Sheavoin edut kauneuteen ja ihonhoitoon

Mikä on sheavoi:

Sheavoita käytetään runsaasti monilla kosmetiikkateollisuuksilla. Tämä johtuu siitä, että siinä on runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, jotka voivat auttaa ihoa monin tavoin. Voidaan jopa poimia erittäin puhdistettua ja raakaa sheavoita, koostumus on sama molemmissa, mutta ensimmäisessä olisi vähemmän vitamiineja kuin jälkimmäisessä, asiantuntijat sanovat.

Sheavoin edut kauneuteen ja ihonhoitoon

Sheavoi on pehmeää, monipuolista ja voi sulautua ihoon helposti. Se myös suojaa ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä ja suojaa myös ihon soluja vapailta radikaaleilta. Sen lisäksi sheavoissa on runsaasti vitamiineja, kuten A- ja E -vitamiinia, ja sitä on myös hyvä käyttää, kun tulehdus tapahtuu ja mikrobit hyökkäävät ihoon, sanovat terveys- ja kauneusasiantuntijat. Jos sinulla on jokin seuraavista, Simply Shea -voi voi auttaa

 • Palovammat
 • Haavaumat
 • Arvet
 • Ihottuma
 • Psoriasis
 • Hilse
 • raskausarpia
 • rypyt
 • kuiva iho
 • kuolleita soluja
 • alhainen verenkierto
 • iho -ongelmat auringon haitallisilta UV -säteiltä ja paljon muuta

Lähteet sanovat, että sheavoi voi auttaa ihon kosteutuksessa, koska se sisältää runsaasti rasvahappoja, mikä auttaa ihon kimmoisuutta ja säilyttää ihon kosteustason. Tänäkin päivänä yritykset käyttävät sheavoita, kun he ottavat tittelin isoäidiltä silloin;

 • saippuat
 • shampoot
 • ikääntymistä estävät voiteet
 • kosmetiikka
 • voiteet
 • hierontaöljyt ja paljon muuta.

Sheavoin tyypit:

Jos luulit, että kaikki sheavoita olivat samanlaisia, olit väärässä. Joillakin on parantavia ominaisuuksia enemmän kuin seuraavilla. Mitä vanhempi voi, sitä heikompi sen teho on. Kun sheavoita sekoitetaan muihin luonnollisiin ainesosiin, myös sen teho heikkenee.

Älä koske tuotteisiin, joissa on merkintä ”Sheavoi”, koska todellinen määrä siinä olisi pieni. Sheavoita ei ole kallista ostaa, mutta ole varovainen online -lähteistä, jotka väittävät saaneensa alkuperäisen halvalla. Ennen kuin ostat mistä tahansa lähteestä verkossa tai muulla tavalla, varmista, että luet, mitä asiakkaat sanovat sivuston laillisuudesta, portaalin tuotteiden laadusta ja myös asiakkaiden suosittelusta. Näin voit olla hyvin perillä valittaessa sheavoita alkuperäisessä muodossaan.

Kun katsot etikettiä, jossa lukee ”Sheavoita” tai ”Sheavoita”, sen pitäisi olla ”eniten” ainesosaluettelossa, ja vasta sitten sinun tulee noutaa tuote. Jos etiketissä ei ole sheavoita “eniten” ainesosaluettelossaan, jätä tuote huomiotta ja katso muualta. Tunne ainesosi ja osta sitten tarvitsemasi, ja saadaksesi enemmän tietoa samasta asiasta, tarkista online -lähteet, jotka kertovat paljon tällaisista tiedoista.

Keskustele kauneusasiantuntijoiden tai jopa lääkärisi tai kokonaisvaltaisen asiantuntijan kanssa, ja he kertovat sinulle aitoja lähteitä, joista voi noutaa sheavoita alkuperäisessä ja aidossa muodossaan. Kaikki, jotka väittävät olevansa sheavoita, eivät itse asiassa ole oikeita asioita. Joten ole tietoinen ennen kuin teet mitään ostoksia, jotta kehosi ja ihosi eivät kärsisi haitoista aitoista tavaroista, joita ostat.

Sheavoita käytetään iholle, kasvoille & Hiukset:

Sheavoin käyttö erilaisista terveydellisistä syistä voi olla hyvä, ja on myös tiedettävä, että vaikutusten näyttämiseen kuluva aika voi vaihdella. Joka tapauksessa, tässä on joitain sheavoin etuja, joten lue ja ole tietoinen samasta.

 • Vartalon ja kasvojen iho kostutettu.
 • Kuiva päänahka ja iho hoidettu.
 • Ihottuma hoidettu.
 • Nappy ihottuma hoidettu.
 • Ei enää ihon kuorinta.
 • Rypyt ja viat hoidettu.
 • Auringonpolttamat hoidettu.
 • Parranajon palovammat, kolot ja leikkaukset hoidettu.
 • Kova iho hoidettu, varsinkin kantapäässä.
 • Venytysmerkit hoidettu.
 • Ekseema hoidettu.
 • Ihon sävy tasapainoinen.
 • Arpeutuminen hoidettu.
 • Ihon ja päänahan kemiallinen ärsytys hoidettu.
 • Akne hoidettu.
 • Hiusongelmat hoidettu.

1. Ihon viisas:

Kun käytät sheavoita, ihosi kiittää sinua runsaasti. A-, E- ja F -vitamiinien ansiosta iho olisi nyt terve ja kirkas. Ne, jotka kärsivät ihon vahingoittumisesta auringon, kasvojen viivojen ja ryppyjen vuoksi, Sheavoissa oleva F -vitamiini voi auttaa, nuorentaa ja suojata ihoa.

2. Hiusten viisas:

Väsynyt pilkataan ja naurataan kuiville ja vaurioituneille hiuksille, levitä sheavoita ja ole hiljaa. Sheavoissa olevat rasvat ovat suuria määriä, mikä tekee hiuksista terveet, kiiltävät ja kiiltävät. Se tunkeutuu karvatuppiin ja avaa kuolleet huokoset myös päänahassa.

3. Kehon viisas:

Sheavoissa on kanelihappoa, joka suojaa kehoa auringolta. Se auttaa myös niitä, joilla on kroonisia tulehdusongelmia ja reumaa.

4. Vaurioituneet ja kuivat hiukset:

Tiedetään, että sheavoi voi auttaa vaurioituneita ja kuivia hiuksia. Se korjaa munarakkuloita ja juuria ajan mittaan, myös sääolosuhteista, hauraudesta ja kuivuudesta. Sheavoin rasvat imeytyvät helposti ja nopeasti hiuksiin ja päänahkaan, mikä tekee niistä myös kosteutettuja ja kosteutettuja.

5. Antioksidanttiominaisuus:

Sheabutterissa on korkea antioksidanttipitoisuus, joka suojaa kehoamme haitallisilta sairauksilta ja parantaa myös ihon ja hiusten tilaa. A-, E -vitamiini ja myös katekiinit vaikuttavat antioksidantteihin, joita saadaan sheavoista. Myös kanelihappo auttaa parantamaan ihon laatua UV -säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Antioksidantit parantavat vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja parantavat siten myös kehomme kuntoa.

6. parantava laatu:

Sheavoi sisältää myös kasvisteroleja ja rasvahappoja, kuten linoleeni-, palmitiini-, steariini- ja öljyhappoja, jotka kaikki parantavat nopeasti. Se tarjoaa meille nopean paranemisen haavoista tai arpeista. Nämä komponentit ovat erittäin tärkeitä pääasiassa iho -ongelmille ja parantavat siten iho -olosuhteitamme. Ihon kuorinta, ihottumat, arpia, ihon palovammat, venytysmerkit, hyönteisten puremat jne. Voidaan parantaa vain raa’alla sheavoilla.

7. Tulehdusta estävä ominaisuus:

Niveltulehdus johtuu tulehduksesta; tästä syystä sheavoi voi olla hyödyllinen tällä tavalla, koska sillä on tulehdusta ehkäisevä ominaisuus, joka myös vähentää lihasten väsymystä. Tämä tulehdusta ehkäisevä ominaisuus on hyödyllinen myös ihollemme. Kuten edellä mainittiin, sheavoi sisältää kanelihappoa, joka periaatteessa antaa sille tämän ominaisuuden. Toinen lupeolisinnamaatti -niminen yhdiste, joka estää kasvaimen kehittymistä kehossamme.

8. Suoja auringon säteiltä:

Auringonpolttoa ihollamme voidaan vähentää käyttämällä raakaa sheutteria ja se toimii myös aurinkovoiteena, joka on luonnollinen tuote suojaamalla näyttöä haitalliselta säteilyltä, joka aiheuttaa ihosyöpää. Se on hyödyllinen sekä kesällä että talvikaudella. Se toimii kosteusvoiteena, joka on hyödyllinen ihollemme talvikausina.

9. Ikääntymisen esteet:

Antioksidantit auttavat pääasiassa stimuloimaan uusien solujen tuotantoa ja tarjoavat siten ikääntymistä ehkäiseviä etuja. A- ja E -vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita ihon laadun parantamiseen. Sheavoin kosteuttava ominaisuus vähentää ihon löystymistä ja vähentää ryppyjä ja kasvojen viivoja. Se myös ravitsee ihoamme ja antaa hehkua.

10. Vauvanhoito:

Tämä luonnollinen elementti on erinomainen lisä vauvanhoitoon. Sheavoi pehmentää vauvojen ihoa ja toimii täydellisenä kosteusvoiteena vauvojen lempeälle iholle. Se myös parantaa vauvojen herkän ihon ihottumaa.

11.Huulien hoito:

Kuivuuden ja halkeilevien huulten vaikutuksia vähennetään levittämällä huulirasvaa, jonka pääkomponenttina on sheavoita. Halkeilevat huulet ovat suurin ongelma talvikaudella, ja niiden levittäminen antaa sinulle kosteuttavan vaikutuksen. Ne, joilla on kuiva iho ja kärsivät kuivuudesta, voivat käyttää sitä kuivalla säällä.

12. Hiusten suojaus:

Koska sheavoi suojaa ihoamme UV -säteiltä, ​​se auttaa myös hiuksiamme. Haitallinen auringon säteily ja muut sääolosuhteet, kuten ilmansaasteet ja veden saastuminen, vahingoittavat hiuksiamme. Siksi sheavoi muodostaa hiuksillemme lisäpinnoitteen suojaamaan ankarilta olosuhteilta ja myös lämpövaikutuksilta.

13. Toimii kosteusvoiteena:

Sheavoi on luonnollinen kosteusvoide, joka on hyödyllinen myös ihollemme ja hiuksillemme ja vähentää kuivumista. Sillä on pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus olematta rasvainen. Se kosteuttaa hiusten juuria ja toimii siten hiusten hoitoaineena.

14.Huuhteluaine:

Sheavoi auttaa tarjoamaan meille pehmeitä ja silkkisiä hiuksia. Tämä tekee hiuksistamme kiiltävät ja helpot hallita. Sheavoi myös ravitsee hiuksiamme elvyttämällä hiusten vaurioita.

Nämä ovat parhaita käyttötarkoituksia ja etuja, miksi hyväksymme sheavoita. Jos haluat jakaa tunteesi kanssamme, älä epäröi kirjoittaa tai kommentoida alla. Tottelemme todella ajatuksiasi. Älä unohda saada vähän tänään!