Kuinka valita yövoide ihotyypillesi

Mikä on paras yövoide ihotyypillesi? Kuinka valitset parhaan yhden yövoiteen ihotyypillesi? Yövoiteet ovat paksu, pehmentävä kosteuttava menetelmä, joka on tarkoitettu kosteuttamaan ihoa koko yön. Ihmiset käyttävät miljardeja dollareita vuosittain ihonhoitotuotteisiin. Yövoiteet sisältävät ravitsevaa ja ikääntymistä estävää aktiivista elementtiä, joka kiihdyttää solujen uudistumista, palauttaa ihon joustavuuden ja vähentää hienoja viivoja ja ryppyjä. Toimitamme yksityiskohdat ja parhaat vinkit oikean yövoiteen valitsemiseksi ihotyypillesi.

valita IGg kerma iholle

Parhaat vinkit yövoiteen valitsemiseen ihotyypillesi:

Yövoiteiden käytön edut:

 • Ensinnäkin sinun on tiedettävä, miksi yövoiteita tulisi käyttää.
 • Lisää kosteutta ja kosteutta.
 • Helpottaa ihon palautumista nopeammin ja palauttaa ihon joustavuuden.
 • Rauhoittaa ja viilentää ihoa.
 • Katso ikääntyvän ihon ulkonäköä.
 • Vältä ihon taipumista.
 • Ravitse myös elvyttää ihoa.
 • Vähennä hienojen viivojen, ryppyjen ja värimuutosten ulkonäköä.

Kuinka valita yövoide iän mukaan:

 1. 20 -vuotiaana – kerma sisältää hunajaa, aloe veraa ja muita eteerisiä öljyjä.
 2. 30 -vuotiaana – Sisältää vilkkaita ainesosia, jotka muistuttavat aminohappoja, retinolia, keramideja ja muita antioksidantteja.
 3. 40 -vuotiaana – käytä voiteissa, jotka sisältävät peptidejä, soijauutetta ja vitamiineja.
 4. 50- ja 60 -vuotiaat – lisää kosteutta ja pitää ihosi terveenä.

Yövoide eri ihotyypeille:

Jokaisella ihotyypillä on omat tarpeensa, ja sopivalle tyypille tarkoitettujen tuotteiden valitseminen voi auttaa kantamaan ihon aikaisemmin vahvana ihanteenaan.

1) Herkkä iho:

Valitse yövoide, joka sisältää kevyen koostumuksen. Vältä raskaita, hajusteisiin perustuvia voiteita, jotka voivat aiheuttaa ihottumaa. Neem, teepuu aloe vera, kurkku, voiteet ovat paras vaihtoehto. Käytä myös yrttivoiteita, jotka sisältävät kamomillaa, muuten aloe. Nämä ainutlaatuiset elementit eivät ärsytä ihoasi ja sisältävät erittäin rauhoittavan vaikutuksen ihoon.

2) Rasvainen iho:

Jos sinulla on rasvainen iho, valitse kerma, joka ei aktivoi aknea, muuten ihottumaa. Yövoiteet muuten öljytön kerma toimii erinomaisesti.

3) Kuiva iho:

Ehdotetaan yövoidetta, joka sisältää kasviöljyä. Tämä materiaali peittää ihon kalvolla, joka häiritsee nesteen haihtumista. Jos sinulla on kuiva iho, sinun on valittava kerma, joka sisältää äärimmäisen kosteutta. Glyseriinipohjaiset voiteet ovat täydellisiä. Voiteet, jotka sisältävät manteliöljyä, avokadoa ja sheavoita, sopivat parhaiten ihotyypillesi. ”

4) Rasvainen iho:

Sinun ei pitäisi voidella voiteita liiallisella rasva-/öljypitoisuudella. Ostetaan yövoide, joka sisältää näitä aineita pienimmässä määrin. Sinkki on lisäksi yhtä tärkeä ainesosa rasvaisen kasvojen ihon yövoiteessa. Sinkkiä sisältävä yövoide kunnostaa ja pehmittää ihon.

5) Mikä tahansa tyyppi:

Leväpohjaiset yövoiteet ovat valinnaisia ​​kaikille ihotyypeille, koska levät ovat rikkaita ihon tarvitsemista ravintoaineista. Tällainen voide uudistaa intensiivisesti ihoasi nukkuessasi.

Vinkkejä yövoiteen valitsemiseen ihotyypeille:

• On erittäin tärkeää valita ihotyypillesi sopiva yövoide. Älä missään tapauksessa osta liian laajaa kaavaa, koska se voi vahingoittaa ihoasi sen korjaamisen sijaan. Jos kerma on lisäksi paksua, muuten liian öljyistä, se voi tukkia huokoset ja jakaa ihon, joka ei selvästikään pysty hengittämään.

• Useimmat kuivalle, normaalille, rasvaiselle tai sekaiholle tarkoitetut tuotteet viittaavat nimenomaan kasvojen ihoon, ellei tuotteen pakkauksessa toisin mainita.

• Ihotyypistä ja iästä riippumatta sinun pitäisi etsiä kevyempää koostumusta, joka on hypoallergeeninen, ei-komedogeeninen ja hajusteeton.

• Lisäksi ennen yövoiteen ostamista on tärkeää tutkia sen sisältämiä muita komponentteja. Keinotekoisten aromaattisten koostumusten aine, muuten erilaiset synteettiset, muuten puolisynteettiset mekanismit, eivät ole tervetulleita. On myös suositeltavaa, jos voide sisältää erilaisia ​​vitamiineja, aminohappoja, kollageenia, peptidejä, joilla on ikääntymistä estävä vaikutus.