Cloud House Project – en gammal dams nya utseende

moln-hus-projekt-McBride-Charles-Ryan-studio

Cloud House Project introducerar idén att alla gammaldags hus kan renoveras och ändras samtidigt som den behåller sin autentiska retrokänsla. Ta en bra titt på denna byggnad som kan vara en mall för din egen husplan och visar det vackra samarbetet mellan traditionell och innovativ arkitektur.

Cloud House Project – Grundläggande information

molnhus nattbelysning

Cloud House -projektet är den senaste uppdateringen från Edwardian -huset i Fitzroy North. Faktum är att det Edwardianska huset har ändrats och uppdaterats dussintals gånger med nya tillägg, men vi tror att det nyaste verkligen skulle fånga någon arkitekturälskares uppmärksamhet. Det är därför vi känner oss skyldiga att visa dig. Retroatmosfären är berikad med en raffinerad stil och distinkt flexibilitet för alla omgivande delar.

Cloud House Project – De gamla klassikerna och högteknologiska trender

moln-hus-trä-beklädnad-moln-former

Molnhuset kan också definieras som en gammal dams nya utseende. Den innovativa arkitekturen och yttre designtrenderna som används för denna förvandling – föryngringen – blandas in med några nya dekorer för att komplettera interiören. Människor som gör denna kosmetiska kirurgi i byggnaden är arkitekterna och formgivarna på McBride Charles Ryan Studio. Med sin professionella förmåga, passion, kamp för skönhet och de senaste metoderna inom området har de gjort ett riktigt bra jobb i det australiska hemmet.

Bevarad retro atmosfär

bevarad-retro-atmosfär

Vi kan dela in de nya tilläggen för Cloud House -projektet i Edwardian -huset i tre grupper. Denna typ av strategi är en fortsättning på byggnadens episodiska omvandling under de senaste åren. Den första renoveringen i huset är fasaden, som har lämnats obehandlad för att visa kunderna respekt för utvecklingen av området. Rummen i byggnaden har berikats med nya skimrande färger. Dessa har i alla fall bidragit till den nya, moderna och varma atmosfären.

moln-hus-labyrint-innovativ-arkitektur-projekt

Cloud House är faktiskt skapat i form av en labyrint som tar dig från ett rum till ett annat genom att vara en del av en vacker färgstark resa. Huvudzonen som visar de olika vägarna och rutterna är ett lysande rött rum. Bredvid denna röda låda hittar du det nya köket som ändras med helt nya, innovativa köksapparater och inredningsstilar. De gamla klassikerna har ersatts med de högteknologiska trenderna.

Geometri och symmetri i molnhuset

ren design hus renovering

Arkitekter och designers på McBride Charles Ryan Studio lägger till en ny bild av det förflutna i Cloud House -fasaden genom att följa reglerna för geometri och symmetri. De rundade formerna i rummen är samordnade med möbelns vinklade former och den enorma rektangulära poolen, vilket gör den yttre designen ännu mer lyxig och frodig.

molnhus-innovativ-arkitektur

Symmetrin kan ses på ett sätt i det faktum att det nya molnhuset påminner om det gamla edwardianska huset. De nya dekorerna betonar den gammaldags idén om rymd och mysighet i retro-matsalen, som är organiserad i en gammal lantlig stil. Närvaron av lack och små ebenholtsbrädor arrangerade i en strikt ordning ger lite romantik och äkthet till denna varma och originella miljö.

Abigail

modern-arkitektur-moln-hus-projekt

Edwardian husrenovering – blomstermatta

Edwardian husrenovering blommig matta

Edwardias husfasad

Edwardias husfasad

Tvärsnittsplan

Tvärsnittsplan för molnhus