9 kaunista ja parasta ulkoverhoa kotiin

Verhot eivät ainoastaan ​​lisää huoneesi kauneutta, vaan tarjoavat myös yksityisyyttä. Jos sinulla on onni saada avoin alue, kuten patio, takapiha, kuisti, parveke tai terassi, ulkoverhot ovat ratkaisevassa asemassa yksityisyytesi takaamisessa juhlien ystävien kanssa tai vain rentoutumassa perheesi kanssa.

Uusimmat ja suojaavat ulkoverhojen mallit kotiisi:

Laaja valikoima 9 parasta ulkoverhoa antaa sinulle mahdollisuuden valita tarpeisiisi ja budjettiin sopivat verhot,

1. Taitettavat bambuverhot:

Tämä helposti liukuva sisä- ja ulkoverholevy koostuu kaikista luonnollisista bambulevyistä, jotka on leikattu 1 tuuman polypropeenireunuksella. Jokainen paneeli on 40 tuumaa leveä ja roikkuu kuuden ruostumattomasta teräksestä valmistetun renkaan päällä. Tämä upea ulkokuisti verho ei ainoastaan ​​suojaa sinua kirkkaalta auringonvalolta, vaan tarjoaa myös yksityisyyttä.

2. Varjoisa kulma ilman pimeyttä:

6 jalan ulkokäyttöinen langaton rullavarjostin on valmistettu neulotusta hengittävästä polyeteenikankaasta, joka estää 90% UV -säteistä tummentamatta aluetta. Ne sallivat lämmön ja kosteuden poistumisen ja auttavat säästämään energiaa vähentämällä huoneen jäähdytyskustannuksia.Näissä ulkoterassiverhoissa on lapsiturvallinen kytkinrullamekanismi ja ne kestävät homeita, sieniä ja hometta.

3.Kangasverhot ulkona:

Nämä houkuttelevat kangasverhot ovat akryyliseosta, raskaita mutta kevyitä, paksuus 0,25 ”. Valmistettu värinkestävästä materiaalista ja siinä on pehmeää puuvillakangasta.Nämä ulkoverhot kestävät tahroja, hometta, mätää ja hometta. Säänkestävät nikkelipinnoitetut läpiviennit liukuvat vaivattomasti, mikä helpottaa liikkumista.

4. Aurinkosuoja luonnon ystäville:

Nauti hiljaisista hetkistä aurinkoisina päivinä läpinäkyvien synteettikuitujen aurinkosävyjen läpi. Se vähentää dramaattisesti lämmön kertymistä ja huonekalujen haalistumista estämällä UV-säteet 85%. Nämä ulkoverhousparvekkeet voidaan asentaa metallikehykseen, ja alaosassa olevat ankkurirenkaat antavat sille vakautta. Puhdista se huuhtelemalla se vedellä ja anna sen kuivua.

5. Pelkät patioverhot:

Ihanteellinen valinta nauttimaan näkymästä ja yksityisyydestäsi ovat nämä pehmeät, kevyet läpikuultavat verhot, jotka on valmistettu 100% pehmeästä polyesteristä. Ne ovat valonkestäviä ja sään ja hometta kestäviä. Yleiset kielekkeet sopivat helposti minkä tahansa verhotangon kanssa. Nämä valkoiset ulkoverhot ovat täydellisiä antamaan satumaisen ilmeen puutarhaan, takapihalle, patiolle tai kuistille.

6. magneettinen kiinnitysverho:

Nämä kädet vapaat magneettiverkkoverhot antavat sinun tai lemmikkisi kulkea sen läpi, mutta eivät hyönteisten. Nauti viileästä tuulesta ja unohda ärsyttävät viat. Tehokkaat magneetit auttavat sulkemaan ovenverkon takana. Näissä ulkoterassiverhoissa on magneettiset peukalot keskellä nopeaa automaattista sulkemista varten ja sivut on kiinnitetty ovenkehykseen teipillä.

7. Vedenpitävät terassiverhot:

Vedenpitävät verhot, ihanteellinen valinta verannoille, terasseille ja parvekkeille, jotka antavat sinulle hieman yksityisyyttä. Vedenpitävät ulkoverhot on valmistettu PU -päällystetystä polyesterikankaasta. Houkutteleva ominaisuus on joustava lukitusjärjestelmä, joka estää sen puhaltamisen tuulisissa olosuhteissa. Koristeelliset puiset napit on ommeltu kielekkeisiin.

8. Huippuluokan tietosuoja-aidat:

Muunna terassi tai puutarha -alue ulkohuoneeksi kestävällä vedenpitävällä 300 g / m2 läpikuultavalla polyesterikankaalla, joka antaa sinulle varjon ja intiimin asuintilan ulkona. Ne ovat valonkestäviä, hometta ja kosteutta kestäviä. Ulkoterassiverhoissa on vastaavat kiinnitykset ja ruosteenkestävät pronssiset läpiviennit.

9. PVC -nauhaovet:

PVC -nauhaovet ovat paras valinta kouluille ja lastentarhoille. Nämä ulkoverhot on esivalmistettu eristysominaisuuksilla, jotka auttavat ylläpitämään sisälämpötilaa estämällä ulkona olevan kylmän ilman. Ne vähentävät melutasoa säilyttäen rauhallisen ja hiljaisen ympäristön.

Ulkoverhot antavat meille joustavuuden muuntaa avoin tila mihin tahansa tapahtumaan pitäen sen henkilökohtaisena ja yksityisenä, olipa kyseessä sitten juhla, hiljainen nurkka rentoutumiseen tai vain laiskottelu perheenjäsenten kanssa. Top 9 ulkoverhoa avaa kokonaan uuden ikkunan erilaisista verhoista, joiden avulla voit luoda sinulle erityisen markkinaraon.