Πώς να κάνετε γαλλικό μανικιούρ;

Πώς να κάνετε γαλλικό μανικιούρ; Τι είναι το γαλλικό μανικιούρ; Το μανικιούρ είναι μια καλλυντική θεραπεία που βασικά περιλαμβάνει τη πλήρη φροντίδα των νυχιών ξεκινώντας από το λίπανση, τη διαμόρφωση, το μασάζ και τέλος την εφαρμογή βερνικιού.

Καλύτερη μέθοδος εκτέλεσης γαλλικού μανικιούρ

Τα γαλλικά νύχια εάν προετοιμαστούν σωστά φαίνονται εξαιρετικά καθαρά και περίπλοκα. Φαίνεται εξαιρετικά θηλυκό και κομψό. Το ακρυλικό plus gel Γαλλικό μανικιούρ πρέπει να αφεθεί καλύτερα στους επαγγελματίες, καθώς πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, διαβάστε αυτό το άρθρο για να πάρετε την καλύτερη μέθοδο γαλλικού μανικιούρ.

Καλύτερη μέθοδος εκτέλεσης γαλλικού μανικιούρ:

1. Απαίτηση:

 • 4 είδη βερνικιού νυχιών.

  Ένα ξυλάκι επιδερμίδας

  ένα στρώμα βάσης ή γέμισμα κορυφογραμμής – ένα βερνίκι χρώματος

 • ένα top coat – βερνίκι με άσπρη ή κρεμ άκρη
 • Λάδι επιδερμίδας ή οποιοδήποτε βρώσιμο έλαιο
 • Ένα βαμβάκι

  Μια σμυριδοπίνακα

 • Ενυδατική κρέμα χεριών συν νυχιών – Αφαίρεση βερνικιών νυχιών

2. Αφαίρεση βερνικιού νυχιών:

Αφαιρέστε οποιοδήποτε παλιό βερνίκι νυχιών με κάποιο ντεμακιγιάζ σε ένα βαμβάκι.

3. Λάδι επιδερμίδας:

Εφαρμόστε σε λίγο έλαιο επιδερμίδας και τρίψτε το. Αφήστε το να γεμίσει για να ανακουφίσει τα νύχια σας. Το ελαιόλαδο αλλιώς κάποιο βρώσιμο λάδι θα λειτουργήσει εξίσου καλά.

4. Καταχωρήστε τα νύχια σας:

Δεν έχει νόημα να έχετε υπέροχα βερνικωμένα νύχια που είναι κουρελιασμένα. Πάρτε μια σμύριδα και περάστε την κάτω από την άκρη του νυχιού, απλά προς μία κατεύθυνση, περιμένοντας να πάρετε το σχήμα που επιθυμείτε.

5. Καθαρίστε τις επιδερμίδες σας:

Οι επιδερμίδες είναι η φυσική διαίρεση του νυχιού, ωστόσο το λάδι στο δέρμα σημαίνει ότι το βερνίκι νυχιών δεν θα κολλήσει σε αυτό για πολύ. Κατά συνέπεια, για να ανακουφίσετε τα πετσάκια σας να βυθίσουν τα νύχια σας σε ζεστό νερό, αυτό μπορεί να ξεκινήσει έως και 15 λεπτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αφαίρεση επιδερμίδας στα νύχια σας, να προσφέρετε στα χέρια σας ένα είδος στρώσης ενυδατικής κρέμας και να τυλιχτεί σε μεμβράνη για 15 λεπτά.

Αυτό μαλακώνει τις επιδερμίδες και ενυδατώνει τα χέρια σας. Για να εξαλείψετε την νεκρή επιδερμίδα, κάντε μασάζ με ένα ξυλάκι επιδερμίδας σε εξαιρετικά μικρούς κύκλους, έτσι ώστε το νεκρό επιδερμίδα να τρίβεται.

6. Καθαρίστε τα χέρια σας:

Φρεσκάρετε όλη τη σκόνη των νυχιών και τη βρωμιά για να μην την σφραγίσετε. Καθαρίστε τα νύχια με ένα μικρό βερνίκι νυχιών για άλλη μια φορά για να εξαλείψετε τυχόν υπολείμματα λαδιού, γιατί θα βγει το βερνίκι για να ξεφλουδίσει.

7. Εφαρμόστε ένα παλτό βάσης:

Καθαρίστε το πρόσθετο στο πλάι της φιάλης. Βουρτσίστε σε 2 διαφορετικά 3 προσεκτικά χτυπήματα. Το βασικό στρώμα προστατεύει τα νύχια σας από το να λεκιάσουν από τις χρωστικές στο χρωματιστό βερνίκι.

Γαλλικό μανικιούρ πώς να

8. Βάλτε τη συμβουλή:

Χρησιμοποιήστε λευκό ή αλλιώς κρεμ χρώμα για την άκρη. Τραβήξτε με προσοχή μια λεπτή γραμμή φινιρίσματος σταυρωτά από τη φυσική άσπρη άκρη του νυχιού. Αναμφίβολα η γραμμή φαίνεται τραχιά αρχικά, αφήστε την να στεγνώσει, καθώς και αν το επιθυμείτε, τοποθετήστε μια δεύτερη πιο καθαρή γραμμή από πάνω της. Για να δημιουργήσετε ευκολότερα την εφαρμογή άκρης, πάρτε ένα μικρό κομμάτι χαρτόνι και κόψτε ένα σχήμα διαμαντιού. Τοποθετήστε το καρφί σας σε αυτό και βουρτσίστε το λευκό άκρο. Θα τελειώσει το βερνίκι που πηγαίνει στο δέρμα σας.

9. Αλείψτε το χρώμα:

Βουρτσίστε το βερνίκι χρώματος μετά από αυτό. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώστε ότι δεν υπάρχει περίσσεια στο πινέλο. Μπορείτε να τοποθετήσετε σε περισσότερα στρώματα εάν χρειάζεστε εμβάθυνση στο χρώμα. Περιμένετε να στεγνώσει το πρώτο στρώμα για να το αγγίξετε συν και μετά τοποθετήστε το σε ένα δεύτερο στρώμα. Το τυπικό χρώμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για ένα γαλλικό μανικιούρ είναι το ημιδιαφανές ροζ, αλλιώς μπεζ.

10. Εφαρμόστε σε ένα πανωφόρι:

Η επίστρωση είναι μια συμπαγής, διαφανής επίστρωση. Κλειδώνει στο χρώμα συν προστατεύει το νύχι.

11. Αφήστε το να στεγνώσει:

Εάν επιθυμείτε ένα καλό γαλλικό μανικιούρ, πρέπει να το αφήσετε τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα από το να ελέγξετε αν είναι στεγνό. Σίγουρα φοβάστε ότι τα νύχια σας είναι ακόμα φθηνά. βάλτε λίγο λάδι επιδερμίδας για να τελειώσουν τα χνούδια από τα ρούχα σας.

12. Τακτοποιήστε: Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε την κορυφαία στρώση χρώματος νυχιών.