9 parasta ruskeaa verhoa uusimmissa malleissa

Ruskeat verhot löytyvät harvoin. Koska on pimeää, harvat käyttävät täysin ruskeaa verhoa. Mutta kun se sekoittuu minkä tahansa vaalean värin kanssa, se muuttuu täysin karismaattiseksi. Ruskea kuvioinen verho näyttää hyvin etniseltä. Ruskea verho korostaa seinää, koska se on kevyt. Ruskealla verholla voi olla erilaisia ​​väri- ja kuvavaihtoehtoja. Ruskean verhon yhdistäminen mihin tahansa vaaleaan väriin antaa miellyttävän ominaisuuden.

Mielenkiintoisia ruskeita verhoja:

Täällä tutkimme muutamia ruskeiden verhojen kuvioita ja malleja, jotka herättävät varmasti kaikkien huomion.

1. 3 -osainen silmukkaverho:

Tämä ruskea ja kermanvärinen verho on kolme osaa, joissa molemmilla puolilla on ruskeat verhot ja niiden välissä on kermanvärinen verho. Kaikki kolme verhoa ovat tavallisia ja yksinkertaisia ​​ilman painatusta. Vaikka se on yksinkertainen, se tarjoaa raikkaan ilmeen.

2. Ruskea raidaverho:

Tämä suklaanruskea verho koostuu pystysuorista leveistä raidoista. Näiden raitojen luomiseen käytetään kolmea eri ruskean sävyä. Ikkunan pitkä verho liioittelee koko huoneen tilaa ja näyttää kauniilta.

3. Kolmion ruskea verho:

Tämän tummanruskean verhon päällä on kolmio. Koko verho on koristeltu kolmionmuotoisella ruskealla verhokankaalla. Tämä kolmion muotoinen verho roikkuu pitkän ruskean verhon päällä, joka sopii koko tumman väriseen huoneeseen. Näistä verhoista saat ylellisyyttä olohuoneeseesi.

4. Vintage ruskea verho:

Se on selkeä vaaleanruskea verho, jossa on kukkakuvio tummaa sävyä. Jokainen voi helposti nähdä tämän verhon läpi eikä voi suojata myös auringonvalolta. Tämä vaaleanruskea sävy on vintage -tyyli ja se on sidottu valkoisella narulla keskeltä.

5. Kasvitieteellinen ruskea verho:

Se on suihku kylpyamme vihreä ja ruskea verho, jossa perusväri on vihreä. Verhon lehdet ovat valkoisia ja ruskeita. Suurin verhoalue on peitetty lehtimallilla ja pieni yläosa jätetään tyhjäksi.

6. ympyräkuvio ruskea verho:

Tämä ruskea kuviollinen verho koostuu pyöreästä printistä. On tyhjä ja koko ympyrän muotoilu ruskea, punainen ja sininen väri. Verho ripustetaan koukulla, joka ripustetaan jälleen tankoon. Tätä verhoa käytetään piilottamaan kylpyhuoneen kylpyamme.

7. Kaksisuuntainen ruskea verho:

Se on yhdistelmä ruskeaa ja kultaista verhoa. Sisällä on täysin kullanvärinen tavallinen verho ja sen ulkopuolella on kaksivärinen pelkkä verho. Ulkoverhon keskellä on läpinäkyvä kultaosa ja ylä- ja alaosassa ruskea kangas.

8. Ruskean verhon asettaminen:

Tämä ruskea ja valkoinen verho on vaikuttava muotoilu. Se on koko valkoinen verho, joka näyttää muoviverholta. Valkoisella verholla on suorakaiteen muotoinen painatus tummaa ja vaaleanruskeaa väriä. Tämä verho on vähän läpinäkyvä ja sopii kylpyhuoneeseen.

9. Rod Pocket ruskea verho:

Tämä ruskea ja beige verho näyttää klassiselta. Taskun kaltainen muoto luodaan verhon päälle, joka on sisustettu ruskealla värillä. Ja loput koko verho on beige. Se on yksinkertainen ja pehmeä verho, mutta näyttää upealta.

Ruskea verho luo tumman sävyn olohuoneeseesi. Siksi on parempi sekoittaa se muihin väreihin. Se esittelee lahjakas ja himokas ilme. Paksu ruskea verho antaa parhaan suojan ulkopuoliselta kuumuudelta ja valolta tumman luonteensa vuoksi. Saatavilla on myös vaaleanruskeita verhoja, ja tämä näyttää hienostuneelta.