21 uskomatonta Butternut -squash -hyötyä terveydelle, hiuksille ja iholle

Jos olet koskaan käynyt länsimaissa, olet ehkä nähnyt erilaisia ​​Butternut Squash -menuja useimpien ravintoloiden valikossa. Butternut Squashilla, toisin kuin sen nimellä, ei ole mitään tekemistä voin tai pähkinän kanssa, mutta se on todellakin vihannes. Se kuuluu Pumpkin -perheeseen ja sillä on voinen massa, pähkinäinen. Kypsät ovat maultaan melko makeita ja niitä käytetään laajalti keittojen, salaattien ja jopa paahdettujen vihannesten valmistuksessa. Ne ovat myös täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, mikä tekee niistä yhden maailman terveellisimmistä elintarvikkeista. Jatketaan oppimista jogurtti Butternut Squash -hyödyistä terveydellemme.

Butternut -squashin hyödyt terveydelle, hiuksille ja amp; Iho

Mikä on Butternut Squash?

Butternut Squash on erilaisia ​​vihanneksia, joilla on pitkä lieriömäinen rakenne ja pyöreä pohja. Siinä on osasto, johon mahtuvat myös syötävät siemenet. Ne ovat oranssi, keltainen ja vaalea iho. Butternut -kurpitsan tieteellinen nimi on Cucurbita Moschata ja sitä pidetään teknisesti hedelmänä.

Onko Butternut Squash terve??

Luomu Butternut Squash tekee paljon hyvää terveydellemme. Se on melko vähärasvainen, joten se on ihanteellinen niille, jotka aikovat laihtua luonnollisella tavalla. Sitä pidetään myös suolistoystävällisenä korkeiden kuitupitoisuuksiensa vuoksi. Butternut squash on voimaa täynnä tärkeitä mineraaleja, kuten kaliumia, mangaania ja vitamiineja, kuten B6, folaattia, jotka takaavat kaikkien kehon elinten hyvän toiminnan.

Butternut -squash -ravitsemustiedot:

Tässä ovat Butternut Squashin yllättävät ravitsemukselliset edut 100 grammaa kohti:

 • Kaloreita yhteensä: 45
 • Hiilihydraatit yhteensä: 12 g
 • Ravintokuitu: 2 g
 • Proteiinit: 1 g
 • Natrium: 4 mg
 • Kalium: 352 mg
 • A -vitamiini: 212 %
 • C-vitamiini: 35 %
 • B6 -vitamiini: 10 %
 • Kalsium: 4 %
 • Magnesium: 8 %
 • Rauta: 3 %

Parhaat Butternut -squash -edut:

Alla on annettu luettelo Butternut -squash -eduista hiuksille, iholle ja terveydelle. Katsotaanpa niitä.

Butternut -squash -edut iholle ja hiuksille:

Täällä valitsimme 4 parasta butternut squash -hyötyä hiuksille ja iholle levitys-/käyttöprosessin avulla.

1. Kosteuttaa hiuksiasi:

Jos sinulla on kuivat ja tylsät hiukset, sinun on kostutettava ne päivittäin, jotta ne pysyvät kosteina, kiiltävinä ja kauniina. Hyvä tapa tehdä tämä on lisätä kurpitsia. Tätä varten sinun on tehtävä kotona squash -hoitoaine.

Hakeminen:

 • Ota keitetty kurpitsa, yksi ruokalusikallinen hunajaa, toinen ruokalusikallinen jogurttia ja toinen ruokalusikallinen kookosöljyä.
 • Ota nyt kaikki nämä aineet yhteen kulhoon ja lisää sitten tehosekoittimeen.
 • Levitä se kaikille hiuksillesi valmistuksen jälkeen ja pidä se puoli tuntia.
 • Huuhtele kylmällä vedellä ja pese sitten miedolla yrttishampoolla.

2. Stimuloi hiusten kasvua:

Erinomainen tapa kasvattaa hiuksiasi on butternut squash. Tämän hämmästyttävän kasviksen hyötyä ei voi koskaan jättää huomiotta. Se on täynnä A -vitamiinia ja sillä on suuria hyödyllisiä ominaisuuksia. Jos hierot vain kurpitsamehua päänahallesi viidentoista minuutin ajan, annat hiusten kasvua nopeammin ja nopeammin. Siitä tulee myös loistava tapa torjua ongelmia, kuten hiustenlähtöä.

3. Estää ikääntymisen merkkejä:

Naiset, jotka ovat aina valittaneet tylsää tai kuivaa ihoa, ovat aina ensimmäisiä, joilla on ryppyjä ja ikääntymislinjoja. Voit kuitenkin löytää nopean ja helpon ratkaisun tähän ongelmaan käyttämällä butternut squashia. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi kurpitsia on käytetty monissa kasvonaamioissa ja kauneusvoiteissa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on todella tehokas.

Kuinka käyttää:

 • Voit myös tehdä mukavan kurpitsan kasvohoidon kotona yksinkertaisesti sekoittamalla keitettyä kurpitsaa limen mehuun, jogurttiin ja hunajaan. Tulokset hämmästyttävät sinua.

4. Ravitsee ihoasi:

Sinun ei tarvitse käyttää meikkiä koko ajan näyttääksesi kauniilta. Voit näyttää melko vaivattomalta käyttämällä joitain maailman lahjoja. Vaikka luontoa on siunattu runsaasti, aiomme keskittyä Butternut squash -hyötyihin ja siihen, mitä se voi tehdä ihon kaunistamiseksi. Se sisältää C -vitamiinia, joka on hyödyllinen iholle ja muita ominaisuuksia, jotka ravitsevat kasvosi perusteellisesti.

Kuinka käyttää:

 • Pelkkä kasvojen pesu pari kertaa butternut -squash -mehulla tekee tempun.

Butternut Squashin terveysvaikutukset:

Täällä listasimme 17 parasta butternut squash -hyötyä terveydelle. Katsotaanpa niitä.

5. Superruoka raskaana oleville naisille:

Raskaus on erittäin tärkeä osa jokaisen naisen elämää. Ei vain hän, vaan jokainen hänen perheenjäsenensä odottaa uuden jäsenen syntymää. Naiset tekevät melkein kaiken tänä erityisaikana pysyäkseen terveinä ja muodoltaan. Liikunnasta terveelliseen syömiseen ei ole edes yhtä asiaa, jota he jäisivät paitsi. Toinen tärkeä asia, jonka jokainen raskaana oleva nainen pitää mielessä, on se, että hänen on lisättävä ruokavalioonsa kurpitsaa. Tämä vihannes auttaa vauvan selkäytimen ja aivojen kehittymisessä ja tekee synnytyksestäsi terveen.

6. Vahvistaa luita ja hampaita:

Kaikenikäiset ihmiset, erityisesti lapset ja vanhukset, tarvitsevat vahvoja luita ja hampaita. Tämän saavuttamiseksi voit lisätä ruokavalioon yksinkertaisesti kurpitsaa. Koska kurpitsat ovat täynnä magnesiumia, ne auttavat kalsiumin imeytymisessä. Tämä tekee heidän luistaan ​​ja suun terveydestään vahvan ja terveen koko ajan. Paras tapa kuluttaa se on lisätä keitettyä Butternut -kurpitsaa terveeseen kanankeittokulhoon tai tehdä siitä herkullinen ja maukas intialainen curry.

7. Parantaa ruoansulatusta:

Monet ihmiset tässä maailmassa ovat valittaneet ruoansulatuskanavansa heikoksi. Tämän vuoksi he kärsivät usein ummetuksesta, usein oksentelusta tai mahatulehduksesta. Tehokas ja älykäs tapa päästä eroon tästä ongelmasta ikuisesti on käyttää hyväksi butternut squashia. Tämä kasvis parantaa ruoansulatusprosessia, puhdistaa järjestelmääsi ja vähentää vakavien sairauksien riskiä. Voit myös erittää ja virtsata kunnolla kurpitsien avulla.

8. Lievittää aamupahoinvointia:

Monet ihmiset ovat valittaneet kärsivänsä ongelmista, kuten aamupahoinvoinnista. Ja vaikka he ovat yrittäneet etsiä useita kodin korjaustoimenpiteitä tämän ongelman torjumiseksi, mikään ei ole toiminut heille. Mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Voit yksinkertaisesti käyttää butternut -kurpitsamehua ja sanoa hyvästit tälle ongelmalle. Se helpottaa sinua varmasti.

9. Säätelee kehon lämpötilaa:

Hyvä tapa alentaa kehon lämpötilaa on käyttää jonkin verran kurpitsamehua. Sinun tarvitsee vain sekoittaa kurpitsamehua hunajaan ja juoda se alas. Tunnet viileyden tunteen kehossasi ja löydät paljon helpotusta. Tämä on ehdottomasti jotain, jota voit käyttää kesäkaudella voittaaksesi lämmön. Sitä on testattu useiden ihmisten toimesta ja se on tuottanut erinomaisia ​​tuloksia.

10. hoitaa palovammoja ja ihotulehduksia:

Nyt tulemme butternut squashin viimeiseen hyötyyn. Tässä on kyse kaikenlaisten palovammojen, naarmujen ja tulehdusten parantamisesta. Kurpitsa on ehdottomasti viilentävä aine, ja voit käyttää sitä useita kertoja ihollasi helpotuksen saamiseksi kipusta. Se sisältää antioksidantteja, A-, C- ja E -vitamiineja, jotka parantavat ihoa. Säännöllinen kurpitsamehun kulutus voi myös pitää sinut mailin päässä tästä ongelmasta.

11. Teroittaa näköä:

Butternut squash sisältää kahta tärkeää antioksidanttia nimeltä luteiini ja zeaksantiini, jotka parantavat näköämme ja suojaavat näköämme. Päivittäinen yhden kupillisen kurpitsan squashin saanti olisi varmasti terveellistä näkösi kannalta ja parantaisi näköäsi, jos sinulla on vaikeuksia.

A -vitamiinia on myös riittävä määrä, mikä parantaa silmiemme terveyttä. Monien ihmisten näkökykyä on parannettu tämän ruoan lisäravinteilla ja ainesosalla. On suositeltavaa, että tämä syödään terveellistä rasvaa sisältävällä aterialla, joka tarjoaa maksimaalisen imeytymisen. Monet silmäongelmat, kuten normaalin näkökyvyn puute, silmän kuivuus, silmien rasitus ja kyvyttömyys tehdä hienoja yksityiskohtia, paranevat näiden lisäaineiden saannilla tästä kasviksesta.

12. alentaa verenpainetta:

Säännöllinen noin yhden kupin kurpitsa, joka koostuu riittävästä ravinnosta, jota tarvitaan terveelle kehollemme. Voikurpitsaan sisältyvät ravintoaineet ovat erittäin hyödyllisiä sydän- ja verisuonijärjestelmämme kannalta ja ylläpitävät myös verenpaineen normaaliksi.

Kaliumpitoisuus yhdessä kupillisessa kurpitsaa riittää estämään korkeaa verenpainetta ja myös vähentämällä natriumin vaikutusta. Näin ollen korkean verenpaineen alentaminen alentaa vakavia terveysriskejä, kuten aivohalvausta, sydänkohtauksia ja muita sydänsairauksia.

13. Tehostaa luonnollista immuunijärjestelmää:

Butternut squash sisältää myös runsaasti C -vitamiinia ja beetakaroteenia, jotka parantavat immuunijärjestelmäämme ja auttavat vahvistamaan vastustuskykyämme. Nämä tehokkaat ainesosat auttavat meitä taistelemaan tauteja aiheuttavia mikro-organismeja vastaan ​​ja suojaavat sairauksilta, kuten flunssalta, flunssalta ja muilta.

14. Kuolevien syöpien osastot:

Nykyään tutkimus on huolissaan siitä, että se voi tarjota paremman ratkaisun tai lääkkeen syöpäsairauksiin tämän taudin riskin pienentämiseksi, koska syöpä on nykypäivän maailmassa enimmäkseen esiintyvä sairaus. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kurpitsan kurpitsa auttaa vähentämään eturauhassyövän ja paksusuolen syövän riskiä. Tämän kasviksen antioksidanttipitoisuus on erittäin korkea, ja sillä on monia tärkeitä taisteluja vapaita radikaaleja vastaan, jotka ovat tärkeä osa syöpää. Butternut squash on myös runsaasti beetakaroteenia, jolla on myös tärkeä rooli ja joka suojaa syöpää.

15. Auttaa sinua laihduttamaan:

Butternut squash koostuu vähäkalorisista ja korkeista ravintokuiduista, jotka ovat aivan välttämättömiä oikean painon ylläpitämiseksi. Ne, jotka haluavat laihtua, ovat huolissaan ruokavalionsa kaloreista. Butternut squash auttaa myös parantamaan ruoansulatusta ja vähentää ummetusta ja parantaa suoliston liikettä.

Butternut -squashin korkea kuitupitoisuus saa vatsasi tuntumaan täyteen, vaikka se ei lisää painoasi. Se sisältää tyydyttymättömiä rasvoja, jotka auttavat myös pitämään painosi. Tämä vihannes voi tehdä ihmeitä haluamallesi vyötärölinjalle. Tätä kutsutaan negatiiviseksi kaloriravinnoksi, koska yksi kuppi Butternut squashia tarjoaa lähes vain 75 kaloria, mikä on varsin hyödyllistä kilojen pudottamisessa.

16. Vähentää PMS -oireita:

Monet naiset kohtaavat vakavia epämukavuuksia sellaisina aikoina kuin kouristukset, runsas verenvuoto ja väsymys. Butternut squash on yksi tehokkaista PMS-vastaisista elintarvikkeista, joka voi vähentää kaikkia oireita ja parantaa oloa. Tämän kasviksen korkeiden mangaani- ja kaliummäärien tiedetään hoitavan mielialan vaihteluja ja kipua. Tätä pidetään turvallisimpana ja tehokkaimpana luonnollisena mekanismina kuukausittaisten ongelmien poistamiseksi!

17. Parantaa ummetusta aikuisilla ja lapsilla:

Jos sinä tai perheenjäsenesi kärsit säännöllisesti ummetuksesta ja kivuliaista ulosteista, kokeile sisällyttää Butternut -kurpitsa valikkoon. Tämän kasviksen suuret määrät ravintokuitua auttavat ruoan parempaa sulamista ja lisäävät ulosteeseen irtotavaraa. Säännöllinen Butternut -kurpitsa voi puhdistaa vatsasi ja saada vatsasi tuntumaan kevyeltä.

18. Estää astmaa:

Yksi monista yllättävistä Butternut Squash Mehun eduista on sen kyky estää monia hengitysvaikeuksia, kuten astma. Koska Butternut-squash on luonnollinen beetakaroteenin lähde, se voi alentaa riskiä joutua hengitysongelmiin. Se voi tehokkaasti vähentää hengitysteiden aiheuttamia vaurioita ja auttaa hengittämään hyvin.

19. Säätelee kolesterolitasoja:

Butternut Squash on hämmästyttävä ruoka kolesterolitasojen alentamiseen. Se on täynnä kuitua, kaliumia ja muita tärkeitä antioksidantteja, jotka voivat estää sydänsairauksien riskin. Butternut -kurpitsan läsnä olevat liukoiset kuidut voivat myös imeä LDL- tai huonon kolesterolitasosi, mikä voi tukehtua valtimoihisi.

20. Parantaa verenkiertoa:

Butternut Squash on tärkeä raudan lähde, jota tarvitaan kehon asianmukaiseen verenkiertoon. Se estää aneemisia tiloja, joiden aikana punasoluja lasketaan, mikä johtaa huonoon verenkiertoon elimissä. Säännöllinen kurpitsan kurpitsa voi parantaa elinten hapettumista.

21. Butternut -squash -edut vauvoille:

Vauvojen ensimmäisten ruokien joukossa Butternut Squash on listan kärjessä. Se on melko pehmeää vauvojen herkille vatsalle ja sitä tarjotaan varhaisruokina. Tämän kasviksen soseutettu muoto on melko makea ja herkullinen. Se on myös helposti sulavaa ja toimittaa heidän pienille kehoilleen kaikki elintärkeät ravintoaineet. Tämä vihannes ehkäisee myös varhaisia ​​merkkejä anemiasta tai puutteista pienillä vauvoilla.

Butternut Squashin sivuvaikutukset:

Butternut Squashia pidetään yleensä turvallisena kulutukseen, mutta se voi harvoissa tapauksissa aiheuttaa tiettyjä sivuvaikutuksia. Tutustu alla olevaan luetteloon:

 • Korkea kaliumpitoisuus voi alentaa natriumpitoisuuksia ja alentaa verenpainetta.
 • Ei saa käyttää beetasalpaajien kanssa, jotka voivat nostaa kaliumpitoisuutta ja aiheuttaa sydänvaivoja.
 • Voi aiheuttaa kaliumjäämiä munuaisissa niille, joilla on munuaissairaus.

Oletko yllättynyt näistä 21 Butternut Squashin terveyshyödystä? Jos sinulla on onni päästä käsiksi tähän hämmästyttävään vihannekseen, kokeile sitä! Internetissä on paljon reseptejä, joita voit kokeilla Butternut Squashin kanssa, jotta voit nauttia sen herkullisesta hyvyydestä. Lisäämällä tämän kasviksen, joka on osa päivittäistä ruokalistaa, voit helposti voittaa kaikki ravitsemukselliset puutteet ottamatta keinotekoisia lisäravinteita. Joten, mitä sinä odotat? On aika tarkistaa supermarketisi!