Ljusa färger för ett bankkontor i Japan

Färgglada bankkontor i Japans fasad

Bankerna är vanligtvis inte förknippade med konstnärlig design och ljusa färger, men här är ett exempel på framtidsinriktad design från ett arkitektföretag Emmanuelle Moureaux i Tokyo, Japan. Du gjorde arkitekturen och inredningen för den nya grenen av Sugamo Shinkin Bank i Tokiwadai tagit fram. Det är en kreativ och lekfull design med stora och små fönster i den vackra, fräscha nyanser, som skärs i fasaden.

Trevlig ny bankkontor

Färgglada bankkontor i Japan - trägolv

Byggnaden sticker ut för sin ljusa nyanser som identifierar ett rytmiskt sortiment av fönster. Nej, det är inte din typiska bank, men det är definitivt värt att titta på. En konstellation av löv i 24 olika nyanser på de vita väggarna och fönstren överlappar det naturliga lövverket på de riktiga träden på gårdarna. Naturliga, knotiga trägolv bjuder in i naturen.

Bankkontoret ser ljust och fräscht ut

Gård i bankkontoret i Japan

På andra våningen i denna ultramoderna arbetsyta finns  Mottagningsrum, kontor och 4 gårdar, medan tredje våningen är reserverad för personal. Det finns 7 ljus översvämmade innergårdar med Träd och blommande växter, eftersom varje rum är anslutet till alla andra. Arkitekten Emmanuelle Moureaux hävdar att hon hatade spänningen och nervositeten i bankerna, så hon ville skapa ett utrymme där människor kan uppleva naturen och arbeta på ett avslappnat sätt. Vi tror att hon lyckades !

Färgad bankkontor i Japan

Färgad inredning i bankkontoret i Japan

ett färgstarkt bankkontor i Japan

bankkontoret i Japan på natten