9 tyylikästä ja modernia oranssia verhoa kotiin

Verho on pelkkä kangaspala, mutta silti tärkeä asunto kodissamme. Paljaat ikkunat antavat sinulle aina tunteen altistumisesta, joten verhoista tulee tärkeitä kodin sisustuksia. Verhot korostavat kotejamme kauneutta ja rauhoittavat myös ympäri vuoden. Oranssi väri tarkoittaa iloa, luovuutta ja oranssit verhot edistävät lämpöä, myötätuntoa ja seurallisuutta.

Uusimmat ja kauniit verhot oranssilla värillä kuvilla:

Top 9 oranssia verhoa esittelee sinulle verhojen lukuisia käyttötarkoituksia.

1. Pelkät oranssit verhot ikkunoihin ja oviin:

Pääsemme maailmaan tai näemme sen ovien ja ikkunoiden kautta, joten sinun on koristettava jokaisen huoneen jokainen ovi ja ikkuna tyylikkäästi. 100% polyesteristä murskatut voile -kirkkaat oranssit verhot ovat läpinäkyviä ja helppohoitoisia, jolloin luonnonvalo pääsee huoneeseen. Oranssi on ilon väri ja tuo lämpöä ja naurua.

2. Oranssi röyhelöinen suihkuverho:

Anna kylpyhuoneesi sisustukselle uusi reuna rypytetyillä suihkuverhoilla. Se on valmistettu polyesterikankaasta, ja sen pohja on vaaleasta tummaan. Brodeerattu muotoilu antaa näille oranssille ja ruskeille verhoille ainutlaatuisen ilmeen. Polyesteri on kestävä ja helppo puhdistaa. Kirkas ja iloinen oranssi tekee tavallisesta kylpyhuoneesta ylellisen.

3. Oranssit pitkät verhot:

Pitkät verhot saavat huoneen näyttämään ylellisemmältä ja täydellisemmältä, olipa se makuuhuoneesi tai olohuoneesi. Nämä oranssinväriset verhot voivat parantaa minkä tahansa huoneen ulkoasua ja kuvio houkuttelee kenenkään huomion yhdellä silmäyksellä. Näiden houkuttelevien puuvillaverhojen kirkkaan oranssi on helppo ylläpitää ja edistää hyvinvointia ja myötätuntoa.

4. Oranssi kangashuoneen jakajat:

Toinen verhon käyttö on huoneen jakaminen, mikä on halvempi vaihtoehto niille, jotka eivät voi tehdä suuria remontteja. Kirkkaat oranssit verhot ovat taitettavia kankaan tilanjakajia, jotka ratkaisevat työtilaratkaisun suurille salille, lastentarhoille, kouluille jne. Vinyylipinnoitettu kangas on kestävä, valonkestävä, tahroja ja tulenkestävä, täysin pestävä, vastustaa hometta ja sieniä.

5. puoli -ikkuna verho:

Nämä polyesteristä valmistetut läpinäkyvät oranssit ja valkoiset verhot ovat pölynkestäviä. Se on värikäs rintareppu, joka on helppo huoltaa ja voidaan pestä käsin. Tämä puoli -ikkunaverho sopii erinomaisesti ravintoloihin, pubeihin, keittiöikkunoihin, kaappeihin ja lastenhuoneen sisustamiseen.

6. Piilotettu säilytys verhojen takana:

Keittiön, pesutilojen, hyllyjen avoin kaappi on hankala ja se on pidettävä poissa näkyvistä. Jopa siististi järjestetty sotku talon ympärillä ei ole kaunista katseltavaa. Toinen verhojen käyttö on piilottaa säilytystila sen taakse. Oranssi kuvioidut verhot polyesteri/ jääsilkkiä on helppo huoltaa ja sopivat parhaiten mihin tahansa värimaailmaan.

7. Verhot sängynpäätynä:

Verhon ripustaminen sängyn taakse antaa makuuhuoneelle ylellisen ilmeen. Verho korvaa sängynpäädyn ja tuo sängyn esiin. Oransseista ja harmaista polyesteriverhoista valmistetut seinäverhot luovat kauniin taustan, lisäävät yksityisyyttä, lisäävät katon korkeutta visuaalisesti ja pehmentävät tilaa.

8. Taustaverhot tapahtumakoristeisiin:

Ice Silk sileä polyesterikangas ja Sheer Voile -kangas ovat paras materiaali tapahtumakoristeisiin ja taustoihin. Pituuden mittaamisen jälkeen kangas leikataan haluttuun pituuteen. Taustan kirkkaan oranssit verhot on suunniteltu ripustettavaksi pylväistä ja reunustamalla reunat hienon viimeistelyn saamiseksi. Taustaverhot ovat ihanteellisia häät, teatterit, kauppakengät, koulujen koristeet.

9. Sängyn katosverhot:

Tämä 100% polyesteripyöreä pyöreä vanne rypytetty katos, pelkkä verho/ kestävä verkko on kaunis ja käytännöllinen. Kattoon ripustettuna se pitää ärsyttävät lentävät hyönteiset/hyttyset loitolla. Kirkkaat oranssit verhot luovat romanttisen/ kodikkaan tunnelman makuuhuoneeseesi, antavat sinulle yksityisyyttä tai henkilökohtaista tilaa rentoutua. Se on loistava lahja tyttärellesi tai vastasyntyneelle pariskunnalle.

Verhot estävät suoran auringonvalon ja pölyn pääsyn taloon, pitävät huoneen viileänä ja ennen kaikkea turvaa yksityisyytesi. Top 9 oranssi verho esitteli sinulle useita tapoja, joilla verhoja voidaan käyttää. Käytä luovuuttasi ja suunnittele kotisi sisustus kuten kuka tahansa ammattilainen.