Top 9 Side Swept Bangs kampaus lyhyille pitkille hiuksille

Laajennetut bang -kampaukset sisältävät etuosan otsatukien sivuosan ja tuovat ulkonäköön uutta draamaa ja tyyliä. Niissä on kyse vintage-, klassisesta ja tyylikkäästä ulkonäöstä, ei mitään liian raskasta tai rohkeaa, mutta vain dramaattista ja suoraviivaista. Pyyhkäiset bang -kampaukset sopivat erityisen hyvin naisille, joilla on pidemmät otsat tai joilla on hienoja viivoja otsassaan; nämä voivat vain piilottaa ne hyvin ja nostaa vaivattomasti muotituntumasi ja ulkonäkösi.

9 parasta naisten puolella pyyhkäistyä otsatukka hiukset 2021:

On olemassa useita pyyhkäistyjä bang -kampauksia, ja nämä viimeisimmät pyyhkäisty -kampaukset ovat kiinnittäneet katseemme, lue se huolellisesti kokeillaksesi yhtä niistä.

1. Takaisin pyyhkäistyt aallot:

sivulle pyyhkäisi otsatukka kampauksen

Tämän taaksepäin pyyhkäistyn aallon kampaus tarjoaa raikkaan ilmeen ja huolettoman rypytetyn hiuksen. Värisi muuttuu hitaasti rikkaaseksi kupariksi, joka edistää hiusten voimakkuutta. Lisäksi pieni määrä hajautuneita hiuksia pehmentää, jotka antavat romanttisen ilmeen.

2. Pitkä plus sivusuunnassa:

kerrostettu puoli pyyhkäisi otsatukka

Nämä sileät otsatukka ovat hyväksyttäviä jokaiselle kasvomuodolle. Pyydä stylistiasi leikkaamaan pitkät otsat kiertyneinä; näin ollen ne sekoittuvat yhteen hiustesi kanssa. Aseta otsatasi toisen korvan taakse ja anna niiden kuivua ilmassa. Tai poista muotoiluvoide märillä otsatukkailla (tai geelillä, jos sinulla on käärityt hiukset). Halkaise suutinlisäys fööniisi ja ilmaa ilmavirta heti alas juurista.

3. Pixie pyyhkäisi otsatukka:

lyhyt sivu pyyhkäisi otsatukka

Tämä kampaus sisältää upeat sivuttain pyyhkäiset otsatukka ja pixie-leikkaus. Jos olet hyvin kiireinen ja sinulla ei ole aikaa, tämä kampaus on paras sinulle. Tämä kampaus tarjoaa täydellisen ilmeen johonkin tilaisuuteen ja sopii kaikkiin kasvojen rakenteisiin.

4. Tylsät otsatukka kerroksilla:

sivussa pyyhkäisi otsatukka 2021

Jos kokeilet tätä kampausta, se antaa energisen ilmeen. Pyöristetyt otsat ovat erittäin miellyttäviä pidemmille kasvoille, koska ne erottavat kasvot kahtia ja peittävät temppelin. Ensimmäinen kerros kehystää leuan huolellisesti. Voit tehdä paljon kerroksia kasvojen ääriviivoille.

5. Löysä sivuttain pyyhkäisemällä:

keskipitkät hiukset sivuilla pyyhkäisi otsatukka

Jos haluat pitkät, vapaat hiukset ja sivuttain pyyhkäistyn reunan, harjaa hiuksesi huolellisesti segmenttikohtaisesti. Käytä lämpösuojaseerumia puhalluskuivauksen aikana ja purista luonnollista hiusten pintaa samalla, kun se heiluu.

6. Pitkät ja kevyet otsatukka:

pitkä sivu pyyhkäisi otsat kerroksittain

Sen sijaan, että valitsisit lyhyet raskaat otsatukka, voit kokeilla myös pitkiä ja kevyitä otsatukkaita. Tässä kampauksessa otsatukka pyyhkäisee vinosti silmiin lisätäkseen epäselvyyttä, toisaalta se tekee ulkonäöstäsi erittäin houkuttelevan. Tämä ei ole täydellinen kaikille kasvomuodoille, vaan sopii myös juhliin tai juhliin.

7. Sivun pyyhkäiset otsatukka Bob -kampaus:

kuvia sivusta pyyhkäistyistä otsatukkaista

Sivulla pyyhkäistyt otsatukka on erittäin hyvä peittämään pään etuosan ohuus. Voit kokeilla tällaista leikkausta sivuttain erottamalla. Lisäksi voit yrittää rajata takaosaa, joka näyttää vieläkin paremmalta.

8. Flicked Swept Bangs:

tyypit sivulle pyyhkäisi otsatukka

Tässä pitkät otsat näyttävät niin suloisilta, varsinkin kun ne napauttavat loppua. Se on näkyvin kampaus, koska otsatukka näyttää valtavalta rypytetyillä hiuksilla sekä kohokohdilla, koska siinä on paljon laatua. Se kaatuu silmiin päin ja on ihanteellinen ulkoasu kaikille kasvojen ääriviivoille sekä pystyy olemaan tyylikäs monin tavoin tapaamaan erilaisia ​​tapahtumia.

9. Harmaat kerrokset, joissa on sivuttain pyyhkäiset otsat:

Pyyhittyjä kampauksia 9

Jos haluat nuoren ulkonäön, tämä kampaus on sinua varten. Tämä sisältää kaksiväriset hiukset ja vaalean sekä haalean maitosuklaanruskean sekoitus antaa sinulle hiusten laadun. Voit myös kokeilla eri hiusväreillä; Muista kuitenkin, että toistuva värjäys vahingoittaa hiuksiasi.