Top 9 Honeysucklen edut

Rypäleet ja viiniköynnökset erilaisesta kukkivasta kasvista muodostavat kuusamakasvin. Tämä on kuuluisa aasialainen köynnös, jossa on putkimaisia ​​tuoksuvia kukkia. Kaunien trumpetin kaltaisten kukkien lisäksi, jotka näyttävät ja tuoksuvat kauniilta, tämä on myös hyvä sisustusmateriaali taloille. Kiipeilylajikkeen köynnös näyttää hämmästyttävältä, kun he peittävät itsensä portin tai esiportaan yli.

kuusama

Mutta lukuun ottamatta tätä kuusama on makea ihme kasvi, jolla on monia etuja, joista osa on käsitelty alla:

Honeysucklen hämmästyttäviä etuja:

Iho -ongelmat:

Mikä on parempaa kuin ihon kasviperäinen hoito? Paljon, jos ihmiset saavat iho -ongelmia altistumisen vuoksi vaikeille sääolosuhteille. Tätä varten on otettu käyttöön korjaustoimenpide, joka on kuusama. Ihottuma tai akne tai sairaudet, kuten myrkkytammi, voidaan parantaa tällä. On monia kertoja, kun saamme leikkauksia tai mustelmia ja sitten jännitämme, kuinka se jättää jäljen iholle. Honeysuckle on myös lääke tähän. Varret ovat yleensä pääosa iholla. joten aloita öljyn kaataminen heti vaurioituneelle alueelle.

Hengitys:

Honeysuckle on tehokas keino parantaa hengitysvaikeuksia. Kuherruskuoren makeita kukkia käytetään astman tai yskävaivojen hoitoon. Näillä kasveilla on tämä antispasmodinen ominaisuus, joka auttaa rentouttamaan rintakehän lihaksia. Näin se auttaa parantamaan, ehkäisemään hengitysvaikeuksia tai stuntteja.

Päänsärky:

Honeysuckle on täydellinen tuote huonoon päänsärkypäivään. Keitä vain kupillinen höyryävää kuusama -teetä ja istu ikkunan ääressä siemaillen sitä ja katso, että se haalistuu hetkessä. Tämä on niin mahdollista, koska sillä on ainutlaatuinen kyky estää tulehduksia ja poistaa kipua. Joko kuivattuja kuusamaisia ​​kukkia keitetään yhdessä teen kanssa tai jätetään siihen muutamaksi minuutiksi liottumaan.

Flunssa:

Me kaikki vajoamme alas, kun meillä on kylmä tai kuume. Mutta nopea korjaus siihen voi kääntää päivän. Lämmin kuppi kuusama -teetä ehkä hieman hunajan kanssa voi rakentaa immuunijärjestelmää, joka auttaa meitä torjumaan kylmää ja flunssaa. Kun saamme flunssan, immuunijärjestelmämme alentaa suojaaan ja päästää erilaisiin sairauksiin. Kun immuniteettisuojaa rakennetaan, muita asioita, joita kuusama voi korjata, ovat kurkkukipu, yskä, nenän vuotaminen, poskiontelongelmat, päänsärky, ripuli jne..

Myrkytön:

Joka päivä paksu kerros toksiinia kerääntyy kehoon, mikä voi aiheuttaa paljon ongelmia, mukaan lukien liikalihavuus. Mutta kuusama katkaisee nuo toksiinisidokset heti ja poistaa ne. Tällä tavoin sairauksia, kuten reumaa, niveltulehdusta tai kihtiä voidaan hallita ehkäistä tai pysäyttää.

Pahoinvointi:

Syöpä on vaikea tauti. Niin myös päivittäinen liikenne ja ongelmat. Pahoinvointi on yleistä 2000 -luvun ihmisille. Joten kuusama lentää sisään pelastaakseen päivän tai pikemminkin potilaan pahoinvoinnilta, haukkumiselta tai vatsavaivoilta. Myös hepatiitti C, jota esiintyy kuusama, auttaa.

Tuore suu:

Supistavien kykyjensä vuoksi kuusamaa käytetään toisinaan myös suuvedenä tai kuristamiseen kurkkukipun tai kylmän parantamiseksi, koska me kaikki tiedämme sen kylmäkovettumisominaisuuksista.

Virtsarakon huolet:

Vielä yksi ongelmanratkaisija, kuusama auttaa asianmukaista ruoansulatusta, mikä takaa täydellisen virtsarakon.

Infektion ratkaisija:

Kuusalla on antibakteerinen ja virusten vastainen ominaisuus, joka, kuten edellä mainittiin, auttaa rauhoittamaan raivostuvia vilustumisia ja kuumetta. Mutta toinen asia, jolla se on hyvä, on infektioiden parantaminen. Kun antibakteeriset ja virukselliset ominaisuudet sekoittuvat C-vitamiiniin ja antioksidantteihin, sinusta tulee “kylmälääke”. Ja kaikki tämä voidaan saavuttaa vain kupillisella lämmintä höyryävää teetä.