15 Must-Try-verhopidikettä kuvilla (2021)

Pienten asioiden tarkkuudella on olennainen merkitys talosi sisätilojen ulkonäössä. Tässä verhotelineiden mallit tulevat kuvaan. Vaikka näennäisesti merkityksetön, oikean verhotelineen valinta ei vain pidä verhoasi paikallaan, vaan lisää ainutlaatuisen, hienostuneen ilmeen vaatimattomaan kotiin. Lue lisätietoja tämän artikkelin 15 uusimmasta verhotelineestä.

Uusimmat verhotelineet

Erilaisia ​​verhotelineiden malleja:

Verhonpitimen värillä, muodolla ja koolla on tärkeä rooli talosi täydellisessä ulkoasussa. Tässä on luettelo erilaisista verhotelineistä:

  • Yhden verhon pidike: Kuten nimestä voi päätellä, tämäntyyppiset pidikkeet sopivat parhaiten, kun haluat ripustaa yhden verhon.
  • Kahden verhon pidike: Tämäntyyppiset verhotelineet antavat sinulle suunnittelijan ilmeen pitämällä kahta verhoa eri korkeuksilla.
  • Keskitukiverhon pidike: Jos sinulla on yli 60 tuuman ikkuna, tämäntyyppiset pidikkeet ovat täydellinen vaihtoehto.
  • Kyynärpääverhot: Tämäntyyppiset pidikkeet auttavat sauvaa kohdistumaan seinän kulman mukaan. Jos sinulla on useita kulmia oleva seinä, tämä on täydellinen vaihtoehto sinulle.
  • Säädettävä verhoteline: Kuten nimestä voi päätellä, tämäntyyppiset pidikkeet auttavat sopeutumaan vastaavasti mihin tahansa ikkunaan.
  • Ei-pora verhonpidike: Nämä verhotelineet sopivat parhaiten, kun et halua pilata seinää työntämällä siihen reikiä.

Parhaat verhotelineet Intiassa:

Tässä on 15 yksinkertaista ja modernia verhojen pidikettä, joissa on kuvia. Katsotaanpa niitä.

1. Puiset verhotelineen suunnittelu:

Puinen verhonpidike

Puu on materiaali, joka ei koskaan mene muodista. Jos etsit kustannustehokasta ja suoraviivaista tapaa pitää verhot, puinen verhoteline on täydellinen valinta. Tämä yksinkertainen pidike on helppo asentaa ilman monimutkaisia ​​koristeita, ja se sopii kaikkiin verhotankoihin. Verhojen asettamisesta tulee melko yksinkertaista yksinkertaisen suunnittelun vuoksi.

2. Muoviset verhotelineet:

Muoviset verhotelineet

Muoviset verhotelineet ovat paras vaihtoehto, jos etsit kevyttä materiaalia, jolla on yksinkertaiset suunnitteluominaisuudet. Näitä pidikkeitä voidaan käyttää pitkään ja ne ovat melko halpoja. Näitä pidetään edullisena ja kestävänä vaihtoehtona, jolla on lujuus pitää verhotangot tehokkaasti. Näiden verhojen pidikkeiden lisäominaisuus on helppokäyttöisyys.

3. Metalliverhon haltijan mallit:

Metalliverhon haltijan mallit

Metalliverhotelineet ovat paras vaihtoehto, jos etsit talon sisustukseen maalaismaista viimeistelyä. Tämän pidikkeen terävässä päässä on pallo, joka ulottuu kauniisti. Eleganssin lisääminen ilman karkeita koristeita on näiden metallipidikkeiden paras ominaisuus. Kuparipinnoite parantaa sitä entisestään ja sopii kaikkiin verhotankoihin.

4. messinkiverhon pidikkeet:

Messinkiverhon pidikkeet

Näiden messinkiverhojen hienostunut viimeistely ei vain lisää talosi kauneutta vaan myös antaa tyylikkään ilmeen ikkunoillesi. Luotettavuus on messinkimateriaalin ratkaiseva piirre, joten sitä käytetään ovenkahvien, verhotankojen jne. Valmistamiseen. Ne ovat myös kestäviä, joten osto kestää pitkään..

5. Koristeellinen verhoteline:

Koristeellinen verhonpidike

Jos tyyli on sitä mitä etsit, koristeelliset verhotelineet ovat täällä vaikuttuneita. Näiden pidikkeiden koriste-elementtiä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Näiden pidikkeiden ainutlaatuisia malleja, jotka on valmistettu monista materiaaleista, on saatavilla markkinoilla, jotka voidaan helposti sisällyttää sisustukseen. Nämä ovat täydellisiä moderneja verhojen pidikkeitä, jotka eivät ole vain kauniita katsella, vaan antavat kodillesi miellyttävän viimeistelyn.

6. Kultaverhon haltijat:

Kultaiset verhonpitimet

Kultaiset verhotelineet ovat täydellinen valinta ihmisille, jotka rakastavat sisustaa talonsa kuninkaallisesti. Se on edullinen tapa muuttaa yksinkertainen huone kauniiksi tilaksi. Kirsikka päällä on timantin näköinen pallo, joka viimeistelee kuninkaallisen ilmeen. Se ei vain pidä verhotangot tehokkaasti, vaan antaa keisarillisen viimeistelyn mihin tahansa tilaan, mikä tekee siitä yhden parhaista verhotangon pidikkeistä.

7. Teräsverhotangon haltijan mallit:

Teräsverhotangon haltijan mallit

Ruostumaton teräs on yksi suosituista materiaaleista, joita käytetään monissa laitteissa, mutta tiesitkö, että niissä on myös verhotangot? Joo! Ruostumattomasta teräksestä valmistetut verhotelineet on suunniteltu yksinkertaisesti, mutta niiden kiiltävä pinta tekee niistä houkuttelevia. Verhonpitimessä on ruuvit, jotka auttavat pitämään tangon paikallaan, ja sauvan luistamisen mahdollisuus on huomattavasti pienempi.

8. Kulmaverhon haltija:

Kulmaverhon haltija

Kulmaverhon pidike on yksi markkinoilla olevista tyypeistä, joka voi tehdä kaksi asiaa yhdellä laukauksella. Sitä käytetään parhaiten, kun haluat sijoittaa verhot ikkunoihin, joissa on kulmia. Tällä tavalla voit laittaa tangot kahdelle ikkunalle yhdellä sauvapidikkeellä. Tämä on täydellinen valinta koteihin, joissa on paljon L-muotoisia ikkunoita. Saatavilla on ruuveja, joiden avulla se kiinnitetään helposti seinälle.

9. Sinisen verhon sauvan pidikkeet:

Sininen verhotangon pidike

Värien koordinointi on saamassa suosiota ihmisten keskuudessa, jotka haluavat sisustaa kotinsa tietyllä tavalla. Siniset verhotangonpitimet ovat täydellinen vaihtoehto sisustamaan talonsa joko sinisen ympärille tai vastaamaan väriä. Se voidaan helposti kiinnittää seinään ruuveilla, ja saatavilla on toinen ruuvi, joka pitää verhotangon paikallaan.

10. Yksinkertainen verhoteline:

Yksinkertainen verhotelineen muotoilu

Vaikka nämä saattavat näyttää yksinkertaisilta, se on yksi parhaista verhotelineistä, johon mahtuu kaksi verhotankoa samanaikaisesti. Sitä voidaan käyttää muta-tarkoituksiin, ja näiden pidikkeiden kaksinaisuus tekee niistä erittäin ainutlaatuisia. Yleensä valmistettu takorautasta tai tulesta, näihin pidikkeisiin mahtuu kahdenlaisia ​​verhomateriaaleja, jotka parantavat talosi ulkoasua.

11. Fancy verhotangon pidikkeet:

Upeat verhotangon pidikkeet

Upeat verhotelineet ovat täydellinen valinta ihmisille, jotka pitävät talonsa omituisesta viimeistelystä. Valitse makusi mukaan, verhon väri tai kodin sisustus. Suunnittelun yksinkertaisuus tekee niistä sopivia mihin tahansa kotiin ja on erittäin helppo asentaa.

12. Maalaismainen verhotangon pidike:

Maalaismainen verhotangon pidike

Maalaismainen ilme on nousussa, ja sisustus säilyttää suurimman osan talon luonnollisista piirteistä. Maalaismainen verhotangon pidike sopii täydellisesti tällaisiin koteihin. Muuttumaton raakapuu on täydellinen esimerkki vaivattomasta esteettisyydestä, joka kaunistaa hillittyjä sävyjä. Tämä on mukava sisustus, joka sopii helposti mihin tahansa talon huoneeseen.

13. Säädettävät verhotangon pidikkeet:

Säädettävä verhotangon pidike

Säädettävät verhotangon pidikkeet tunnetaan parhaiten säädettävyydestään ja ne on valmistettu takorautasta. Tarvikkeista riippuen voit käyttää näitä pidikkeitä minkä tahansa kokoisille ikkunoille säätöalueella. Näiden verhotelineiden pitkä kestävyys tekee siitä yhden parhaista vaihtoehdoista pitkäaikaiseen käyttöön. Pistorasiassa oleva ruuvi auttaa pitämään verhotangon paikallaan liukumatta pois

14. Norsun verhotangon pidikkeet:

Elefantti verhotangon pidikkeet

Jos etsit kuninkaallista ilmettä asuinalueellesi, nämä antiikkiset verhotangon pidikkeet ovat täydellinen valinta. Vaikka nämä haltijat voivat käsitellä vain yhtä verhoa, kultainen viimeistely ja kaunis elefanttisuunnittelu antavat talollesi kauniin viimeistelyn. Näiden haltijoiden monimutkainen suunnittelutyö ja tyylikäs viimeistely tekevät siitä oikean valinnan mihin tahansa perinteiseen tilaan.

15. Kotitekoinen verhoteline:

Kotitekoinen verhonpidike

Jos rakastat näpertelyä, tämä kotitekoinen verhotangon pidike sopii sinulle parhaiten. Yksinkertainen muotoilu on helppo asentaa ja on erittäin edullinen. Verhotelineen ja tangon materiaalien raaka tunne antaa kotillesi rauhallisen ilmeen. Tämä on täydellinen valinta ihmisille, jotka rakastavat yksinkertaisuutta.

Sisustus on välttämätöntä talosi kauneuden lisäämiseksi. Verhotelineet voivat näyttää yksinkertaisilta, mutta niiden tarjoama apuohjelma verhon pitämisessä pystyasennossa sekä eleganssin lisääminen mihin tahansa talosi huoneeseen tekee niistä ainutlaatuisia. Nämä ovat markkinoiden parhaat verhotelineet, voit valita itsellesi sopivan ilman vaivaa. Kerro meille, miten antamamme tiedot ovat auttaneet sinua!