Avantgarde lyxhus med minimalistisk arkitektur i Spanien

avantgarde-hus-spanien-hidalgo-hartman

Casa Pocafarina är en Lyxhus med minimalistisk arkitektur och avantgarde konstruktion. Idén för att bygga på detta konstiga och exklusiva sätt kommer från uppfattningen om grottmän men i dagens 2000 -tal. Ja, den här exklusiva Lyxhus med minimalistisk arkitektur är mysig, bekväm och presenterar lösningen på det vanligaste problemet nuförtiden, mår dåligt och låst bakom fyra väggar.

Lyxhus med minimalistisk arkitektur i Spanien

spanska-minimalistisk-arkitektur-lyx-hus-fyra-vingar

Den geniala Lyxhus med minimalistisk arkitektur heter Casa Pocafarina och byggs i Girona, Spanien. Dessutom är Avantgarde House ett projekt av Hidalgo Hartman, som du måste veta om du är ett fan av den spanska världen av modern arkitektur. Det som är särskilt imponerande med detta projekt är den vackra fasaden och kanske husets fyra vingar – excentrisk och genial, eller hur??

Casa Pocafarina – Lyxhus med minimalistisk arkitektur

spanska-minimalistisk-arkitektur-lyx-hus

Casa Pocafarina av Hidalgo Hartman kan anses vara avantgarde Lyxhus med minimalistisk arkitektur vars främsta egenskap är soliditet. Betongen, järnet och stenen som huvudmaterial säkerställer att detta hus alltid tål vädret ute – du skulle förstå om du bodde i och i ett så varmt och vackert Spanien Lyxhus med minimalistisk arkitektur som Casa Pocafarina.

Spansk minimalistisk arkitektur och inredning

spanska-minimalistisk-arkitektur-inredning

I detta exklusiva hus kan vi se en typisk minimalism som dominerar inredningen, arrangemanget av möbler och dekorer i rummen – även om det kanske är bättre för oss att säga att det saknas dekorativa motiv. Enkelt och rent, excentriskt och rymligt, rummen i Lyxhus med minimalistisk arkitektur Casa Pocafarina imponerar med sin elegans och skönhet.

Abigail

Betong och glas – modern spansk arkitektur

betongglas-modern-spansk-arkitektur

kök-design-minimalistisk-arkitektur-spanien

minimalistisk inredning Casa Pocafarina

minimalistisk-inredning-design-casa-pocafarina

minimalistisk arkitektur i Spanien – Casa Pocafarina av Hidalgo Hartman

minimalistisk-arkitektur-spanien-casa-pocafarina-hidalgo-hartman

Casa-Pocafarina-hidalgo-hartman-arkitektur-plan Casa-Pocafarina-hidalgo-hartman-skiss Casa-Pocafarina-hidalgo-hartman-konstruktionsplan Casa-Pocafarina-hidalgo-hartman-plan