6 οφέλη από κάψουλες βιταμίνης Ε για το δέρμα!

Κάψουλες βιταμίνης Ε για δέρμα

Ποια είναι τα οφέλη της βιταμίνης Ε?

Μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των ουλών ή των κηλίδων οποιουδήποτε είδους, εκτός από αυτά που αφήνονται πίσω από την ακμή. Έτσι, τα σημάδια τραυματισμού, τα σημάδια εγκαύματος, τα ηλιακά εγκαύματα, ακόμη και οι ραγάδες μπορούν να αφαιρεθούν. Η βιταμίνη Ε λειτουργεί για την αναζωογόνηση του δέρματος και την αναγέννηση των κυττάρων που βοηθούν να χαρίσει νεανικό λαμπερό δέρμα.

  • Μπορεί επίσης να ενισχύσει την καρδιαγγειακή σας υγεία και να διατηρήσει την αρτηριακή πίεση υπό έλεγχο.
  • Είναι απαραίτητο για τη φυσική ενυδάτωση και υγρασία του δέρματός μας
  • Είναι απαραίτητο να αποτρέψετε την ξηρότητα και να αναζωογονήσετε τα ξεθωριασμένα κύτταρα του δέρματος.

Ενώ η βιταμίνη Ε είναι άφθονη διαθέσιμη σε φυσικές πηγές, είναι κυρίως παρούσα σε λιπαρά τρόφιμα και σπόρους που συνοδεύονται από μια σειρά από άλλα θρεπτικά συστατικά επίσης. Για παράδειγμα, το αυγό είναι ένα δοχείο με υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη Ε, αλλά προσθέτει επίσης προβλήματα με τη χοληστερόλη. Για να αποφύγετε αυτούς τους κινδύνους και να αποκομίσετε τα οφέλη αυτής της βιταμίνης, έρχονται επίσης σε μορφή κάψουλας.

Κάψουλες βιταμίνης Ε για δέρμα:

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε πώς να χρησιμοποιήσετε κάψουλες βιταμίνης ε για το δέρμα. Αυτές οι κάψουλες βιταμίνης Ε είναι επίσης πολύ ευεργετικές για το σώμα μας. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για το πώς:

Κάψουλες βιταμίνης ε για το δέρμα

1. Αποτρέψτε τα σημάδια γήρανσης και τις ρυτίδες:

Αυτές οι κάψουλες θα βοηθήσουν ένα νεότερο ελαστικό δέρμα εξαλείφοντας τα σημεία ηλικίας και κρατώντας τις ρυτίδες μακριά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το κολλαγόνο ενεργοποιείται και χρησιμοποιείται στα κύτταρα του δέρματός μας με τη βοήθεια της βιταμίνης Ε. Αυτό συμβαίνει επειδή βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας αναγέννησης των κυττάρων, η οποία όταν επιβραδύνεται οδηγεί στην αιτία των ρυτίδων. Είναι επίσης γνωστό ότι φωτίζει τα σημεία ακριβώς όπως οι φυσικές πηγές. Με τα αναζωογονημένα και αναπληρωμένα κύτταρα, κάποιος θα αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσής τους.

2. Διατηρήστε την ελαστική και ενυδατωμένη:

Αυτές οι κάψουλες μπορούν να σας βοηθήσουν να αντικαταστήσετε την κρέμα νύχτας κάθε τόσο για να δώσετε στο μωρό σας απαλό δέρμα. Αυτό συμβαίνει επίσης επειδή η βιταμίνη Ε περιέχει υπέροχα αντιοξειδωτικά που διασφαλίζουν ότι η διαδικασία αναζωογόνησης των κυττάρων δεν επηρεάζεται από τις παρεμβατικές ελεύθερες ρίζες και τις καρκινογόνες ουσίες που οδηγούν σε κυτταρική βλάβη και καρκίνο. Αυτό διατηρεί επίσης την ελαστικότητα του δέρματος διατηρούμενη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3. Θεραπεύει τις Μακρές Ραγάδες:

Αυτές οι κάψουλες είναι μια ευλογία για το δέρμα σπασμένο με ραγάδες. Είναι αρκετά απλό, απλά κόψτε τις κάψουλες και εφαρμόστε τις στις πληγείσες περιοχές. Η συνεχής χρήση θα τα αμβλύνει σημαντικά.

Θεραπεύει Μακριά Ραγάδες

4. Θεραπεία εγκαυμάτων:

Μικρά εγκαύματα μπορούν να θεραπευτούν αποτελεσματικά με τη βοήθεια αυτών των καψουλών. Μόλις κρυώσει η αίσθηση καψίματος, εφαρμόστε το τζελ από τις κάψουλες στις πληγείσες περιοχές και κάντε απαλό μασάζ. Καταπρανει το δέρμα και η αναγέννηση των κυττάρων του θα διασφαλίσει ότι το καμένο και ουλώδες δέρμα θα επουλωθεί γρηγορότερα και θα επαναφέρει την αρχική του χάρη.

5. Υγιέστερες επιδερμίδες:

Η λιπαρή βιταμίνη έχει μαγικές δυνάμεις στη θεραπεία των ραγισμένων και ξηρών επιδερμίδων. Απλώς εφαρμόστε τη γέλη βιταμίνης ή το λάδι στα πετσάκια ή αφήστε τις άκρες των δακτύλων σας να απορροφηθούν μέσα τους. Τη στιγμή που θα απορροφηθούν εντελώς θα οδηγήσει σταδιακά σε πιο υγιή και μαλακά πετσάκια.

6. Ενισχύει την ασυλία:

Παραδόξως βοηθά στη ρύθμιση και την αύξηση των επιπέδων της βιταμίνης Α στο σώμα μας. Έτσι μαζί, οι δύο βιταμίνες είναι εξαιρετικές ενισχύσεις ανοσίας για τους ηλικιωμένους. Τοπικά βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζει την πήξη του αίματος για όσους πάσχουν από διαβήτη.

Υπάρχουν παρενέργειες?

Οι κάψουλες βιταμίνης Ε είναι ασφαλείς για το δέρμα και μπορεί κανείς να τις χρησιμοποιεί καθημερινά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως είναι όταν ανοίγουν ή μπορούν να προστεθούν στην καθημερινή ενυδατική κρέμα ή λάδι σας. Τούτου λεχθέντος, μην τα εφαρμόζετε με κανένα κόστος για ακμή και βακτηριακά σπυράκια που δεν έχουν ξεραθεί καθώς θα επιδεινώσει το θέμα. Εάν έχετε σπασίματα ή ευαίσθητο δέρμα, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα καψάκια.