Kuinka käyttää oliiviöljyä psoriaasiin?

Psoriasis voi olla todellinen dilemma käsiteltäväksi ja vaatii ammattilaisen suostumuksen ennen kuin ryhdyt käyttämään minkäänlaista kotihoitoa tämän ongelman hoitamiseksi. Palovammojen ja ihovaurioiden puhkeamisen myötä psoriaasista voi olla hyvin vaikea päästä eroon puhumattakaan siitä, että se palaa ja kutittaa ihoa. Pahin tekijä on se, että psoriaasia voi esiintyä melkein missä tahansa kehossasi ja sillä on pysyviä vaikutuksia, kuten rupia ja haavan arpia, jotka voivat pysyä useita vuosia ennen kuin ne häviävät. Vaikka ammattilainen ehdottaa laajoja lääketieteellisiä korjaustoimenpiteitä, joihin kuuluu laaja valikoima lääkkeitä, Psoriasis voidaan hoitaa kotona olevilla korjaustoimenpiteillä, erityisesti oliiviöljyllä. On kuitenkin tärkeää, että suoritat lääkäriltäsi kaikki kotihoidot ennen kuin yrität mitään kotona.

Kuinka käyttää oliiviöljyä psoriaasiin

Kuinka käyttää oliiviöljyä psoriaasiin?

Alla on muutamia tapoja, joilla psoriaasia voidaan hoitaa oliiviöljyllä-

Oliiviöljykylpy:

Oliiviöljyn saaminen on erittäin hyödyllistä ihollesi, varsinkin kun voit Psoriasis. Oliiviöljyn suuren rasvahappo- ja E -vitamiinipitoisuuden ansiosta se auttaa tehokkaasti psoriaasin aiheuttamien palovammojen ja ihovaurioiden hoidossa. Tyhjennä vähintään kaksi teelusikallista oliiviöljyä lämpimään vesisäiliöön ja pese kehosi tehokkaasti vähintään kolme tai neljä kertaa viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Yritä välttää saippuan käyttöä näiden istuntojen aikana, koska saippua vain saa psoriaasin kasvamaan.

Tulehduskipulääke:

Jos kärsit laajasti psoriaasin aiheuttamasta pahasta polttavasta tunteesta eri ihoalueilla, on parasta levittää näille alueille lämmintä oliiviöljyä. Oliiviöljy toimii tulehdusta ehkäisevänä aineena, joka auttaa lievittämään ihon polttavaa tunnetta, jotta voit käsitellä tätä tautia tehokkaasti. Voit käyttää tätä prosessia käsilläsi tai puhtaalla liinalla.

Ekstra neitsyt-oliiviöljy:

Extra -neitsytoliiviöljy on erinomainen kosteusvoide kuivalle iholle, jotka ovat psoriaasin oireita. Erittäin kuiva iho voi aiheuttaa hilseilyä, joka on erittäin ärsyttävää. Extra -neitsytoliiviöljy auttaa pitämään nämä kuivat alueet kurissa toimimalla erittäin tehokkaana kosteusvoiteena. Muutama pieni annos tätä ihmeellistä öljyä on kaikki mitä tarvitset saavuttaaksesi haluamasi tulokset. Tulokset ovat välittömiä ja pitkäkestoisia.

Palovammat:

Oliiviöljyn on myös havaittu parantavan palovammoja ajan myötä, mikä on hyvin samanlainen kuin psoriasis, joten tiedämme nyt, että sitä voidaan käyttää myös tällä alalla. Psoriasis on erittäin pysyvä ongelma, joka, jos sitä ei tarkisteta, voi olla erittäin raju iholle. Se levisi ajan myötä aiheuttaen suurta kipua ja ärsytystä. Käytä pieniä öljyjä oliiviöljyä rauhoittaaksesi ihoalueita, joilla on psoriaasin aiheuttamia palovammoja, saavuttaaksesi parhaan tuloksen ajan mittaan. Kokeile käyttää ekstra -neitsytoliiviöljyä, joka on erittäin tehokas öljymuoto.

Tehokas sovellus:

Kaikki riippuu siitä, kuinka tehokkaasti käytät oliiviöljyä psoriasiksesta kärsiville alueillesi. Jos levität öljyä ja pyyhit sen heti pois, oliiviöljyn levityksellä ei saavuteta tuloksia, mutta jos annat öljyn istua pitkään, iho imee E -vitamiinia ja rasvahappoja, jotka auttavat puhdistamaan plakkia psoriaasin tehokkaasti muodostama. Kokeile levittää öljyä yöllä ja jätä se aamuun, jonka jälkeen pyyhi itsesi puhtaalla liinalla tai kylpyamme puhtaalla lämpimällä vedellä, jossa on kaksi teelusikallista oliiviöljyä.