Top 11 Amazing Tekemistä Jackson Hole

Jos olet henkilö, jolla on seikkailu sydämessäsi, elämä antaa sinulle tiettyjä mahdollisuuksia, kun voit elää hetkissä ja nauttia niistä suuressa määrin. Jackson Hole Wyomingissa on sellainen paikka, joka on melko lähellä seikkailijoiden, villieläinten ystävien, ulkoilijoiden ja kaikkien sydäntä. Voit viettää upean perhematkan Jackson Holessa eksoottisemmin ottamalla ylellisen Jackson Hole vuokrat. Miksi paikka on aina seikkailijoiden luettelon kärjessä? On olemassa kolme hiihtokenttää, joita ympäröi upea luonnollinen panoraamanäkymä Yellowstonen kansallispuistoon ja Grand Tetonin kylään. Jos ajattelet ulkoilua, siellä on koskenlaskua, ratsastusta, villieläinten katsomista, vuorikiipeilyä ja paljon muuta. Joten, täällä aiot tietää jännittävimmistä asioista, joita voit tehdä Jackson Hole. Lue lisää-

1. Mene vaellukselle:

Kun olet Jackson Hole, tämä on yksi upeimmista asioista, joita voit tehdä. Jackson Hole tunnetaan korkeasta maastostaan, jota ympäröivät upeat näkymät. Voit nauttia henkeäsalpaavasta vaelluksesta Grand Tetonin kansallispuistossa. Tämän paikan lisäksi Jackson Holessa on toinen jännittävä vaellusreitti, joka sijaitsee Yellowstonen kansallispuistossa.

2. Maastopyöräily:

Rakastatko nopeutta? Ja oletko valmis lisäämään elämääsi nopeutta? Sitten maastopyöräily Jackson Hole on pakko tehdä toimintaa täällä. Jackson Holessa on 40 mailin pyöräilyreitti, ja voit vuokrata polkupyöriä kaikenikäisille. Pyöräily on paras tapa nauttia kauniista näkymistä.

3. Ratsastus:

Mitä jos saisit cowboyn tunteen? On karjatila, josta voit saada hevosia nauttimaan ratsastuksesta. Siellä on upeita maastoja, kaarevia korkeuksia ja mahtava ympäristö, josta voit nauttia koko ratsastuskokemuksesi.

4. Melonta:

Et voi missata eksoottista kokemusta melonta tai melonta paikassa Jackson Hole. Melonta Snake -joella voi tehdä päivästäsi hauskaa ja jännittävää, ja tämä on yksi sellaisista aktiviteeteista, joita voit tehdä perheesi kanssa. Melonta on paras tapa nauttia Teton -vuorijonon vehreistä maisemista samalla kun havaitset rikas villieläin Snake -joen rannalla. Voit vierailla hirvissä, saukkoissa, hirvissä, majavissa, hirvissä ja kaljuunoissa.

5. Kalastus:

Kehutko itseäsi kalastajana? Tai haluatko kokeilla kalastustasi ensimmäistä kertaa? Snake -joesta nauttiminen voi tehdä lomastasi tarpeeksi viihdyttävää. Käärmejoki virtaa lähes koko Jackson Hole -pituuden. Joten, voit saada taimenen Rocky Mountainin länsipuolella. Villieläinten ja vihreän metsän nauttiminen ja laiska päivä kalastukseen on varsin rakas matkailijoille, jotka ovat aktiivisia koko matkan ajan.

6. Kalliokiipeily:

Sekä Grand Tetonin kansallispuisto että Yellowstonen kansallispuisto ovat parhaat paikat opastetuille kalliokiipeilyelämyksille. Opastettuja matkoja on kahdeksan-kahdeksankymmentäluvulle, jotka voivat ottaa kahden päivän kalliokiipeilyistunnon ennen kuin yrittävät sitä. Voit pitää hauskaa koko perheen kanssa alppiseikkailun aikana.

7. koskenlasku:

Oletko valmis nauttimaan luonnonkauneudesta samalla kun saat parhaan hyödyn adrenaliinista? Sitten koskenlasku Snake -joella on jotain, jota sinun ei pitäisi koskaan hukata, kun olet Jackson Hole. Voit tuntea jännityksen vesiurheilun aikana ja tehdä päivästäsi täynnä jännitystä. Illan aikana voit ottaa romanttisen veneretken nauttimaan kasvistosta ja eläimistöstä, karuista vuorista ja ympäröivästä kiehtovasta villieläimestä.

8. Siirry Wildlife Safariin:

Wyoming, erityisesti Jackson Hole -vuori, on täynnä erilaisia ​​villieläimiä, olivatpa ne sitten nisäkkäitä tai lintuja ja perhosia. Päivä villieläinten safarille on siis pakko tehdä, kun olet täällä. Vieraile Grand Tetonin ja Yellowstonen kansallispuistossa, National Elk Refuge -alueella ja Laurence Rockefeller Preserve -alueella löytääksesi tämän paikan hämmästyttävän villieläimet.

9. Hiihto:

Jackson Hole on sellainen kohde, joka on yhtä jännittävä kesällä kuin talvella. Kolmen hiihtoalueen ansiosta voit nauttia eksoottisimmista hiihtokokemuksista täällä. Voit kokea maastohiihdon luonnonpuistojen ja muiden alueiden erämaassa. Voit tutustua koko Jackson Hole -maahan näiden ulkourheilulajien kautta.

10. Kelkkailu ja koiravaljakko:

Tunne itsesi tonttuksi ja nauti rekiretkeistä Jackson Holessa! Näitä uskomattomia kokemuksia varten voit käydä talven viettämässä National Elk Refuge- tai Sled Dog Retkiä matka Jackson Holessa elinikäinen muisto.

11. Nauti elävän musiikin tapahtumista:

Jotta matkastasi tulisi vieläkin jännittävämpi, voit osallistua näihin elävän musiikin konsertteihin. Klassisesta jazziin, rockista popiin voit nauttia musiikkityypeistäsi ja tehdä iltoistasi värikkäitä Jackson Holessa.

Joten, nämä ovat muutamia jännittäviä asioita, joita voit tehdä Jackson Hole. On todella vaikeaa luetella kaikkia hauskoja asioita Jackson Holessa rajoitetuilla sanoilla. Joten jos haluat kokea kaiken nyt, olet laukkusi nopeampi ja lähdet matkalle. Olitpa yksinmatkalla tai hauskaa perheen ja ystävien kanssa, Jackson Hole ei petä sinua koskaan, kun olet täällä.