Sinun on tiedettävä pisteitä 22 viikkoa raskaana: Faktoja ja tekemistä.

22 viikon raskaana olevilta naisilta kysytään usein kysymyksiä, kuten “Miten voit tänään, kaikki hyvin?” tai jotain sellaista: “Miten vauvasi mahassa voi?” Vastaukset kaikkiin tällaisiin kysymyksiin mainitaan usein seuraavasti: “Olen hyvä” ja “Kyllä, tunnen nyt selvästi vauvan liikkeet.” Mutta syvällä sisimmässämme me kaikki tiedämme, että olet kiinnostunut tietämään tarkalleen, mitä vauvasi tekee tällä viikolla. Tai jos olet 22 viikkoa raskaana, mitä odottaa.

No, hyvin, hyvin, hallitse jännitystäsi, koska tämä tieto saattaa yllättää sinut enemmän, ja se tekee sinusta varovaisemman useista tosiasioista ja asioista, joita voit tehdä, ja asioista, joita sinun pitäisi välttää. Tämä artikkeli toivottavasti palvelee sinua kuin tieto, koska päivitämme sinulle myös ruokavalion, jota on noudatettava, sekä pari vinkkiä ja varotoimia, joista sinun tulee huolehtia !! Joten oletko valmis olemaan tietoinen vauvan kasvusta tällä viikolla ?? Lue lisää 22 raskausviikon kuvista.

Täytyy tietää pisteitä 22 viikkoa raskaana

Sisällysluettelo:

 1. Kuukaudet & Raskauskolmannes osoittaa 22 viikkoa raskaana
 2. Fyysiset ja psykologiset muutokset 22 viikon raskaana olevalla naisella (oireet)
 3. 22 viikon raskaana olevan vauvan koko & Paino
 4. Vauva & Vatsa näyttää 22 viikon raskaudelta
 5. Vauvan asento 22 raskausviikon aikana
 6. Ruokavalio ja liikunta 22. viikolle
 7. Lääketieteelliset testit & Skannaa 22 viikon raskauden aikana
 8. Vinkkejä 22 viikon raskauteen
 9. Varotoimet 22 viikkoa raskaana
 10. Mitkä ovat riskit 22 viikon raskauden aikana?
 11. Tarkistuslistat 22. raskausviikolla

Kuukaudet & Raskauskolmannes, joka osoittaa 22 viikkoa raskaana:

22 viikkoa raskautta kuinka monta kuukautta? Monet ajattelevat tällä tavalla. 22 raskausviikolla viittaa siihen, että olet suorittanut puolet raskausmatkasta. Tämä matka viittaa myös siihen, että olet tullut raskausjakson viidenteen kuukauteen, kun taas raskauskolmanneksen osalta tämä on toisen raskauskolmanneksen viimeinen kuukausi. Hyvää raskautta eteenpäin.

Katso lisää: 20. viikon raskaana oleva vauvan liike

Fyysiset ja psykologiset muutokset 22 viikon raskaana olevalla naisella (oireet):

22 viikon raskaushoito sisältää paljon varotoimia ja asioita, jotka on pidettävä mielessä. Tänä aikana voidaan havaita lukuisia muutoksia, jotka voivat johtua sekä fyysisistä että psyykkisistä muutoksista.

 • Kaksikymmentäkaksi viikkoa raskausoireet alkavat myös venytysmerkkien näkyvyyden kautta. Se voi olla vaaleanpunainen tai purppura ja näkyy koholla rintojen ja reiden alueilla. Lopulta ne muuttuvat hopeaksi kehon havaitsemien hormonaalisten muutosten vuoksi. Rentoutumista voi kuitenkin löytää, jos hierot sitä varovasti öljyillä tai voiteilla.
 • Raskausviikolla 22 mitä odottaa, liittyy myös muita merkkejä jalkojen ja käsien turpoamisesta, paksummista tai kiiltävämmistä karvoista, lisääntynyttä karvojen määrää jne..
 • Turvonneet kädet ja jalat voidaan huomata kiristämällä renkaita tai kenkiä. Se voi johtua siitä, että kehossa on enemmän nestettä, nimeltään turvotus. Voit kuitenkin havaita myös äkillistä voimakasta turvotusta kasvoissa, käsissä ja jaloissa, kylkiluukipua, päänsärkyä, johon liittyy näköongelmia tai voimakasta oksentelua; On suositeltavaa, että otat välittömästi yhteyttä lääkäriisi komplikaatioiden välttämiseksi.
 • Lisäksi mitä tapahtuu 22 raskausviikolla? Lisäksi 22. viikon raskaana oleva nainen voi myös todistaa muutoksia, kuten ihoa, mukaan lukien nännien ja areolan tummuminen, ihon muutos ja kynsien kasvunopeus.
 • Joissakin tapauksissa naiset voivat myös ilmoittaa, että heillä on voimakkaat suonet rinnoissaan, mikä on täysin normaalia.
 • Toisaalta ihosi muutos voi heijastaa ”erityistä hehkua”, mikä tekee siitä pehmeämmän ja tasaisemman.
 • Poikkeustapauksissa naisilla voi olla akneen liittyviä ongelmia, jotka voidaan ratkaista käyttämällä markkinoilla olevia aknetuotteita.

Muut oireet:

 • Näitä lukuun ottamatta muita oireita kaksikymmentäkaksi viikkoa raskaana olevalla naisella voi olla nielemisvaikeuksia, kun vauva alkaa kerätä energiaa tarpeisiisi, emättimen vuotoa ja arkuutta rintojen lähellä, kömpelöä ja kuorsausta.
 • Emättimen vapautumisen osalta ei ole erityistä lääkettä tai hoitoa sen pysäyttämiseksi. Sen sijaan se tapahtuu syystä, ja se osoittaa, että kehosi valmistautuu uusiin muutoksiin raskauden käsittelemiseksi. On kuitenkin suositeltavaa pitää alue puhtaana ja kuivana infektioiden välttämiseksi.
 • Myös jalkakrampit, närästys, ummetus, ulkoneva napa ja huimaus ovat joitain muita valinnaisia ​​oireita, joista muutamat naiset raportoivat 22 raskausviikolla. Se on myös tavallista, ja se on seurausta hormonaalisista muutoksista tai kun kehosi vielä onnistuu hyväksymään tämän raskauden. On kuitenkin suositeltavaa ilmoittaa kohtaamistasi ongelmista tai ongelmista joka minuutti varmistaaksesi terveytesi ja vauvasi turvallisuuden..
 • Lisäksi huomaat muutoksen 22 viikon raskaana olevassa navassa. Se tulee olemaan enemmän ulkosivua kohti. Se tulee enemmän kuin sisäpuolen muoto !! Älä pelkää; se on vatsan koon muuttamisen tulos. Se poistuu pian synnytyksen jälkeen.
 • Lisäksi jotkut naiset ilmoittivat, että heillä oli lisääntynyt sukupuolivietti tässä vaiheessa. Se voi johtua lisääntynytstä libidosta ja kehon muuttuvista hormoneista tämän viikon raskauden aikana. Se ei ole vain se; on monia muita seuraavia asioita, joista sinun pitäisi olla tietoinen.

22 viikon raskaana olevan vauvan koko & Paino:

Tällä viikolla 22 raskausviikon ultraääni tehdään. 22 viikon raskaana olevan vauvan koko on noin 27 tuumaa (27 tuumaa) pitkä kruunusta kantapäähän ja on kuin pienoiskoossa vastasyntynyt vauva.

Päinvastoin, 22 viikon raskaana olevan vauvan paino on noin 15,17 unssia, mikä vastaa 430 grammaa. Tämä puolen kilon vauva on hieman samanlainen kuin kookospähkinän koko !! Tähän mennessä vauvan silmäluomet ovat kehittyneet, mutta pysyvät kiinni 28 viikkoon asti. Hänen lonkkansa kehittyvät ja alkavat toimia, ja äiti voi tuntea hänen potkut, joustavat liikkeet ja käsien puristukset 22 viikon raskausoireina. Äiti voi myös todistaa 22 viikon raskauden vauvan liikkeet lepäämisen, syömisen ja jopa nukkumisen aikana !! Kaikki johtuu kasvavasta sikiöstä, joka valmistaa vauvasi kehon.

Vauva & Vatsa näyttää 22 viikon raskaudelta:

Olet kiinnostunut tietämään, mitä tapahtuu 22 raskausviikolla, koska olet jo tehnyt puolet tästä matkasta. Raskauden viidennen kuukauden aikana huulet, silmäluomet ja kulmakarvat tulevat erottuvammiksi. On yllättävää, että silmien muodostuminen on saatettu päätökseen tässä kuussa, mutta silmän väristä, joka tunnetaan myös nimellä iirikset, puuttuu edelleen pigmentaatioprosessi, mikä tarkoittaa, että silmän väriä ei vahvisteta.

Tutkimukset osoittivat, että lapsellasi on vain 1% kehon rasvaa ja kasvaa vähitellen ajan myötä kehon lämmön tuottamiseksi ja ylläpitämiseksi. Lääketieteellisesti vauvan kehossa olevaa kehon rasvaa kutsutaan ruskeaksi rasvaksi, joka voidaan muuntaa energiaksi hetkessä.

Katso lisää: 21 viikkoa raskaana

Vauvan asento 22 raskausviikon aikana:

Tällä 22 viikon raskaana olevalla vauvan asennolla vauvasi ote, kuulo ja näkemykset vahvistuvat. Alla on luettelo 22 viikon raskaana olevien vauvojen kehityksestä, joita vauva todistaa:

1. Veren toiminnot:

Noin tähän aikaan vauvan maksa alkaa nyt toimia täysin hänen kanssaan ja tuottaa maksan suodattamaa virtsaa. Mutta viikon tärkein kohokohta on vauvasi punasolut. Kaikki nämä viikot hän on ravinnut sinua veresi osuudella, ja 22. viikkoon mennessä vauva voi tuottaa punasoluja. Nämä punasolut, jotka on hajotettava entsyymeillä, jotka nyt ihmeen kautta alkavat tuottaa vauvasi kehossa. Sitten tulee kysymys energiasoluista, jotka on hajotettu punasoluista. Vauva voi nyt tuottaa bilirubiinia.

2. Sense Alert:

22. viikolla sinä äitinä olet jo ylittänyt keskikohdan rajan ja samoin vauvasi. Vauva on nyt puolivälissä ja toimii kuin kiiltävä uusi penni. Hänen akuutti hermoverkko kehonsa sisällä on rakentunut ja kasvanut. Hermon liittimet, myeliini ovat alkaneet lähettää nopeita impulsseja aivoihin, ja siksi hänen aistinsa kehittyvät vähitellen. Haukottelu ja kasvojen piirteet, kuten hymyily, voidaan huomata. Muissa isoissa uutisissa hänen otteensa vahvistuu, kun hänen näkökykynsä paranee, ja hän tulee varovaiseksi siitä, että äänesi tuntee itsensä.

3. Liikkeet:

Vauvan 22 viikon raskausliikkeeseen mennessä voidaan nopeasti määrittää vauvan sukupuoli, mikä on täysin asia, jota lääkäreiden ei pitäisi mainita. Mutta mitä ultraan voidaan saada kiinni, on se, että vauva herää hitaasti eloon. 22 viikon raskaana oleva ultraääni saattaa ottaa kuvia hänen liikkumisestaan ​​asennon vaihtamisesta ja jopa nukkumisesta hänen toisessa suosikkiasennossaan. Tietyt liikkeet voidaan huomata, kuten hän koskettaa kasvoja tai imee peukaloaan tai hymyilee tai rypistää kulmiaan jne..

4. Vauvan kasvu:

Vauvan 22 raskausviikon kasvuun mennessä vauva on muodostunut yksilöksi, joka muistuttaa äidin tai isän minimuotoa. Kasvot ovat nyt erottuvat ja hampaiden silmut ja ikenet vahvistuvat. Vauvan sydämenlyönti kuuluu nyt selvästi ja painaa reilun kilon. Hänen sormensa ja varpaankynnet ovat muodostuneet, samoin kuin silmät; iiris ei kuitenkaan ole vielä kehittynyt.

5. Elimet:

Tässä vaiheessa vauva kehittyy kaikissa sisäelimissä, ja ne alkavat toimia nyt. Maksan ja munuaisten toiminta käynnistyy; jätteet suodatetaan munuaisten kautta ja maksa alkaa tuottaa punasoluja. Keuhkot alkavat ottaa happea ja hengittää hiilidioksidia. Myös sydän alkaa toimia; sydämenlyönti voidaan kuulla stetoskoopilla äidin vatsassa. Hermosto kehittyy tässä vaiheessa, kun hermojen massayhteys tapahtuu kehossa. Myös aivotoiminto luodaan.

6. Luut:

Se on aika, jolloin luut alkoivat kehittyä ja saada vahvemman rakenteen. Vauva saa nyt kykynsä siirtää elimiään, ei kuten alkuvaiheen liikkeet, mutta liikkeet ovat nyt erilaisia ​​ja huomattavia. Vauvana on nyt kehittynyt luita ja niveliä, ja hännän luut alkavat heikentyä. Tärkein asia, joka on pidettävä mielessä tilasi ja vauvasi kannalta tässä vaiheessa, on kalsiumin saanti. Maitotuotteiden ja runsaasti kalsiumia sisältävien elintarvikkeiden saanti on tärkeää, koska vauva tarvitsee enemmän kalsiumia luuston kehittymiseen.

Ruokavalio ja liikunta 22. viikolle:

Ruokavalio:

22. raskausviikon ruokavalio vaatii hyvän ja ravitsevan saannin. Tämä johtuu siitä, että vauva voi nyt tarvita hyvää ruokaa, koska sen on sisällettävä kehosi energiaa. Naiset tuntevat enimmäkseen kuivumista tänä aikana, joten on suositeltavaa nähdä vesi parhaana kumppanina. Se ei ainoastaan ​​pidä kehoa nesteytettynä, vaan myös ravitsee vauvaa !! Toinen prioriteetti on proteiineille; Varmista, että sinulla on proteiinipitoinen ruokavalio, jotta varmistat terveen ja tasaisen kehityksen 22 viikon raskaana olevan sikiön aikana.

Mitä syödä raskausviikolla 22? Muiden kuin kasvissyöjien äitien proteiinivaatimus voidaan kattaa lihan ja lihatuotteiden saannilla, kun taas raskaana oleville kasvissyöjille äidit suorittavat tehtävän palkokasvien, tofun, soijatuotteiden ja muiden vastaavien elintarvikkeiden osallistumisella. Turvallisuuden vuoksi voit kuitenkin myös pyytää lääkäriäsi määräämään hyvälaatuista proteiinilisää.

Naiset kohtaavat myös ummetusongelman raskauden aikana. Varmista siis, että asetat täyden lautassalaatin ruokavaliosi suunnitelmaan. Salaatit voivat olla joko hedelmiä, vihanneksia tai molempien yhdistelmää. Se täydentää kehoasi tarvittavalla määrällä kuituja, jotka ratkaisevat ummetusongelmat. Älä unohda lisätä tomaatteja, porkkanoita ja punajuuria tähän lautaselle, jossa on banaania, vesimeloneja ja omenoita.

Vihreitä lehtivihanneksia suositellaan myös sisällytettäväksi 22 viikon raskausruokavalioon, koska se auttaa raudan saannissa. Lisäksi voit myös sekoittaa nämä hedelmät lasillisella maitoa, jotta smoothie muuttuu!!

Harjoittele:

Yleensä lantion venytykset ovat osoittautuneet parhaiksi säännöllisille toimituksille. Tämä harjoitus rentouttaa lantion aluetta ja se voidaan tehdä pallon, tuolin tai jopa tyynyn avulla !! Voit myös harjoitella joogaa rentouttaaksesi kehoasi. Sen tarkoituksena on myös rauhoittaa hermostoa ja tehostaa kehossasi piilotettua energianlähdettä. Lisäksi kävelyä pidetään parhaana harjoituksena 22. raskausviikon aikana.

Siksi on suositeltavaa kävellä säännöllisesti 30 minuutin kävelyllä, jotta voisit olla kunnossa ja olla terve. Tämä kävelykerta varmistaa myös sikiön terveen kasvun ja vahvistaa tavanomaiset nesteensiirrot äidin kehosta sikiöön.!!

Lisäksi raskaana oleva nainen voi myös harjoitella kerroksia vahvistaakseen hamstringsia, pakaraa ja nelipäistä lihaksia sekä tasapainotusta. Kerrosten lisäksi reiden sisä- ja ulkoliikunta on hyödyllistä myös odottaville äideille !! Ja tuloksena on vahva ydin ja reiden sisäosat. Lankkuharjoitus, kihara ja nosto sekä yksi käsirivi ovat joitain muita toimintoja, joita voidaan harjoitella raskauden aikana.

Lisäksi joka päivä 22 viikon raskausharjoitusrutiinin tulisi sisältää myös 25 kyykkyä, 25 pöytälevyä, 25 punnitusta sekä 25 makaavan jalan jatketta, 12 sivuttaislihaksen punnerrusta per sivu, 12 keinutusloukkua jalkaa kohden ja vino jalkahissi sivua kohden jokainen !! Näitä harjoituksia tulisi harjoittaa vain asiantuntijan valvonnassa. Voit myös liittyä lähellä oleviin joogatunneille tai kuntosalille täyttääksesi tämän kriteerin.

Katso lisää: 29 viikkoa sikiön kehitys

Lääketieteelliset testit & Skannaa 22 viikon raskauden aikana:

Kaksikymmentäkaksi viikkoa raskauden hoitoon kuuluu myös joitain rutiinitarkastuksia ja testejä. Suurimmalle osalle naisista on ultraäänitutkimukset tässä kuussa. Lisäksi sinulle määrätään myös virtsatesti, verikoe ja glukoositoleranssitesti. Lääkärit voivat myös ehdottaa muita testejä, jotka perustuvat äidin terveyteen ja hänen sairaushistoriaansa. Paino ja verenpaine on kuitenkin tarkistettava joka kerta seuratakseen odottavan äidin ja vauvan terveyttä. Jos verenpaine on alhainen, äitiä voidaan neuvoa korvikkeilla, kuten kookosvedellä tai sokeri-suolaseoksella BP: n ylläpitämiseksi. Sinua voidaan suositella myös kolmoisnäytöllä tai kolminkertaisella markkerikokeella, verikokeella sekä sukupuoliteitse tarttuvilla infektioilla tai sukupuolitaudeilla sikiön terveyden turvaamiseksi.

Mitkä ovat vinkit & varotoimenpiteet raskauden 22 viikon aikana?

Ensinnäkin onnittelut puolen raskauden matkan onnistuneesta päätöksestä !! Muista kuitenkin, että kisa on käynnissä !! Ota siis huomioon joitakin olennaisia ​​vinkkejä ja varotoimia noin 22 raskausviikolla, mitä odottaa, jotka ovat välttämättömiä sinulle sekä vauvan terveelle kasvulle ja kehitykselle.

Vinkkejä 22 viikon raskauteen:

1. Ole aina rento ja onnellinen ja vältä stressiä mistään; tämä piristää vauvan kasvua!!

2. Käytä tasapainoista ruokavaliota, joka rikastuttaa kehoasi kaikilla välttämättömillä ravintoaineilla. Vältä kuitenkin ylensyöntiä; Sen sijaan voit keskittyä pieniin aterioihin.

3. Pidä silmällä vauvan liikkeitä, koska on tärkeää arvioida sikiön kehitystä. Jos et voi tuntea mitään pitkään, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

4. Yritä ottaa päiväunet pikemminkin kuin nukkua pitkään päiväsaikaan. Se pitää sinut virkeänä ja pitää stressin loitolla.

Varotoimet 22 raskausviikolle:

5. Yritä tehdä rutiinitarkastuksia ilman pitkiä väliaikoja. Nämä tarkastukset ilmoittavat sinulle vauvan oikeasta ja oikeasta kasvun kehitystiedosta.

6. Vältä laihduttamista raskauden aikana, koska jokaisella naisella on luonnollista painonnousua 22 viikkoa raskauden aikana. Voit kuitenkin laihduttaa, jos olet ylipainoinen synnytyksen jälkeen.

7. Vältä ei -toivottujen tai pillereiden tai lääkkeiden kulutusta. Tarvittaessa voit neuvotella lääkärin kanssa ennen käyttöä, jotta se olisi turvallisempaa.

8. Aloita päiväsi kevyillä harjoituksilla. Ja älä unohda ottaa mukaan n. Kolmekymmentä minuuttia kävelyä rutiinissasi !! Tällä kävelyllä varmistetaan kehon kunto!!

9. Yritä syödä riittävä määrä nestettä koko päivän ajan !! Se voi olla kookosvesi, hedelmämehut, keitot, ravistelut, maito jne. myös raskaana oleva sikiö!!

Lisäksi on välttämätöntä säilyttää sama rakkaus ja kiintymys kumppanisi kanssa. Mielialan vaihtelut ovat luonnollisia ja lisääntyvät raskauden aikana naisilla. Mutta pidä kaikki valitukset syrjään ja nauti rakkaudesta uudelleen !! On myös välttämätöntä ilmoittaa kumppanillesi kaikista mahdollisista muutoksista, joita huomaat kehossasi fyysisestä, psyykkisestä ja emotionaalisesta stressistä riippumatta. Tämä jakaminen ja välittäminen johtaa myös onnellisten hormonien muodostumiseen kehossa ja lievittää stressiä ja ahdistusta.

Mitkä ovat riskit 22 viikon raskauden aikana??

On välttämätöntä olla tietoinen tällaisista monimutkaisista olosuhteista normaalille toimitukselle; nämä riskit voivat vahingoittaa sinua tai vauvaasi 22. raskausviikon aikana !! Yleisten testien lisäksi raskaana olevan naisen tulee olla tietoinen keskenmenoista ja niiden mahdollisuuksista. Keskenmenot viittaavat raskauden menetykseen ensimmäisten 20 viikon aikana. Se voidaan havaita emättimen tiputtelun tai verenvuodon yhteydessä. On suositeltavaa, että jos huomaat näiden tapahtuvan sinulle, mene heti lääkäriin.

Kofeiinin kulutus on edelleen kyseenalainen tosiasia. Jotkut tutkimukset suosivat kofeiinin kulutusta, kun taas toiset ilmoittivat olevansa tyytymättömiä kofeiinituotteiden kulutukseen. Rajoita siis kofeiinituotteiden käyttöä ruokavaliossa. Naiset voivat myös havaita säännöllisiä supistuksia ennen 37 raskausviikkoa ennenaikaisen tai ennenaikaisen synnytyskivun vuoksi. Ennen tätä viikkoa syntynyt vauva tunnustetaan usein ennenaikaiseksi vauvaksi.

Pieni määrä raskaana olevia naisia ​​on myös altis preeklampsiatilalle, mikä korreloi kehon korkean verenpaineen kanssa. Lisäksi proteiinin pitoisuus maksassa, munuaisissa tai virtsassa voi myös edistää tätä tilaa.

Tarkistuslistat raskauden aikana 22. viikolla:

22 viikon raskaana olevan naisen tarkistuslistan tulee olla tietoinen seuraavista kriteereistä:

 1. Juo paljon vettä pitääksesi kehosi nesteytettynä. Lisäksi tarkkaile tarkasti virtsasi väriä, koska se ilmoittaa sinulle kehosi vesipitoisuuden tarpeesta.
 2. Älä ole laiska ja aloita päiväsi mukavilla ja kevyillä harjoituksilla. Voit myös aloittaa kävelyllä ja venyttelyllä. Tämä harjoittelu estää lihasten kiristymistä ja rentouttaa mieltäsi ja kehoasi.
 3. Syö terveellistä ruokaa ja syödä koko päivän. Vältä ylensyöntiä ja lisää pieniä aterioita päivässä, mukaan lukien terveellisten välipalojen käyttö.
 4. Vältä nukkumista pitkiä tunteja, mieluummin nukkua päiväsaikaan.
 5. Säilytä raskausmuistot kirjoituksilla ja valokuvilla. Ehkä jonain päivänä ne ovat lapsesi nukkumaanmenotarina.
 6. Aloita vauvan suihkujuhlan suunnittelu ja valitse vauvallesi muutama houkutteleva nimi !! Tämä suunnittelu säilyttää 22 viikkoa raskaana olevat kuvat erittäin luovalla tavalla.
 7. Suunnittele raskautta edeltävä matka ennen synnytystä. Tämä matka ei vain virkistä mielialaa, vaan myös peittää etäisyyden sinun ja kumppanisi välillä, joka syntyi mielialan vaihteluiden vuoksi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, nauti raskaudestasi täysillä !! Tämä ajanjakso on ikimuistoinen kokemus, joka piristää sinua aina, kun näet lapsesi nauravan!!

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Mikä pitäisi olla kohon todellinen koko 22. raskausviikon aikana??

V: Vauvan kohouma kasvaa kokoaan joka päivä joka päivä eräpäivään asti. Tämän kasvun oletetaan olevan hyviä 22 viikon raskausoireita, koska sitä voidaan käyttää ennustamaan vauvan kasvua. Yleensä vauvan kuoppa on noin 20-24 cm pidempi mitattuna lantion luusta kohdun yläosaan tänä raskausjaksona.

Q2. Onko mitään erityistä nopeutta, jolla vauvan liikkeet voidaan laskea 22. raskausviikon aikana??

V: Ei, tällaista laskelmaa ei ole vauvan liikkeen arvioimiseksi. Se riippuu täysin sikiön kasvusta. Nämä liikkeet kuitenkin vahvistuvat ajan myötä. Raskausviikolla 22 ei ole erityistä, mitä odottaa, mutta ruokavaliollasi on myös ratkaiseva rooli sikiön kehityksessä.

Q3. Onko jotain erityistä, josta minun pitäisi huolehtia 22. raskausviikon aikana?

V: Ei, mitään erityistä ei pitäisi tehdä tänä aikana. Mutta sinun on seurattava ruokavaliotasi oikein, jotta vauva pysyy terveenä. Muista myös käydä säännöllisesti lääkärissä !! Pidä kehosi lämpimänä kevyellä liikunnalla ja kävelyllä. Ja anna riittävä määrä nestettä kehossasi.

Kaksikymmentäkaksi viikkoa raskaus on välitavoite raskauden aikana ja muistuttaa sinua jatkuvasti rakkaudella ja kiintymyksellä suorittamastasi matkasta. Sinun on valmistauduttava kiertueen loppuun. Tänä aikana voi olla monia ylä- ja alamäkiä, mutta muista, että pieni elämä tunkeutuu sinuun. Loppujen lopuksi vauvasi hymyä ei voi verrata mihinkään tällaiseen raskauskipuun 22 viikolla. Keskity vain terveelliseen ruokavalioon, oikeaan uneen, rutiinitarkastuksiin ja testeihin, harjoittele joogaa tai harjoittele ja olet askeleen lähempänä pitämään vauvaa sylissäsi.