Guanabanos House är en modern klassiker

Designad av Taller Hector Barroso från Mexiko

 modern husdesign stenfasad

Den vackra Guanabanos hus ligger i Mexico City. Detta minimalistiska hus är en härlig kombination av metall och betong och är en harmonisk och balanserad komposition av enkla rektangulära former. Tack vare lättmetallkonstruktionen ser den tunga betongen ut som om den vore viktlös. Massiva glasväggar förbinder visuellt interiören med utsidan.

Guanabanos -huset – ett exempel på minimalistisk arkitektur

modernt minimalistiskt hus - trädgårdDe olika formerna skapar en asymmetrisk minimalistisk husdesign. Fasaden är klädd i sten, vars neutrala färg kontrasterar med de svarta fönsterkarmarna. Denna lek med färger fungerar som en unik dekoration och är spännande. Till det Guanabanos hus en innergård har förberetts, som har planterats rikligt. De gröna växterna är en motpost till byggnadens geometriska struktur. En smakfullt utformad stig leder till en utomhuspool. Obehandlad sten får trädgården att se vild och naturlig ut.

Modern och spännande husdesign – Guanabanos -huset

modern matsal med träbord

De vackra omgivningarna kommer också in Guanabanos hus visa upp sig bra. Texturer och material av hög kvalitet säkerställer att interiören är lyxigt inredd. En intressant effekt uppnås av de ramlösa fönstren – naturen ser som en bild, som en del av huset och inte som ett noggrant utformat utomhusområde. Det finns en fräsch och glad atmosfär i det minimalistiska huset. Ett neutralt färgschema med mörka höjdpunkter förbinder utsidan med inredningen. Många konstverk och eleganta möbler kombineras på ett imponerande sätt, så att en eklektisk inredning skapas som ger Guanabanos hus en omisskännlig karaktär.

Från Jaz

modern röd soffa och konst i vardagsrummet

färgade accenter i vardagsrummet

modern inredning i minimalistiskt hus

modernt hus - inredning

modern trädgårdsbelysning i ett minimalistiskt hus

modern glasfasad -kväll

modern husdesign - minimalistisk innergård