Candy Cane Nail Art -opetusohjelma

Me tytöt rakastamme aina sisustaa itseämme. Yritämme olla houkuttelevin ihminen tällä maapallolla, alkaen hiusten muotoilusta jalkaan, suosikkilistamme valitseminen on loputon! Meillä on erilaisia ​​tyyli- ja muotisuuntauksia, yksi tällainen suuntaus, joka tapahtuu nykyään, on kynsitaide! Tämä on todella mukava ja kaunis kynsien koristelu. Jos teet sen ulkopuolelta, se tulee hieman kalliiksi! Joten miksi et tee sitä kotona! Tänään tässä artikkelissa saat askel askeleelta opetusohjelman “karkkikäärmeen kynsien suunnittelusta”

Candy cane kynsitaidemallit

Candy Cane Nail Art -opetusohjelma:

Vaihe 1:

valitse kaksi vastakkaisia ​​värejä!

Tässä vaiheessa kerää asioita, jotka sinun on tehtävä kynsillesi, nämä ovat:

 1.  2 vastakkaisia ​​värejä, joista haluat tehdä karkkia! (valkoinen ja punainen ovat suositeltavia)
 2. Läpinäkyvä kynsilakka.
 3. Ohuet nauhat.

Vaihe 2:

Aloita levittämällä ensimmäinen kynsiväri (esim. Levitä valkoinen väri) kynsillesi. Ja anna sen kuivua kokonaan! Raitojen estämiseksi.

Vaihe 3:  

 • Ota nyt ohuet nauhat ja liimaa se kynsillesi yhtä suuri rako nauhojen väliin! (Tämä tehdään hienon etäisyyden luomiseksi kahden värin väliin ja karkean tai likaisen sekoittumisen estämiseksi.) Tehokkain tapa tehdä tämä on repäistä yhden ja kahden tuuman nauhapalat väliin ja laittaa ne kynsimaalin korkin päälle. pullo ja leikkaa sitten ohuet nauhat, jos et ohene!
 • Jotta kynnet näyttäisivät karkilta, ne on liitettävä vinottain kynsiin!

Vaihe 4:

Kun nauhat on kiinnitetty kaikkiin kynsiin, levitä toinen väri (esim. Punainen) kuten normaalilla kynsimaalilla. Älä epäröi levittää kynsiväriä oikein kynsialueellesi, koska ei ole mitään järkeä mennä halutun mallin saamiseksi, koska teippi nauhat kiinnittävät valkoisen pohjan!

Vaihe 5:

 • Anna kynsimaalin toisen värin kuivua kunnolla! Älä kiirehdi ollenkaan, koska saatat joutua sotkuun, joten ole rauhallinen!
 • Poista värit (2. väri) kuivumisen jälkeen hitaasti. Ja nyt levitä läpinäkyvä kynsilakka karkkikappaleesi kynsitaiteeseen, jotta se pysyy paikallaan useampia päiviä!
 • Ja olet valmis kauniilla karkkikeppikynsillä, joka saa kätesi näyttämään kauniilta! 🙂
 • Jos olet täydellinen edellä kirjoitettujen vaiheiden kanssa ja haluat tehdä hieman enemmän parannuksia tai muutoksia kynsitaiteeseesi, voit mennä seuraavaan!
 • On vielä yksi tapa tehdä tämä kynsitaide erilaisemmalla ja tehostavammalla tavalla!

Tätä varten seuraa vielä muutama vaihe:

Vaihe 6: mitä tarvitset

 • Tarvitset ohuen maali- tai meikkisiveltimen. Varmista, että se on todella ohut kuin hiukset!
 • Kolmas kynsien väri (valinnainen)
 • Läpinäkyvä kynsien väri

Vaihe 7: kasta se

Kasta tämä ohut sivellin kynsimaalipulloon. Nyt kysymys kuuluu missä kynsien värissä? Voit ottaa täysin eri värin (esim. Vihreä väri), joka on ristiriidassa kahden edellisen värin kanssa, tai voit upottaa siveltimen itse toiseen väriin (esim. Punainen väri, joka on otettu peruslakan levittämisen jälkeen)! Älä tee virhettä upottamalla sivellin ensimmäiseen väriin eli siihen, mikä oli peruslakkasi (esim. Valkoinen väri), koska se ei näy.

Vaihe 8: Käytä

 • Levitä nyt ohuella harjalla hieno lävistäjäviiva, joka on yhdensuuntainen edellä mainitun diagonaalisen iskun kanssa (esim. Piirrä kahden punaisen värin väliin yksi ohut punainen/ vihreä väri), tee tämä todella huolellisesti ja hitaasti, jotta et sekoita jo tehnyt kynsitaidetta.
 • Tee tämä vain, jos olet täydellinen pitämään harjaa.
 • Levitä nyt läpikuultava kynsilakka kuivumisen jälkeen!
 • Ja olet valmis