Smarta elektriska babyvaggar och sängar med mer eller mindre funktioner i jämförelse

Lista över modeller för en elektrisk vagga eller spjälsäng med smarta funktioner

Det är inte bara känt för nyblivna föräldrar: barnet vill inte somna fast det är matat och nyvaddat och faktiskt trött. Eftersom många barn bara inte har lärt sig sova på egen hand ännu. Detta är helt normalt. Och ofta fortsätter det i månader, vilket gör vissa föräldrar desperata. Men eftersom vi lever i en teknikålder kan du lita på smarta hjälpare, även när det gäller att somna. Många föräldrar svär vid den elektriska vaggan, som försiktigt vaggar ditt barn i sömn utan ansträngning från din sida. Men vad sägs om en elektrisk vagga eller en smart barnsäng som erbjuder ännu mer praktiska funktioner? Låter riktigt bra, eller hur? I det följande har vi listat några tillverkare och märken som erbjuder sådana vaggar och sängar och också skulle vilja förklara deras funktioner för dig. Du kan sedan själv avgöra om denna innovativa lösning är något för dig.

Tips för den elektriska babyvaggan och en jämförelse av märken och modeller

Smarta elektriska babyvaggar finns i olika versioner och med olika funktioner. I princip, ju fler funktioner och ju “smartare” en elektrisk babyvagga är, desto dyrare är det förstås. Av denna anledning är det lämpligt att tänka på vad du exakt behöver. Det är trots allt ingen idé att köpa en superdyr vagga och säng om du i slutändan misslyckas med att använda hälften av funktionerna. För vissa är det helt tillräckligt om den elektriska babyvaggan vaggar automatiskt och representerar mamma eller pappa. Andra kan vara mer oroliga och vill hålla din baby under övervakning 24/7. Naturligtvis, om det här låter dig slappna av bättre medan din lilla sover, finns det inget emot att investera i en dyrare modell.

En god utvilad bebis tack vare elektriska vaggar och sängar

Du kan välja mellan enklare modeller som automatiskt rockar och spelar användbara ljud, till modeller som spårar barnets rörelser, andning och till och med temperaturen och skickar information till din smartphone via en app. Det som är för mycket av det goda för vissa kan vara mycket praktiskt för andra. Ta en titt på de utvalda modellerna för en elektrisk babysäng eller barnsäng. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vad som erbjuds. Detta kommer säkert att hjälpa dig att fatta ett beslut.

Smart elektrisk babyvagga SNOO

Smart elektrisk babyvagga Snoo med design av Dr. Karp

Fick du från den berömda Dr. Om du hörde Karp och är entusiastisk över hans metoder kommer du säkert att vara intresserad av denna elektriska barnvagga, eftersom den utvecklades av just denna läkare. Den har en inbyggd motor som babyvaggan elektriskt vaggar barnet i vila. Tillverkaren lovar en till två timmar mer sömn för barnet och självklart kan ni som föräldrar få mer sömn också. En trasa är också integrerad med vilken barnet kan lindas, vilket inte bara lugnar honom utan också hindrar honom från att rulla runt och vakna i förtid.

Den elektriska babyvaggan från Happiest Baby SNOO vaggar och vibrerar

Mobilappen erbjuder i sin tur möjlighet att spåra barnets sömn. Du kan reglera svängningens hastighet och styrka och få praktiska tips från Dr. Karp som kan hjälpa dig att trösta ditt barn. Detta nöje har dock också sitt pris: den smarta elektriska barnvaggan kostar 1 295 dollar. Den nödvändiga madrassen och tillbehören ingår också där. SNOO -sängen har också varit tillgänglig att hyra ett tag, vilket är en bra idé om du vill testa den innan du köper den.

Smart Babysäng från Ford

Fords elektriska barnvagga simulerar en bilresa med rörelser och ljud

Denna innovativa och moderna babysäng simulerar körning i en bil. Vad mer kan du förvänta dig av en biltillverkare? Mycket ofta, efter att barnet gungat för alltid, finns det bara en lösning kvar och det är en åktur i bilen. Låter det bekant för dig? Så snart bilen är igång, eller senast efter några kilometer, blir det plötsligt tyst och ögonen stängs av utmattning. Äntligen klar! Men tänk om barnet vaknar medan det bärs in i huset?

Ford barnsäng har integrerade LED -lampor som nattlampa

Tja, du kommer inte att ha detta problem med den smarta babysängen från Ford! Men vad gör den här speciella sängen? För det första spelar det ett tyst motorljud, som liknar det lugnande ljudet som bebisar älskar så mycket. Milda vibrationer avges också, medan den liggande ytan kan gunga fram och tillbaka som önskat. Denna funktion förvandlar spjälsängen till en elektrisk vagga som du kommer att bli kär i! Och om du tror att det är allt, har du fel. Dessutom är isolerade LED -lampor också integrerade i spjälsängen, som simulerar förbi ljus och om du ansluter elhållaren till din smartphone kan du till och med använda appen för att spela in ljuden under en resa och spela upp dem senare. Denna smarta elektriska babyvagga finns ännu inte på marknaden och priset är därför okänt.

HALO extrasäng

Smart babyvagga Halo med praktisk design gör den perfekt som en extrasäng

Den elektriska babysängen HALO, som har olika användbara funktioner, är också en utmärkt hjälpare när du höjer din bebis. Å ena sidan är den höjdjusterbar så att du kan anpassa den till dubbelsängens höjd och använda den perfekt som en extrasäng. Dessutom finns det funktioner som ljud för att somna och vibrationer, samt en timer som berättar när det är dags att amma eller mata. Det integrerade nattljuset och nätväggarna, tack vare vilka luften kan cirkulera underbart, är också praktiska. Själva sovkorgen kan roteras runt sin egen axel så att du inte alltid behöver flytta hela extrasängen när du reser dig. Modellen finns för knappt $ 300.

Högteknologisk barnsäng Smart-Cot

Smart-Cot-babysängen med kamera och sensorer i madrassen övervakar din baby non-stop

Om den gamla goda barnsängen inte räcker för dig och du vill kombinera den med innovativa och smarta funktioner kan du också välja Smart-Cot. Vid första anblicken märker du kameran, som köps separat och känner igen de nya milstolpar som ditt barn har nått och meddelar dig också om ovanliga rörelser från ditt barns sida. Sensorer kan också hittas i madrassen så att varje rörelse i den smarta sängen märks. Även om du slutar andas reagerar sensorerna och meddelar dig. Det övervakar också syret i barnets blod. Allt detta är tänkt att skydda barnet från plötsligt spädbarnsdödssyndrom.

Vitt ljud och gungor hjälper barn att somna

Och om det inte räcker: Barnsängen kan väga din baby och på så sätt spåra hans viktökning. Den integrerade termometern används i sin tur för att informera sängen om barnet ligger i sängen eller inte och för att övervaka kroppstemperaturen under sömnen. Du kan använda alla dessa funktioner med hjälp av en app för mobiltelefonen. Den elektriska barnvaggan finns för motsvarande cirka 1 600 euro och kameran för ytterligare 460.

Fisher Price elektrisk babyvagga

Fisher Price -barnsängen erbjuder olika funktioner och tillbehör

För ett billigare pris på $ 106 får du den elektriska babyvaggan från Fisher Price, som har följande egenskaper och kan bidra till en behaglig och vilsam sömn för barnet: vaggan vaggar barnet försiktigt och vibrerar. Det finns också ett lugnande nattljus, medan lampor också kan projiceras i taket för att väcka barnets intresse och därmed göra dem trötta. Den inbyggda mobilen, som vibrerar och spelar ljud, uppfyller samma syfte.

Fisher Price vagga och säng med olika funktioner för din älskling

Du kan också utrusta de enklare modellerna med andra tillbehör som nattlampor eller projektorer, mobiler och liknande för att komplettera funktionerna individuellt. Undrar fortfarande vilket bättre val för din älskling, varför inte fråga dig själv det bästa sättet att sova din bebis? Föredrar den gungrörelser? Skaffa sedan en elektrisk babyvagga. Å andra sidan, om du har upptäckt att din baby älskar bilens eller barnvagnens vibrationer, kan en vibrerande barnsäng vara perfekt. Ta dig tid och tänk två gånger. Vi pratar ju om en stor investering här.