15 hämmästyttävää kaneliöljyn hyötyä iholle, hiuksille ja terveydelle

Kanelin uskotaan olevan yksi maustevaltakunnan herkullisista ruuista. Trooppisten puiden kuoresta saatua kanelia käytetään laajalti kulinaarisiin ja lääketieteellisiin tarkoituksiin. Kävely markkinoilla voi antaa sinulle näkemyksen kanelirullista ja kanelijauhepurkeista sen valtavan suosion vuoksi. Kuitenkin toinen versio, jota monet eivät tunne, on Cinnamon Oil (dalchini oil)! Tässä aromaattisessa öljyssä on mukava puinen tuoksu, joka voi kohottaa aistejasi ottamalla vain yhden hajun! Tässä artikkelissa tarjoamme yksityiskohtaisesti joitain parhaita kaneliöljyn etuja terveydelle, hiuksille ja iholle.

Kaneliöljyn hyödyt iholle, hiuksille ja Terveys

Mikä on kaneliöljy?

Kaneliöljy on eteerinen öljy, joka uutetaan kanelipuun kuoresta. Sitä käytetään aromaterapiassa useiden fyysisten ja henkisten sairauksien hoitoon. Puhdas kaneliöljy on varsin voimakas, ja se on yhdistettävä kantoöljyyn paikalliseen käyttöön.

Onko kaneliöljy hyvä sinulle?

Kaneliöljyllä on hyvä maine terveys- ja kauneusalalla antimikrobisten, tulehdusta ehkäisevien ja antioksidanttisten ominaisuuksiensa vuoksi. Kaneliöljy voi hoitaa kudostulehduksia ja helpottaa nivelkipuja ja lihaskipuja. Se voi myös ravita ihoasi ja antaa sille uuden ilmeen. Kaneliöljyä käytetään myös immuniteetin vahvistamiseen ja yleisten infektioiden, kuten vilustumisen ja yskän, torjumiseen.

Kaneliöljyn parhaat terveysvaikutukset:

Täällä valitsimme 15 hämmästyttävää kaneliöljyä terveydelle, hiuksille ja iholle. Katsotaanpa niitä.

1. Parantaa aivotoimintaa:

Kaneli auttaa parantamaan aivojen toimintaa. Sen lisäksi se on tehokas palauttamaan menetettyä muistia, poistaa jännitystä ja on erinomainen aivojen tonic. Vain pieni määrä kanelin tuoksua auttaa lisäämään aivotoimintaa. Se tekee mielen tarkkaavaiseksi ja lisää visuaalisen mentorin vastausnopeutta. Voit lisätä muutama tippa kaneliöljyä diffuusoriin ja pitää huoneen, jotta näet näkyvät tulokset muutaman päivän kuluttua.

2. luonnollinen verenpuhdistin:

Aasialaiset käyttävät kanelia ikääntyneenä verta puhdistavana aineena. Se poistaa epäpuhtaat aineet verestä ja tekee siitä puhtaan. Epäpuhdas veri on yksi tärkeimmistä syistä ihon puhkeamiseen ja muihin ihosairauksiin. Näin ollen voidaan sanoa, että kaneli lopettaa epäsuorasti näppylöiden ja monien muiden ihoinfektioiden muodostumisen. Tämä on yksi parhaista kaneliöljyistä kehossamme.

3. Parantaa verenkiertoa:

Monista Dalchini -öljyn käyttötarkoituksista mainittakoon sen rooli hyvän verenkierron edistämisessä. Yrtissä on ainutlaatuinen verta ohentava yhdiste, joka auttaa rajoittamattoman puhtaan veren virtauksessa koko kehossa. Kaikenlainen epäsäännöllisen verenvirtauksen aiheuttama kipu vähenee. Hyvän verenkierron ohella keskeytymätön hapen virtaus alkaa, mikä takaa sinulle paremman sydämen ja pitkän elämän.

4. alentaa diabeteksen riskiä:

Kaneli on hyödyllinen diabeteksen hallinnassa, koska se on tehokas verensokerin hallitsemisessa. Jos käytät kanelia, voit vähentää diabetekseen suositellun insuliinin käyttöä. Lukuisat kanelia sisältävät elintarvikkeet pitävät hyvin yllä haluttua verensokeria tyypin 2 diabetesta sairastaville. Kaneli sisältää MHCP: tä, joka toimii yhdessä insuliinin kanssa ja auttaa elintärkeiden elinten oikeassa käytössä.

5. Apuja nopeassa paranemisessa:

Yrtti auttaa myös haavojen nopeassa paranemisessa. Se pysäyttää verenvuodon ja auttaa parantumisprosessia. Lisäksi kaneliöljy on luonnollinen antimikrobinen aine, joka voi tappaa infektioita aiheuttavat bakteerit ja virukset. Levitä vain kaneliöljyä, joka on sekoitettu kantoöljyyn, ja levitä tasaisesti vaurioituneille alueille. Tämä on yksi parhaista Dalchini -öljyn eduista.

6. Ruoansulatushäiriöt:

Ihmiset, jotka kärsivät ruoansulatusongelmista, voivat käyttää kanelia. Moniin resepteihin kuuluu kaneli nopeaa ruoansulatusta varten. Mauste säästää myös oksentelulta, pahoinvoinnilta, vatsavaivoilta jne. Voit käyttää yhtä tai kahta tippaa kaneliöljyä kupillisessa lämpimässä vedessä ja nauttia sen. Eteerisiä öljyjä ei kuitenkaan saa nauttia sisäisesti ilman lääkärin neuvoja.

7. Kulinaariset edut:

Kaneliöljyssä on yhdistettä nimeltä kanelialdehydi, joka on yksi maailman parhaista luonnollisista aromiaineista. Siksi ihmiset lisäävät usein kaneliöljyä resepteihinsä. Sinun on varmistettava, että öljy ei altistu kypsentämiselle korkeassa lämpötilassa, koska se voi helposti menettää antioksidanttiset ominaisuudet.

8. Päästä eroon hyttysistä:

Useat hyttyskarkotteet sisältävät kanelia. Kaneliöljy tappaa hyttyset onnistuneesti. Kaneli on paras luonnollinen ratkaisu hyttysten toukkien hävittämiseen. Kanelipuun kuori on hyödyllinen myös hyttysten hävittämisessä. Monien asiantuntijoiden mukaan kaneli on tehokas sieni- ja antibakteerinen aine.

9. Hoitaa huulien kuivumista:

Jos etsit täyteläisempiä, täyteläisempiä huulia, sinun on kokeiltava kaneliöljyä! Tämä öljy voi ravita ihoasi ja kosteuttaa sitä pitäen huulet pehmeinä ja sileinä. Yhdistä muutama tippa kaneliöljyä vaseliiniin ja hiero sitä varovasti huulillesi estääksesi huulten lohkeilua, halkeamia ja kuivumista.

10. Apua painonpudotukseen:

Jos etsit luonnollista tapaa laihtua, kaneliöljy voi olla täydellinen temppu! Yksi tai kaksi tippaa kaneliöljyä veteen voi vähentää ruokahalua ja auttaa siten laihtumassa. Myös tämän öljyn tuoksu voi viedä mielesi pois ruoasta ja vähentää siten kalorien määrää. Tämä on yksi parhaista kaneliöljyn aromaterapian eduista.

11. Kaneliöljyn edut iholle:

Kaneliöljy sopii erinomaisesti iho -ongelmien, kuten aknen ja näppylöiden, hoitoon. Tämän öljyn sienilääkkeet ja antibakteeriset ominaisuudet voivat vähentää ihon puhkeamista tappamalla bakteerien kasvun. Voit käyttää sitä lisäämällä kaksi tippaa kaneliöljyä kantoöljyyn, kuten kookos- tai oliiviöljyyn, ja levittämällä sitä vaurioituneille alueille tavallisten bakteeri -infektioiden hoitoon.

12. Ehkäisee sydänsairauksia:

Kaneliöljyn uskotaan suojaavan sydämesi terveyttä alentamalla huonoja kolesterolitasoja. Tutkimuksen mukaan kaneliöljyn sisällyttäminen rutiiniin yhdessä tiukan liikuntaohjelman kanssa voi auttaa ehkäisemään sydänkohtauksia ja sydän- ja verisuonitauteja. Kaneliöljyssä olevat tulehdusta ehkäisevät yhdisteet tekevät siitä hyvää kroonisille sydänpotilaille.

13. Huoneenraikastin:

Yksi kaneliöljyn suosituista eduista on sen hajunpoisto -ominaisuudet. Tämä aromaattinen eteerinen öljy voi imeä ilmassa olevan pahan hajun ja puhdistaa ympäristön. Lisää vain muutama tippa tätä öljyä diffuusoriin ja pidä se huoneessasi, jotta voit kokea kylpylän kaltaisen vaikutuksen kotona. Se ei ainoastaan ​​virkistä huonetta, vaan antaa myös rauhoittavan tunteen.

14. Kaneliöljyn edut hiuksille:

Toinen vähemmän tunnettu etu kaneliöljystä on sen rooli hiusten kasvun stimuloimisessa. Kaneliöljy voi parantaa verenkiertoa ja aktivoida juuriasi ja edistää uusien karvatuppien itämistä. Se voi myös hoitaa monia päänahan tiloja, kuten hilse, ekseema ja sieni-infektiot, antimikrobisilla ominaisuuksillaan.

15. Parantaa kurkkukipua:

Kurkkukipu voi olla todella turhauttavaa! Onneksi se voidaan parantaa kaneliöljyn avulla! Kaneliöljyn antibakteeriset ominaisuudet voivat tappaa bakteerit välittömästi ja päästä eroon infektioista. Se voi myös tarjota rauhoittavaa helpotusta aromiaineidensa kanssa. Lisää vain yksi tai kaksi tippaa kaneliöljyä kuppiin lämmintä vettä ja kurista se. Tämä on yksi Dalchini -öljyn parhaista käyttötarkoituksista.

Kaneliöljyn sivuvaikutukset:

Vaikka kaneliöljy on täynnä terveydellisiä etuja, on varmasti vaarallista ottaa enemmän kuin yksi tai kaksi tippaa sisäisesti. Lue lisätietoja tämän eteerisen öljyn vakavista sivuvaikutuksista:

  • Sisäinen kulutus on yleensä myrkyllistä, ellei lääkäri niin määrää.
  • Kaneliöljy voi laukaista allergisia reaktioita suoraan iholle levitettäessä.
  • Raskaana olevat naiset voivat kokea ennenaikaisia ​​supistuksia kaneliöljyllä, joten heidän on vältettävä sitä.
  • Tämän öljyn liiallinen haju voi aiheuttaa huimausta.

Joten, nämä ovat joitakin tärkeimmistä kaneliöljyn eduista kehollesi! Voit saada tämän öljyn helposti markkinoilta tai jopa valmistaa sen kotona. Ainoa asia, joka sinun on tiedettävä, on, että puhdasta kanelin eteeristä öljyä on käytettävä varoen terveysongelmien välttämiseksi. Jos kiinnität huomiota näihin seikkoihin, se on loistava agentti, joka auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan sen lukuisista eduista!