Multani Mittin sivuvaikutukset iholle ja terveydelle – sinun pitäisi tietää

Multani Mitti tai Fuller’s Earth on yksi suosituimmista ainesosista, joka tunnetaan lääkinnällisistä ja kosmeettisista eduistaan. Sitä käytettiin alun perin teollisuuden epäpuhtauksien puhdistamiseen, koska se kykenee absorboimaan ylimääräisen öljyn ja rasvan. Multani Mitti sai nimensä alkuperäpaikasta ”Multan”, Pakistanissa. Savi oli luonnostaan ​​saatavana runsaasti ja sillä on monia etuja hiuksille ja iholle, mutta tässä artikkelissa tiedät joitakin multani mitti -sivuvaikutuksia.

Multani Mitti on valmistettu hienoista silikaateista ja monista mineraaleista. Se tekee elastisesta tekstuurista sekoitettuna veteen, ja sitä voidaan käyttää kauniiden, sileiden ja kiiltävien hiusten saavuttamiseen. Jotkut ihmiset myös kuluttavat Multani mittiä sisäisesti tiettyjen sairauksien, kuten happamuuden, hoitoon. Multani Mittin sivuvaikutuksia koskevaa kysymystä käsitellään kuitenkin yksityiskohtaisesti artikkelissa.

Mitkä ovat olennaiset asiat, jotka kehystävät tätä mutaa? Siinä on runsaasti alumiinia, magnesiumia ja silikaattisavi mineraaleja sekä muita elementtejä.

Multanin englanninkielinen nimi on Fuller’s, Earth Clay. Etunimi on johdettu tämän saven hyvin vanhasta käytöstä englantilaisten tekstiilityöntekijöiden, ”fullers”, puhdistamiseen tai ”täyttämiseen”. Muutamat ihmiset kutsuvat tätä savea “valkaisusaveksi”. Sitä tavataan yleisesti Intiassa, jossa tämä savi on nimetty nimellä Multani mitti.

Multani Mittin sivuvaikutukset iholle ja terveydelle, jotka sinun pitäisi tietää

Multani Mittin sivuvaikutukset iholle ja terveydelle:

Yleisiä kysymyksiä Multani mitti -sivuvaikutuksista tullessa ovat:

1. Onko se turvallinen kuivalle tai muulle herkälle iholle?

2. Onko Fullerin maapallo turvallinen syödä?

 • Sinun on tiedettävä, että Multani mitti ei ole hyvä kuivalle, muuten liian herkälle iholle. Se voi kuivata ihosi suuren imukykynsä vuoksi. Joten voit lisätä mantelia ja maitoa vähentääksesi julman tuloksen kuivalle iholle. Toisaalta voit kokeilla kaoliinisavea, jonka tiedetään rauhoittavan.
 • Multani mitti kasvopakkauksen sivuvaikutuksia tulee myös esiin. Se yleensä kuivaa ihon ja ihosi puuttuu kosteudesta.
 • Suuremman jäähdytysominaisuutensa vuoksi täyteläisempi maa saattaa aiheuttaa hengitysvaikeuksia. Tämä on erityisen tärkeää, kun sitä käytetään rintakehällä tikuna lievittämään korkeiden lämpötilojen ja auringonpolttamien esineitä.

Multan Mitin kulutus:

Kun tulee Multani mitin kulutukseen, suurempia kysymyksiä ovat:

1. Voimmeko kuluttaa Multani Mittiä?

2. Onko Fullerin maapallon kulutuksella mitään terveydellistä etua?

3. Onko Multan Mittin käyttö turvallista raskauden aikana??

 • Normaalisti tätä savea ei ole suojattu kulutukselle. Tämän maaperän nieleminen voi johtaa suoliston pysähtymiseen tai tukkeutumiseen. Täydellisemmän maan kulutus voi myös aiheuttaa munuaiskiviä. Onko sinulla outo nälkä muille kuin elintarvikkeille tai muille aineille, joilla ei ole ravintoarvoa?
 • Saatat kipua lääketieteellisestä häiriöstä, joka tunnetaan nimellä pica. On tavallista, että terveet raskaana olevat naiset kaipaavat muita kuin elintarvikkeita, kuten tiiliä, liituja, paperia jne.
 • Toisaalta, jos halu täyteläisemmälle maapallolle on voimakas, muuten epänormaalia, on suositeltavaa kysyä lääkäriltäsi joitakin perustavanlaatuisia vaikeuksia.

Sivuvaikutusten lisäksi Multani mitti tarjoaa useita etuja, ja jotkut niistä ovat seuraavat;

 • Multani mitti vähentää auringon rusketusta ja pigmenttiä, joka aiheutuu äärimmäisestä kosketuksesta auringon kanssa.
 • Fullerin maalla on puhdistavia ominaisuuksia ja se poistaa päänahasta myrkkyä ja öljyä.
 • Kuumat ja kylmät kompressit Multani mittiä voidaan käyttää kylmänä tai kuumana pakkauksena vikojen puremien, palovammojen ja lihaskramppien hoitoon, muuten kuukautiskipuja.

Multani Mittin syömisen sivuvaikutukset:

 • Sinun ei pitäisi syödä Multani mittiä. Vatsassasi ei ole tarvittavia materiaaleja Multani mitin sisältämien alkuaineiden sulattamiseen. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla vakavia ruoansulatushäiriöitä.
 • Toinen asia on se, että se on “likaa”. Se on kallio, joka sisältää monia välttämättömiä ravintoaineita ja kivennäisaineita, jotka ovat vaarallisia ihmisen suolistolle.
 • Älä myöskään lisää niitä juomaan tai salaattiin. Ei! Ei varmasti auta. Ainoa tapa auttaa on levittää iholle kasvopakkauksella.
 • Multani Mittin vaarallisia haittoja ovat, että sen kulutus voi johtaa myrkytykseen ja suoliston verenvuotoon. Se voi myös aiheuttaa lihasheikkoutta ja ihon haavaumia.
 • Multani Mitti voi myös aiheuttaa hengitysvaikeuksia, jotka johtuvat ruoansulatuskanavan tukehtumisesta.

Sivuvaikutukset Multani Mittin syömisestä raskauden aikana:

Multani mitin syöminen ei myöskään ole turvallista raskauden aikana. Se voi aiheuttaa vakavia terveys- ja vatsavaivoja. Se aiheuttaa vakavia suolisto- ja ruoansulatusongelmia. Pelkästään se vaikuttaa haitallisesti vauvaan ja äitiin, ja on parasta pysyä poissa syömästä Multani mittiä riippumatta siitä, oletko raskaana vai et..

Fullerin maapallolla on lukuisia terveysvaikutuksia iholle ja terveydelle. Monilla ihmisillä on kuitenkin tapana syödä Multani Mittiä, mikä voi johtaa vakaviin komplikaatioihin. Yleisesti uskotaan, että Multani Mitti on eliksiiri kaikkiin ongelmiin ja useimmat ihmiset uskovat sen maagiseen voimaan. He kuluttavat säännöllisesti Multani Mittiä vedessä tai maidossa ja alkavat uskoa, että heidän ongelmansa hoidetaan. Tämä on vaarallinen käytäntö, ja sen toistaminen pitkällä aikavälillä voi johtaa vakaviin terveysongelmiin ja saattaa jopa johtaa kuolemaan. Jos rakastat Multani Mittiä, rajoita se vain hiuksiin ja ihoon!