Bad Spa Design – Det termiska Meran -hotellet

Termiskt hotell i Italien - fasad

Konceptet bakom detta Dålig SpaDesign är att kombinera gammalt och nytt på ett modernt, praktiskt och snyggt sätt. Projektet, designat av Matteo Thun och Partners, slutfördes 2006 och det nya Therme Meran Spa Hotel – öppnade. Designerna fokuserade på fem nyckelaspekter av designen – hälsa, välbefinnande, stil, kost, medicinska och hydrobehandlingar.

Modernt badrum spa design – ett hotell i Italien

Spahotell i Italien - modern pool

Den perfekta harmonin och estetiska effekten har ett mycket speciellt mål i den här Badrum spa design. Du borde hjälpa människor att vila och fräscha upp sig. Byggnaden anpassar sig perfekt till landskapet och de naturliga kurvorna och elementen i badrummet harmoniserar med trädgården. Det finns absolut lugn där alla kan njuta av denna termiska oas omgiven av träd.

Lugn och avslappnad atmosfär – badrumsdesign från badrum

modern interiör - hotell i Italien

Den hisnande byggnaden med sin glasfasad är imponerande och är ett utmärkt exempel på Badrum spa design. Området runt Merano är helt enkelt magiskt. Du kan njuta av utsikten över Texelbergen. Den vackra naturen är också en del av läkningsprocessen, som denna moderna Badrum spa design från Italien bevisar.

Intressant arkitektur från Italien – ett spahotell

modern intressant interiör - badrum på hotellet

Vad gör det här modernt Badrum spa design från Italien så populärt? Å ena sidan användes de finaste naturmaterialen och användes ofta som dekoration. Trä representerar förhållandet till jorden, sten symboliserar stabilitet, luft – öppenhet, lätthet och vatten – liv. Alla dessa element finns i  Badrum spa design framgångsrikt införlivad. Merano är inte ungdomskällan … Det är livets källa.

Foton av Gionata Xerra

Rebecca T.

lugn atmosfär - ett hotell i Italien

modern foajé på spahotellet - Italien

tvåfärgad foajé på spahotellet i Italien

Glasfasad - modernt hotell

modern inredning på hotellet

modern pool på spahotellet

modernt badrum på spahotell

elegant gyllene badrumsdesign