Inredningsidéer – vardagsrum med kök

Inredning-idéer-vardagsrum-kök-falskt tak

Numera kombineras kök och vardagsrum ofta i ett område. Vardagsrum med kök men det betyder inte att du måste avstå från elegans och stil. Med några enkla installationstrick kan du ha både bekväma och praktiska, samt trendiga interiörer. Det är viktigt att hela vardagsrummet är väl ventilerat och att du väljer en enhetlig design.

Vardagsrum med kök – modern inredning

Vardagsrum-kök-inredningsdesigner-idé

Interiören ska ha ett enhetligt färgschema, möblerna i köket och vardagsrummet bör väljas i samma stil. Samma golv bör läggas i hela rummet, vilket skapar svårigheter – å ena sidan ser trä bättre ut i vardagsrummet, men kakel är mer praktiskt för köket. Som ett alternativ kan du lägga laminat över hela området – det är lättskött och ser bra ut.

Vardagsrum med kök – designidéer

modernt-brunt-kök-ö-vardagsrum

Köksön har visat sig vara en oskiljaktig del av Vardagsrum med kök Etablerade. Det separerar tematiskt området och är en mycket bekväm variant för en liten lägenhet. Om det behövs kan det till och med ersätta matbordet. Det bästa med denna design är att du kan laga mat och fortfarande prata med gäster. Bra belysning över köksön är ett absolut måste.

Interiör i modernt vardagsrum med kök

puristiskt-brunt-modernt-kök-ö-vardagsrum

I vardagsrummet kan du välja enkla möbler – bekväm skinnsoffa och soffbord i glas. Dekorationen bör hållas på ett minimum, eftersom de olika områdena skapar en spännande atmosfär ändå. Vardagsrum med kök är praktiskt och trendigt, och erbjuder oändliga möjligheter till inredning beroende på den personliga smaken hos de boende.

praktiskt-modernt-interiör-vardagsrum-kök

Modernt minimalistiskt brunt kök i vardagsrummet

modernt-brunt-kök-ö-vardagsrum

100 fler idéer för köket