Fransk stil påverkar elegant inredning

Villa M – av Brian Dillard Architektur från Austin, USA

 Modernt arkitekturhus i USA

Det eleganta Inredningsdesign från Villa M står i kontrast till den ultramoderna arkitekturen. Det fantastiska hemmet designades av Brian Dillard Architecture och ligger i Austin, Texas. Husägaren är fransk så inredningen är i linje med dess kulturarv. Tyngdpunkten ligger på kombinationen av utsmyckade antika möbler och geometrisk inredning.

Elegant inredningsplan – en blandning av gammalt och modernt

modern husdesign - öppen Schiwmmbad

Detta hem visar perfekt hur modern arkitektur ger den perfekta bakgrunden för prydda och antika möbler. Det eleganta Inredningsdesign drar nytta av interiörets kantiga former. Det är ett modernt konstgalleri som är visuellt imponerande på grund av sin enkla struktur. Inredningsplanen var utformad så att möblerna kan komma till sin rätt.

Blandningen av gammalt och modernt imponerar med de dekorativa elementen, ljusa färger och spännande mönster. Den moderna arkitekturen har kombinerats med traditionella material som ek, stenar och terrazzokakel. Den antika möbelkollektionen ser lyxig och inbjudande ut. Muranoglas, ljuskronor och målningar får inredningen att se tidlös och spännande ut.

Elegant inredning – ansluten till trädgården

Lädersoffa i vardagsrummet

Fransmännen är världsberömda för sin trädgårdsdesign. Tänk på de otroliga Versailles -trädgårdarna. I denna moderna trädgårdsdesign kombinerades trädgårdsområdet med poolområdet. Skjutdörrar i glas förbinder inomhus- och utomhusområden under sommarmånaderna. Kombinationen av geometriska former och växternas mjuka organiska former återspeglar detta Inredningsdesign Schema för Brian Dillard.

av Jaz

elegant inredning i herrgård i Texas

moderna minimalistiska trappor och antika möbler

Lyxhem i USA

elegant garderob med träbord

modern inredningsgarderob

modernt elegant kök – rött skåp

elegant kök - rött skåp

modernt innergårdshus i Texas

Innergård i USA

modern pool på bakgården

modern utomhuspool

elegant, ljus badrumsdesign

modernt badrum