15 uusinta naisten lyhyttä yöpaitaa rentoutumiseen

Yöasut eivät ole sellaisia, että voi pukea mitä tahansa ja mennä nukkumaan. Rentouttava asia yöasuissa on se, mitä kaikki varmasti haluaisivat. Väsyneen päivän jälkeen hikiset vaatteet ja tiukat vaatteet on vaihdettava. Nighty voi tuoda sinulle parhaan tunteen päivän harjoittelun jälkeen.

Jotkut ihmiset rakastavat myös hengailla viikonloppuisin yöasuissa, jotka sopivat jopa työhön. Erityisesti naisten yöasut on suunniteltu erilaisilla kuvioilla. Onko se sitten vain nukkumista tai syvää kirjaa lukemista yöllä. Elokuvissa hänen kumppaninsa kanssa tai vain chillaillen ystävien kanssa, Yövaatteissa on useita malleja, jotka sopivat eri tilanteisiin. Lyhyet yöasut voivat olla tyylikkäitä ja varovaisia ​​naisille, joilla on rohkea antiikki ja jotka näyttävät luottavaisesti hänen muotoilluista jaloistaan.

Naisten lyhyet yöpaidat

Naisten lyhyet yöpaidat kaikkina vuodenaikoina:

Tässä ehdotamme uusinta lyhyttä yöpaitaa naisille Intiassa sekä kuvia.

1.Cotton Short Nighty in White:

Lyhyt puuvillainen yöpaita

Puuvillaa pidetään parhaana kankaana, jota käytetään eniten kesäisin. Valkoinen lyhyt yöpaita voi olla mahtava kesäyöllä, jolloin sinusta tuntuu viileältä ja rentouttavalta kovan työpäivän jälkeen. Hihaton kuvioitu yöpaita voi olla yksinkertaisen näköinen, mutta parhaimmillaan rentouttava.

2. Lyhyt sukkahousut:

Lyhyt sukkahousut

Sukkahousut ovat myös yksi parhaista poimituista yövaatteista monien naisten keskuudessa. Pehmeä materiaali ja joustava kangas saavat olon tuntumaan mahtavalta sen päällä. Mustavalkoinen painettu sukkahousut naisille voivat olla valinta ystävien kanssa.

3. Lyhyt yöpaita spagetti:

Lyhyt spagetti Nighty

Lyhyt yöllinen naisille voi olla yhteensopimaton monella tapaa. Spagettihihna faux font nighty voi olla ylellinen aika naisille yöllä. Silkin sileä kosketus saa tytöt tuntemaan olonsa erityiseksi ihollaan. Vaaleanpunainen silkki lyhyt yöpaita on pakollinen tänä iltana.

4. Pink Silk Nighty lyhyesti:

Lyhyt silkki Nighty

Silkki on kangas, joka sopii parhaiten tytöille. Järkevä tunne silkistä pitää tunteen arvokkaalta. Silkkiä lyhyt yöllä naiset eivät voi tuntea vain omaa suosikkiaan, vaan myös houkuttelee vastakohtia tuntemaan kosketuksen.

5. Luxury Short Silk Nighty:

Ylellinen Short Silk Nighty

Naiset, joilla on rohkea valinta, voivat käyttää ylellisiä yöpaitoja, jotka on suunniteltu erityisesti rakkausiltoihin. Musta lyhyt yöpaita, jolla on samanlainen musta kylpytakki, näyttää kehosta dynaamiselta. Naiset voivat helposti vangita kumppaneiden vetovoiman kerralla lyhyessä mustassa yössä.

6. Lyhyt Kaftan Nighty naisille:

Lyhyt Kaftan -yöasu

Kaftan lyhyet yöpaidat ovat monien naisten suosikkeja. Väljä istuvuus tekee olosta mukavan yöllä. Olkapäissä olevat puseroiset hihat tuntuvat avoimilta hihaosassa. Sileä silkki lyhyt yöpaita voi erottua kaftan -suunnittelusta.

7. Vintage lyhyt kaksikerroksinen yöpuku:

Vintage lyhyt kaksikerroksinen yöpuku

Aikaisemmat naisten shorty -mallit olivat myös omalla tavallaan ainutlaatuisia. Kaksikerroksinen lyhyt yöllinen muotoilu voi olla vintage -tyylinen yöpuku naiselle, joka voi valita vauvanuken. Vaaleanpunainen lyhyt nylon -yöpaita voi olla yksi tällaisista malleista.

8. Lyhyt Flutter -hiha Nylon Nighty:

Lyhyt Flutter -hiha Nylon Nighty

Lepatteleva vaikutus yöllä on varmasti parempi tapa vietellä kumppanisi tuhmaksi ajaksi kahden illalla. Naisten lepattu hihainen nylon lyhyt yöpaita voi tuoda hauskaa yötä varten.

9. Suunnittelija Elegant Short Nighty:

Tyylikäs Short Nighty

Tyylikäs muotoilu seksikäs tyyli nylonverkko musta yöllinen voi olla yksi paras valinta naiselle viettää romanttinen yö kuihtua sielunkumppaninsa. Hyvin lyhyt yöllinen voi olla paras vaihtoehto päästä romanttiseen hetkeen muutamassa sekunnissa.

10. Designer Short Full Net Nighty:

Suunnittelija Short Full Net Nighty

Net lyhyet yöpaidat ovat sellaisia ​​ensimmäisen yön yöpaitoja, jotka ovat parhaita äskettäin naimisissa oleville pariskunnille ja häämatkalle. Naisilla voi olla erilaiset pukeutumisvaihtoehdot kullekin hunajapäivälle. Täysi lyhyt yöpaita naisille voi vietellä kumppanisi minkkiin kanssasi.

11. Lyhyt venyvä Nighty:

Lyhyt venyvä yöpaita

Joustavat yöpaidat voivat olla parempi vaihtoehto kaiken kokoisille naisille. Näyttääkseen paremmalta yöllä naisilla on mahdollisuus valita joustava yöpaita, joka saa hänet tuntemaan olonsa kauniiksi yksinäisyydessään. Lyhyt yöpaita naisille venyvästä materiaalista voi antaa sinulle täydellisen muodon.

12. Lyhyt Lycra Two Piece Nighty:

Lyhyt lycra, kaksiosainen yöpaita

Silkki-, satiini- ja nylon -sileät yöpaidat naisille. Lycra on myös tunnettu pehmeä kangas, jota naiset ihailevat eniten yöasut. Pehmeä Lycra -kaksikerroksinen lyhyt yöpaita naisille voi olla silmiinpistävä ja mukava.

13. Lyhyt painettu Nighty:

Lyhyt painettu Nighty

Eläinten jäljet ​​ovat erittäin suosittuja monien nuorten tyttöjen keskuudessa. Tappava ulkonäkö on rohkea ja houkutteleva, kun lyhyen yön naiset näyttävät savuisilta. Lyhyt yöllinen kuva tuo ensinnäkin houkuttelevan vaikutuksen siellä, missä eläimen jälki tekee korostusta.

14. Lyhyt t-paita ja lyhyt yöpuku:

Lyhyt t-paita ja lyhyt yöpuku

Lyhyet t-paidat ja shortsit ovat myös hyvin kuuluisia lyhyitä yöllisiä malleja nuorten tyttöjen keskuudessa. Housujen ja t-paidan kaatumaton muotoilu saa sinut tuntemaan olosi parhaiksi. Yksisarviset, lyhyet housut ja t-paita voivat olla paras valinta ystäviesi kanssa vaikka yöasussa.

15. Erittäin lyhyt yöpuku tytöille:

Erittäin lyhyt yöpuku

Mallit ja naiset voivat ensimmäisenä iltana käyttää hyvin lyhyitä yöllisiä malleja, jotka voivat tuoda viettelevän tunteen kumppanilleen. Rohkeat ja kauniit naiset, jotka luottavat vartaloonsa, voivat epäilemättä pukea hyvin lyhyitä yöpaitoja, jotka voivat olla jopa läpinäkyviä tai bikinityylisiä.

Näin ollen yöllinen lyhyissä malleissa voi paitsi houkutella kumppaniaan, myös tehdä itsestään seksikkään ja kauniin. Miksi naiset eivät tuntisi olonsa erityisiksi ja arvokkaiksi pelkästään hänen rohkeiden malliensa ansiosta? Yöpuku on henkilökohtainen valinta, eikä sen tarvitse olla täydellinen ja sivistynyt, koska sitä ei käytetä julkisilla paikoilla. Se on aihe huoneessa sekä naisille että miehille. Pariskunnat ensimmäisenä yönä voivat erikoistua aikansa seksikkäisiin suunnittelija -alusvaatteisiin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.