9 suurinta pellavaverhoa kotiin kesällä

Verhot kotiisi tarjoavat paitsi varjon auringonvalolta myös kodin kodikkaan ilmeen. Verhojen materiaalivalinta on henkilökohtainen valinta, johon kuuluu puuvillaa, pellavaa, silkkiä tai satiinia. Pellavamateriaali on hyvä vaihtoehto, koska se on kevyt ja kesällä raikas. Materiaali on valmistettu pellavakasvikuiduista ja tämä antaa sille viileyden. Voit valita pellavamateriaalin eri väreissä ja myös tulosteita. Katsokaa näitä erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka olemme huomanneet pellavaverhoille.

Uusimmat ja kauniit pellavaverhot kotiisi:

Tässä on 9 parasta pellavaverhoa.

1. Liinavaatteet:

Nämä pelkät pellavaverhot ovat raivoa kevyen ja viileän takia. Pelkät verhot voidaan nähdä läpi ja saada huoneesi näyttämään suurelta ja ilmavalta. Luonnonmateriaali sopii täydellisesti kotiisi ja valkoinen väri tekee huoneesta kirkkaamman.

2. ruskea pellava paneeli verho:

Nämä pellavaverhot on valmistettu luonnontuotteista, ja ruskea väri on myös jotain, mitä saat luonnollisesti. Pellavapaneeli sopii hyvin isoon huoneeseen. Voit tehdä nämä valmiit ja sitten sijoittaa ne minne haluat. Väri sopii täydellisesti useimpien käytettyjen verhoiluvärejen kanssa.

3. Raidalliset pellavaverhot:

Valkoiset pellavaverhot sopivat hyvin huoneeseesi, koska ne on lisäksi raidoitettu toisella värillä. Tässä valinta on luonnollinen ruskea, joka lisää verhoja. Raidat ovat loistava lisä tavallisille verhoille ja niitä voidaan käyttää missä tahansa kodin huoneessa.

4. Kuvioidut pellavaverhot:

Täällä on upea valikoima pellavaverhoja, jotka ovat kuvioituja. Nämä harmaat pellavaverhot ovat mukava ja upea lisävaruste kotiisi. Näiden verhojen rakenne voidaan kohokuvioida tai tehdä millä tahansa työllä. Rakenne saa verhon näyttämään tyylikkäältä.

5. Kivipesty pellavaverho:

On hienoa mennä luonnolliseksi ja ostaa kestäviä tuotteita. Nämä luonnolliset pellavaverhot ovat hyvä tapa orgaaniseksi. Kivipesty ulkoasu on hyvä tapa tehdä kodistasi maalaismainen. Värit voivat olla harmaita, ruskeita tai valkoisia.

6. tumma kupari pellava verho:

Valitse nämä upeat tumman kuparisen pellavan näköiset verhot, jotka antavat rohkean lausunnon kotiisi. Nämä ylelliset verhot ovat hyvä väri käytettäväksi suurissa huoneissa. Verhojen pituus on pitkä ja tämä tekee huoneesta suuremman.

7. Liinavaatteet:

Nämä ovat viileitä sinisiä pellavaverhoja, jotka on verhottu hyvin sauvoihin. Verhojen yläpuolella on puitteet sauvareikien sijasta. Nämä on sidottava ylhäältä ja näyttävät erittäin maalaismaiselta ja boheemilta. Kokeile näitä epätavallisia tyynyverhoja huoneeseesi saadaksesi ne näyttämään trendikkäiltä.

8. Kohokuvioidut pellavaverhot:

Kokeile näitä ihania kohokuvioituja kermanvärisiä pellavaverhoja, jotka ovat upeita. Verhojen kukkakuviot tekevät siitä erittäin tyttömäisen ja näyttävät tyylikkäältä. Katso näiden verhojen kohokuvioitu tyyli. Näet kukka -kohokuvion verhoilla ja tämä tekee siitä erittäin viileän.

9. Valance -pellavaverhot:

Valitse mukava pellavainen pimennysverho ikkunaan tai oveen, jossa on valance. Nämä ovat erittäin kauniita, ja nauhat edessä. Pellavamateriaali on upeaa ja saa huoneen näyttämään viileältä ja tuulelta.

Pellava on hyvä valinta verhoihin erityisesti kesäksi. Ne tekevät kodistasi viileämmän ja tuulevat. Nämä ihanan väriset verhot ovat mukava lisä kotiisi. Pellavaverhot on valmistettu pellavakasvista, mikä tekee siitä hengittävän. Voit valita verhot ruskeiksi, kermanvärisiksi, valkoisiksi tai jopa harmaiksi. Kokeile paneeleja, valance tai jopa sitoa tyylejä.