Campingstuga för långsiktig camping, som ger utsikt över horisonten

Regnvattentank modern camping hydda-camping plats-australien

Redan vid första anblicken ger denna extraordinära tornliknande konstruktion ett leende på läpparna. Du kanske till och med tror att det är en sagorakett som går ut i rymden. Med en permanent plats på campingen i ett avlägset område i Mudgee, New South Wales, Australien, mitt i skogar och orörda bergsområden, kommer lediga dagar att återfå den status de är värda: absolut frihet och lugn! Det samtida Campingstuga för permanent camping Mudgee Tower är ett projekt av Casey Brown Architecture, realiserat 2007. Den lilla strukturen är utrustad med en regnvattenuppsamlare, kan ge boende för upp till 2 personer och fängsla besökare med fantastisk utsikt över området.

Campingstuga för permanent camping av Casey Brown Architecture

Australien campingplats hållbar hydda konstruktion för 2 personer regnvatten lagringstank

de Campingstuga för permanent camping är förverkligandet av kundens dröm. Beläget på kanten av en kulle med utsikt över det närliggande naturområdet, inbäddat mellan granitstenar och gamla döda träd, kan du njuta av en avskild lugn från de överfulla turistcentrumen och gatubuller. På grund av platsens isolerade läge var konstruktionen helt prefabricerad av byggmästaren Jeffery Broadfield i Sydney, transporterades sedan till byggarbetsplatsen och restes.

Mudgee Tower – innovativ permanent campingstruktur

modern campingstuga för permanent camping för 2 personer-kopparklädda ytterväggar

Inuti byggnaden, med en yta på 3x3m, finns en sovzon med toalett, ett litet kök och ett mysigt vardagsrum med öppen planlösning. Den två våningar höga kopparklädda strukturen möjliggör intensiv kontakt med naturen-panelerna kan fällas upp från tre sidor och användas som tak. Detta skapar 3 idylliska täckta verandor som är orienterade mot norr, väster och öster. Om du vill isolera dig själv och njuta av integritet kan du helt enkelt fälla ner de kontrollerbara panelerna.

Permanent campingområde i New South Wales

permanent campingplats-australien torn konstruktion trä metall camping hydda

Inuti är väggbeklädnaden av återvunnen röd järnbark en riktig höjdpunkt, stugan är konstruerad med mycket ljudabsorberande flerlagersväggar. Campingstugan är skyddad mot vind och sol och erbjuder en speciell känsla i en värdig atmosfär.

Foton av: Rob Brown och Penny Clay

Arkitekturprojekt av Casey Brown Arkitektur

Fällbart tak trähus camping hydda sittplats möbler föll lock

Campingstugan kyls passivt ned på sommaren

campinghütte-för permanent camping-återvunnet trä-väggbeklädnad-handfat

Varma rödbruna toner inuti byggnaden

Campinghyttens inre beklädnad - återvunnet rött järnbarksträ

Permanent camping i New South Wales, Australien

två våningar struktur camping casey brun-arkitektur australien

Tornliknande campingstuga för permanent camping

Hållbar campingstuga med passiv kylning av lagringstank för regnvatten