Hofhaus Designs – ett radhus med en naturlig oas

modernt intressant innergård Korea-front

Koreas IROJE KHM Architects utvecklade denna kantiga arkitektur på en kulle med utsikt över GuMiDong, Sydkorea. Hans namn, NOKsSUNGHUN betyder ”Det Hus i framtiden, där du verkligen kan njuta av naturen ”. Inte överraskande ligger det på ett perfekt läge, omgivet av natur och med en stad i närheten. Den där Innergård har ett modernt utomhusutrymme och är en sann flykt från den livliga staden nedanför, en naturlig reträtt. I mitten av huset finns ett överdådigt utformat, underhållande utomhusområde. Det yttre utrymmet mellan de två volymerna och det dynamiska rummet i trädgården interagerar genom den öppna väggen. Deras pittoreska ramar är ett element som formar landskapet.

Ett modernt, innovativt innergårdshus i Korea

modernt intressant innergårdshus Korea fasad

Expansiva fönster och skjutdörrar i glas gör att inredningen ser mer öppen ut. Träd, träplankor och massor av välplacerade lampor skapar en mysig atmosfär. Ägaren till detta Hus kan njuta av en gratis, privat promenad i ett öppet naturrum.

modern arkitektur – ett innergård kombinerar stad och natur

modernt intressant innergård korea trädgård

De två grannkomponenterna i denna djärva, kantiga, nästan skulpturala byggnad vetter mot innergården. En annan sak om detta Innergård Det kantiga metalltaket, som var inspirerat av bergen från baksidan och omgivningen, ger det en speciell karaktär. Detta trä-, glas- och stålhus har samma material inifrån och ut: zinkplåtväggar och trästil, medan på natten den upplysta interiören och trädgården ser ut visuellt som en enhet. Interiören är inredd med varma vita väggar och tak, trägolv och armaturer som skapar en bekväm atmosfär.

modernt intressant innergård korea vardagsrum

modernt intressant innergårdshus Korea bar

modernt intressant innergårdshus koreansk mat