen nimivalinta. On hyvä mennä Kumbha Rashiin ja Sathabhisham nakshatraan.

58. Varda:

Varda tarkoittaa jumaluutta. Se tarkoittaa myös henkilöä, joka antaa siunauksia ja toisen nimen jumalatar Lakshmille. Pieni lapsi, joka on syntynyt Vrishabha Rashissa ja Rohinin nakshatrassa, sopii tähän nimeen. Rakastamme tätä jumalatar Lakshmin nimien joukossa, joka alkaa V: llä. Se on myös ainutlaatuinen ja kaunis.

59. Vimudha:

Vimudha on erittäin merkityksellinen nimi, joka tarkoittaa jotakuta, joka on houkutteleva kohteliaisuudella tai joka vangitsee muita heidän hyvyydellään. Se on paras Vrishabha Rashin ja Rohinin tähdille.

60. Yesaswi:

Yesaswi tai Yeshasvi tarkoittaa menestyvää henkilöä. Se on toinen nimi Lakshmi Devi Ji: lle ja on ihanteellinen perinteinen nimivalinta Vruschika Rashin ja Moola Nakshatran asukkaille.

Kaksoisnimi -ideoita jumalatar Lakshmin tyttövauvojen nimille:

Jos sinulla on kaksosia, olemme järjestäneet tämän myös sinulle. Tarkastellaan ihanimpia ja kauniimpia kaksoisnimi -ideoita ja -vaihtoehtoja, joilla on merkitys jumalatar Lakshmi Devin suuntaan.

61. Aghirna – Ayudha:

Aghirna tarkoittaa sanskritin kielellä jotakuta, joka on rakastettava ja siunaa kaikkia. Ayudha, kuten nimestä voi päätellä, viittaa johonkin kullasta tehtyyn. Molemmat ovat ihanteellisia perinteisiä kaksoisvauvojen nimivalintoja jumalatar Lakshmille. Rakastamme tätä paria jumalatar Lakshmin nimien joukossa, jotka alkavat A: lla.

62. Chakrika – Chaturbhuja:

Niille, jotka etsivät hyvin perinteisiä tyttövauvojen nimiä kaksoisideoille, nämä ovat sopivia. Chakrika tarkoittaa jumalattarta, jolla on jumalallinen pyörä, ei kukaan muu kuin jumalatar Lakshmi Mata. Chaturbhuja tarkoittaa henkilöä, joka on voimakas ja kova, vahva.

63. Dhanya – Dhrithi:

Dhanya tarkoittaa vaurautta ja vaurautta. Dhrithi on rohkeutta, hyveellisyyttä ja moraalia. Molemmat ovat lyhyitä ja söpöjä nykyajan nimivalintoja ja ideoita.

64. Dhritansha – Dvimatra:

Näitä löytyy harvoin, ja ainutlaatuiset nimet symboloivat jumalatar Lakshmiamme. Dritansha tarkoittaa rohkeutta, joka on jumalatar Lakshmin toinen nimi. Dvimatra tarkoittaa kaksinkertaisia ​​siunauksia tai rukouksia.

65. Mantrini – Manushi:

Molemmat ovat jumalatar Lakshmin muita nimiä sanskritin kielillä ja ainutlaatuisia ja kauniita sopimaan nykyaikaisille uuden sukupolven lapsille.

66. Narayani – Navadurga:

Molemmat ovat hyvin perinteisiä mutta ajattomia ja aina trendikkäitä perinteisiä intialaisia ​​kotitalouksien nimiä. Molemmat tarkoittavat vain jumalatar Lakshmia. Nämä ovat perinteisiä jumalatar Lakshmin nimiä, jotka alkavat N: llä.

67. Shaurya – Shaya:

Nimi Shaurya merkitsee voimaa ja kovaa. Shaya tarkoittaa ihmistä, joka on rakastettava ja vauras. Nämä ovat moderneja nykyaikaisia ​​nimiä, jotka sopivat ihanteellisesti jumalatar Lakshmille vauvan kaksostytöille. Nämä ovat kauniita jumalatar Lakshmin nimien joukossa, alkaen S: stä.

68. Varidha – Vayuga:

Varidha tarkoittaa voimakasta ja loputonta tai rajatonta sanskritin kielillä. Vayuga tarkoittaa energiaa tai jotakuta, jolla on jumalallinen voima. Nämä ovat täydellisiä jumalatar Lakshmin nimiä tyttövauvalle sanskritissa.

69. Sanvitha – Sriya:

Sanvitha tarkoittaa rikkautta, vaurasta ja suotuisaa, joka symboloi jumalatar Lakshmi Devia. Se on Lakshmi Devin moderni nimi. Sriya tarkoittaa myös samaa, ja nämä ovat ihanteellisia Kumbh Rashi -tytöille.

70. Taruni – Vaaruni:

Taruni tarkoittaa nuorta naista. Vaaruni tarkoittaa henkilöä, jolla on Varunan voima. Molempia nimiä käytetään vaihtokelpoisesti myös Lakshmi Mata Ji: lle, ja ne ovat ihanteellisia lyhyille ja kauniille kaksosetyttövauvan nimi -ideoille.

Toivomme, että nautit näiden kauniiden jumalatar Lakshmin tyttövauvojen nimien ideoiden tutkimisesta. Jos pidät mielekkäästä ja perinteisestä nimestä, entä nämä. Ne sopivat kenelle tahansa parhaiten. Kerro meille, mistä nimestä pidit eniten; haluamme myös kuulla ajatuksiasi.

Vastuuvapauslauseke:

Kaikilla yllä annetuilla nimillä on merkityksensä Intian maata koskevan kontekstin mukaan. Nämä merkitykset ja symbolit voivat muuttua eri kulttuurien, maiden, alueiden ja kielten mukaan. Suosittelemme, että teet laajan tutkimuksen ennen kuin ymmärrät nimen eri tulkinnat. Huomaa lisäksi, että tämä on vain informatiivinen opas vauvan nimi -ideoista ja valinnoista; kirjoittaja ei ole vastuussa mistään virheistä tai ristiriidoista.