Öhuset – en hydda med stil

elegant öhus av glas och trä

Det är precis vad WRB Architects gör med sitt projekt Ö hus har riktat in sig. Hakan Widjedal, Natasha Racki och Philip Berghoff grundade arkitektstudion Widjedal Racki Bergerhoff 2004, samma sak när projektet var klart. Dina projekt genomförs i nära relation med kunder och byggare, där koncept, design och konstruktion ses som oskiljaktiga aspekter för att garantera ett optimerat slutresultat.

Modern arkitektur – öhuset

elegant hus- och trädgårdsdesign

Husets inre skiljs från utsidan av en glidande glasvägg och erbjuder därför utsikt över havet och det omgivande området, som inkluderar en 500 år gammal ek, tall och stenar. Den där Ö hus, Byggd på en yta på 150 kvadratmeter, utvecklades den för en ung familj med barn. Nu tycker vi att arkitekterna gjorde sitt bästa. Huset ligger halvt bakom de knotiga tallarna.

Öhuset – modern design med bekväm inredning

elegant heminredning vardagsrum

Det stora området för umgänge inkluderar ett golv, ett tak och en fristående kärna för verktyg. Öhuset inbjuder också till natur i den omfattande användningen av trä för interiören. Sovrummen, förrådet och badrummet har utsikt över innergården, medan en modern bastu är bekväm med denna moderna Ö hus Lagt till.

elegant hus trä terrass

elegant hus träfasad

elegant hus skjutdörr i glas

modernt litet hus - sjö