Magha Nakshatran vauvanimet: 60 ainutlaatuista nimivaihtoehtoa

Me kaikki haluamme antaa lapsillemme parhaat nimet; tiedämme, kuinka erityinen heidän paikkansa on sydämessämme ja että haluamme heille parasta. Jos haluat nimetä lapsesi hindulaisen astrologian ja kuun tähdistöjen, nakshatrien mukaan, olemme täällä auttamassa sinua. Magha nakshatran vauvojen nimet – erityisesti niille vauvoille, jotka ovat syntyneet nakshatran alla!

magha nakshatra vauvojen nimet

Tässä vauvojen nimisarjassa, nakshatrasin mukaan, katamme mielekkäät, ihanat, kauniit ja ainutlaatuisimmat nimet tällä vuosituhannella syntyneille lapsille. Mennään eteenpäin ja tutkitaan lisää vauvojen ihanista Magha nakshatra -nimistä tänään.

Magha Nakshatra ja ominaisuudet:

Magha nakshatra tarkoittaa loistoa ja hyväntahtoisuutta. Tämän nakshatran alla syntyneiden sanotaan olevan erittäin vakavia työsitoumuksissaan, osallistuvat ratkaisevaan toimintaan ja ovat myös hyvin uskonnollisia. He ovat onnellisia olentoja ja erittäin ahkeria olentoja. He ovat molemmat anteliaita perheitä, mutta täyttävät kuitenkin hyvin velvollisuutensa työelämässä.

Magha nakshatra vaihtelee 0,00 – 13,20 asteen välillä leijonamerkissä. Eläimen nimi on urosrotta ja se kuuluu leijonan horoskooppimerkille. Mennään nyt eteenpäin ja katsotaan parhaat ja ihanteelliset nimet Magha Nakshatra -vauvoille.

Magha Nakshatra Vauvojen nimi Aloituskirje/tavu:

Jos tyttövauvasi tai poikasi syntyy Magha Nakshatran alla, pidetään suotuisana ja hyvänä, jos heidän nimensä alkaa Ma, Maa, Mi, Mee, Mu, Me. Jos haluat nähdä padan mukaan, niin;

Magha Nakshatran 1. pada -nimet alkavat Ma: lla.

Magha Nakshatran toisen pada -nimet alkavat Minulla.

Makha Nakshatran 3. pada -nimet alkavat Muilla.

Magha Nakshatran 4. pada -nimet alkavat Minulla.

Magha Nakshatran vauvojen nimet ja niiden merkitykset 2020:

Nyt sitä mennään; Olemme koonneet luettelon ihanista ja merkityksellisimmistä Magha Nakshatra -vauvanimistä tässä tähdessä syntyneille lapsille. Tutkitaan niitä yhdessä.

Magha Nakshatran poikien nimet:

1. Maahir:

Aloitetaan ainutlaatuisella ja ihastuttavalla modernilla pojanpojan nimellä. Maahir tarkoittaa rohkeaa ihmistä. Nimi tarkoittaa myös vaihtoehtoisesti asiantuntijaa tai ammattilaista. Rakastamme molempia merkityksiä.

2. Maadhav:

Maadhav on yleinen nimi Intiassa. Se on kuitenkin ikivihreä ja klassinen nimivalinta, joka ei koskaan mene pois muodista. Maadhav tarkoittaa Herra Krishna. Toisaalta Maadhav symboloi myös suloista ihmistä

3. Maadesh:

Madhesh tai Maadesh tarkoittaa Lord Sivaa. Tämä on toinen nimi Jumalalle Sivalle, joka on maan hallitsija. Se on moderni mutta kaunis ja mielekäs nimi poikavauville.

4. Maalav:

Jos haluat harvinaisen nimenvalinnan, Maalav voi olla ihanteellinen. Maalav on hevosenhoitaja. Toisaalta on myös musikaali Raag nimeltä Maalav.

5. Maanas:

Maanas on kaunis ja taiteellinen nimi poikavauville. Manas tai Maanas tarkoittaa tarkkaavaista sielua tai loistavaa sielua. Tämä Magha -tähden pojan nimi tarkoittaa myös älyä, iloista henkilöä ja oivaltavaa henkilöä.

6. Maanav:

Maanav on kaunis ja kaunis kuuloinen nimi. Manav tarkoittaa nuorta miestä tai arvokasta olentoa. Se tarkoittaa myös ihmiskuntaa.

7. Maanik:

Maanik on suosittu Pohjois -Intian nimi, joka on ajaton poikien nimeämiselle jo nyt. Se tarkoittaa helmiä tai kunnioitettua henkilöä. Nimi tarkoittaa myös Ruby. Toinen muunnelma tästä Magha Nakshatran nimestä pojalle on Manikya.

8. Maandav:

Maandav on harvinainen ja virkistävä nimivalinta niille, jotka haluavat harvinaisen ja hyvin epätavallisen nimen. Se tarkoittaa sopivaa ja pätevää olentoa. Se on peräisin hindin kielestä.

9. Maanvir:

Maanvir on rohkea sydän. Nimi on peräisin hindin kielestä ja on hyvin ainutlaatuinen ja uusi nimi meille kaikille.

10. Maargit:

Maargit on ainutlaatuinen nimi, ja monet eivät ole kuulleet sitä tähän mennessä. Se tarkoittaa haluttua tai tarvittavaa henkilöä. Merkitys on kaunis, eikö totta! Tämä on yksi ainutlaatuisista Magha Nakshatran miespuolisten vauvojen nimistä.

11. Madan:

Rakastamme nimeä, Madan! Madan on mies täynnä rakkautta, kauneutta ja intohimoa. Vaihtoehtoisiin merkityksiin kuuluu myös miellyttävä oleminen tai amor. Rakastamme kaikkia merkityksiä ja se on lyhyt, yksinkertainen valinta poikavauville.

12. Madanmohan:

Nimi alkaa Madanilla ja tarkoittaa silti houkuttelevaa ja rakastettavaa henkilöä. Jos haluat toisen muunnelman, jolla on sama merkitys, Madanapal on myös loistava Magha Nakshatra -poikavauva.

13. Madheswaran:

Voidaan myös kirjoittaa Madeswaraniksi; se tarkoittaa Herra Sivaa. Nimi on peräisin Eeswaran merkityksestä koko maailmalle.

14. Madhanraj:

Madhanraj tarkoittaa kauneutta. Se on yksinkertainen, lyhyt ja söpö nimi poikavauville.

15. Madhu:

Madhu on myös varsin vanha ja vanha nimi poikavauville, ja se on trendi sukupolvien ajan. Se on kuitenkin edelleen klassinen nimi monille vanhemmille. Madhu tarkoittaa hunajaa tai viehättävää henkilöä.

16. Madhudeep:

Madhu on yleinen nimi, mutta jos haluat makean merkityksen, mutta jolla on ainutlaatuinen nimi, Madhudeep voi olla ihanteellinen. Madhudeep tarkoittaa rakkauden jumalaa.

17. Madhukanta:

Nimi Madhukanta on johdettu hindin ja sanskritin kielistä, mikä tarkoittaa kuuta. Nimi symboloi myös säteilyä, hehkua ja kauneutta. Tämä on erittäin viehättävä Magha Nakshatra sanskritin nimi.

18. Madhukiran:

Tässä on toinen nimivaihtoehto ja valinta. Madhukiran tarkoittaa makeaa sädettä. Tämä on peräisin hindin ja sanskritin kielistä.

19. Madhur:

Madhur on lyhyt ja söpö kaunis kuulostava nimi, jossa on nykyaikaisia ​​merkityksiä. Se tarkoittaa makeaa tai melodista. Toinen nimen kirjoitusasu on Madur.

20. Magadh:

Magadh on peräisin hindutekstistä, joka on Yadun poika. Se on uusi nimi, mutta sillä on perinteinen merkitys.

21. Megan:

Jos haluat täysin ihanan ja viehättävän modernin kuuloisen nimen, tämä ainutlaatuinen on aivan uskomaton. Megan tarkoittaa helmiä. Se symboloi myös arvokasta ja ihanaa. Toinen muunnelma nimestä on Meghan.

22. Mihan:

Mihan tai Mihaan on loistava tai mies, jolla on hyviä ominaisuuksia. Nimi tarkoittaa myös pilviä.

23. Mihir:

Mihir on lyhyt ja ihanan kuuloinen yleinen nimi, mutta siinä on klassinen tunnelma. Nimi Mihir tarkoittaa aurinkoa. Toinen muunnelma nimestä on Mihit, joka tarkoittaa myös aurinkoa.

24. Munal:

Munal tarkoittaa henkilöä, joka omistaa tai antaa jotain. Nimen alkuperä ei ole vielä selvillä. Se on kuitenkin kauniisti moderni ja harvinainen nimi kokeiltavaksi.

25. Murad:

Murad tarkoittaa halua tai tahtoa. Jos pidät runoutta tai taidetta, Murad -nimi voi yhdistää sinut hyvin. Se on melko lumoava nimi poikavauville.

Magha Nakshatra -tyttöjen vauvojen nimet:

26. Maala:

Maala on hyvin perinteinen hindulainen tyttövauvan nimi. Nimi Maala sanskritissa ja useilla intialaisilla kielillä tarkoittaa seppele.

27. Maanasa:

Manasa tai Maanasa tarkoittaa mielessä syntynyttä henkilöä. Se on yksi suosituimmista mutta ihanista nimistä Etelä -Intian osavaltioissa. Tämä on yksi suosikki Magha Nakshatra -nimistämme tytölle.

28. Mansavi:

Maanasvi tai manasvi tarkoittaa hellyyttä tai hellyyttä. Tämä on kaunis ja nuorekas tyttövauvan nimi, joka on peräisin sanskritin kielestä.

29. Maandhari:

Mandhaari tarkoittaa kunnioitettavaa henkilöä. Nämä Magha Nakshatran naisnimet ovat jälleen Etelä -Intian kielistä, eikä se ole yleinen nimi toistaiseksi.

30. Maansi:

Maansi on lyhyt ja söpö kuulostava kaunis nimi. Nimi Maansi tarkoittaa älyllistä. Se on myös toinen nimi jumalatar Saraswathille. Nimi on suosittu sekä Pohjois- että Etelä -Intian osavaltioissa.

31. Maanvi:

Maanvi on ainutlaatuinen ja harvinainen tyttövauvan nimi. Nimi Maanvi tarkoittaa tyttöä, jolla on ihmisyyttä. Se tarkoittaa myös henkilöä, jolla on kaikki ihanteet ja hyvät ominaisuudet. Nimi on peräisin sanskritin kielestä.

32. Maanyata:

Maanyata on kaunis nimi, jota enimmäkseen seuraavat pohjois -intiaanit. Hindin kielestä peräisin oleva Maanyata tarkoittaa periaatteita.

33. Madhavi:

Madhavi Telugussa ja Etelä -Intian osavaltioissa on yleinen nimi. Se tarkoittaa ryömiä kauniilla ja kauniilla kukilla. Tämä on yleinen mutta söpö Magha -tähden tyttöjen nimi.

34. Madhubala:

Madhubala tarkoittaa suloista pikkutyttöä. Nimi on ihana ja kuuluisa jo tunnetun intialaisen sankaritar vuoksi.

35. Madhumika:

Madhumika tarkoittaa voimaa, henkisyyttä ja onnea. Nimi ei ole yleinen, mutta sillä on kaunis merkitys, joka havaitaan Etelä -Intian osavaltioissa.

36. Madhura:

Madhura tarkoittaa kirjaimellisesti sokeria. Nimi symboloi myös makeaa henkilöä tai sokeria kuin henkilö. Nimi on kaunis merkitykseltään ja on yleinen nimi.

37. Mahati:

Mahati tai Mahathi tarkoittaa suurta olentoa tai suurta sielua. Nimi on kirjaimellisen sanskritin kielen sanan mahati merkitys.

38. Mahiya:

Mahiya on harvinainen ja harvinainen nimi tyttövauvoille. Se tarkoittaa onnea ja iloa. Nimi itsessään on iloinen ja ihana merkitys, eikö niin? Tämä on Magha Nakshatra 1st pada -nimi.

39. Maithreyi:

Maithreyi tai Maitreyi tarkoittaa henkilöä, joka on ystävällinen muiden kanssa. Nimi on peräisin sanskritin sanasta Maithri, joka on ystävä.

40. Malari:

Malar muutamilla Etelä -Intian kielillä tarkoittaa jasmiinia. Nimi on harvinainen eikä yleisesti löydetty, mutta ääntäminen on lyhyt ja kaunis kuulostava. Se on kaunis molemmissa.

41. Mayuri:

Mayuri tarkoittaa riikinkukkoa tai peahenia. Nimi on kaunis sekä merkitykseltään että kauniilta sanamuodoltaan. Se on peräisin intialaisista kielistä. Tämä on myös yleinen Magha Nakshatra -nimi Telugussa.

42. Meehika:

Meehika tarkoittaa sumua tai sumua. Nimi on kuuluisa pohjois -intialainen tyttövauvan nimi, mutta silti klassinen ja ajaton merkitys.

43. Meenal:

Meenal on harvinainen ja ainutlaatuinen tuore nimi tyttövauvalle. Se tarkoittaa helmiä tai timanttia. Tämä on ainutlaatuinen ja uusi Magha Nakshatra Simha rasi -vauvanimi.

44. Meghana:

Meghana tai jopa Megha tarkoittaa pilviä. Nimi on ihana ja yleinen nimi, mutta me rakastamme ääntä ja merkitystä. Mitä mieltä sinä olet? Se on peräisin sanskritin kielen jälkeen.

45. Mira:

Mira, tai jopa voidaan kirjoittaa Meeraksi, on Krishnan palvoja ja runoilija. Nimi tarkoittaa myös vaihtoehtoisesti merta ja rajaa. Se on melko intensiivinen nimen merkitys.

46. ​​Misha:

Misha tarkoittaa onnellista ihmistä koko elämän ajan. Tämä on uusi ja nykyaikainen nykyaikainen nimi, joka löytyy nyt Pohjois-Intian osavaltioista.

47. Mithriya:

Mithriya on moderni nimi ja ainutlaatuinen. Jos haluat nimen, joka ei ole lainkaan yleinen, tämä voi olla hyvä valinta. Mithriya tarkoittaa osaavaa.

48. Mughda:

Mughda tai Mughdha on yleinen telugu Magha nakshatra -vauvan nimi. Mughdha tarkoittaa loitsua. Nimi on varsin kaunis ja viehättävä merkityksessään.

49. Mukti:

Mukti tai Mukthi tarkoittaa pelastusta. Se symboloi myös vapautta elämästä. Se on erittäin intensiivinen ja luova nimi, jota ei yleensä löydy.

50. Mudrika:

Mudrika tarkoittaa rengasta. Nimi symboloi myös leimaa tai ilmaisua. Sillä on useita merkityksiä, viehättävä ääntäminen ja silti harvinainen nimi.

Unisex Magha Nakshatra Vauvan nimet:

51. Mittal:

Mittal on sekä poikavauva että tyttövauva Magha Nakshatran alla. Nimi Mittal tarkoittaa ystävällistä olentoa.

52. Murali:

Murali on jälleen unisex -nimi, vaikka useimmiten löydämme sen poikien puolelta. Se tarkoittaa huilua, joka on nimetty Lord Krishnan huilulaulujen mukaan.

53. Meghan:

Meghan on jälleen pojan ja tytön nimi. Nimi Meghan tarkoittaa helmeä. Se symboloi myös arvokasta ja kaunista olentoa.

54. Manu:

Nimi Manu on ainutlaatuinen ja harvinainen, mutta se voi olla ihanteellinen sekä poikavauville että tytöille. Manu on ihmisten isä ja perustaja. Toisaalta se tarkoittaa myös viisasta, viehättävää, älykästä ja koko maan hallitsijaa.

55. Mahira:

Mahira on sekä poikavauva että tyttö, unisex -nimi. Se tarkoittaa henkilöä, joka on asiantuntija tai korkea taito. Nimi tarkoittaa myös voimakasta tai lahjakas ihmistä.

Magha Nakshatran vauvojen nimet kaksosille:

56. Maalavi – Maalika:

Maalavi on prinsessa. Se on myös raagin nimi musiikkitieteessä. Maalika puolestaan ​​tarkoittaa seppele, tytär ja jasmiini. Nämä ovat kauniita kaksosvauvojen tyttöjen nimiä, jotka alkavat maa.

57. Maandav – Maandavi:

Maandav ja maandavi tarkoittavat molemmat järjestelmänvalvojaa tai pätevää henkilöä. Nämä ovat ystävyys- ja rhyming -poikien ja tyttöjen nimiä.

58. Madhukanth – Madhuja:

Madhukanth tai Madhukant tarkoittaa kuuta. Se tarkoittaa myös valaistusta, hehkua ja hehkua. Madhuja puolestaan ​​tarkoittaa makeaa tai hunajasta tehtyä henkilöä. Nämä ovat kaksoispoikavauvan ja tytön nimen valintoja.

59. Mishrak – Mishti:

Mishrak tarkoittaa Indrasin paratiisipuutarhaa. Mishti sen sijaan on suloinen henkilö tai makea nimi. Molemmat ovat harvinaisia ​​ja ainutlaatuisia kaksoispoika- ja tyttönimi -ideoita.

60. Murthy – Muruga:

Jos olet perinteinen ja uskonnollinen henkilö ja haluat lapsillesi perinteisiä nimiä, nämä ovat hyviä. Murthy on epäjumala tai hyvä herra. Muruga on jälleen Jumalan nimi. Nämä ovat täydelliset kaksoispoikien nimivalinnat.

Toivomme, että nautit tutkimalla näitä ihania ja merkityksellisiä MaaghaNakshatra -vauvojen nimiä. Ne ovat kaikki ihania, kauniita ja merkityksellisiä omalla tavallaan. Kerro meille, mistä nimestä pidit; rakastamme kuulla sinusta.

Vastuuvapauslauseke:

Edellä mainittujen vauvojen nimet ja merkitykset voivat vaihdella eri kulttuurien, alueiden ja kansallisuuksien mukaan. Tarkista aina ja tutki perusteellisesti, ennen kuin viimeistelet vauvan nimen.